Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
како што кажа коментаторот на стримот што го глeдав : IT'S FABULOUS!!!

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Оваа е таа игра што се бара...лом праиме, само да продолжиме овака и не ни бегаат барем 2-3 титули...:D ајт нека ни е честито и нека ни се множат победиве :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Највеће што ми направи мерак е победничкиот дух и борбеноста која иако водевме со 6-0 игравме како да е 0-0. Има одлична комуникација во тимот

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Оваа е таа игра што се бара...лом праиме, само да продолжиме овака и не ни бегаат барем 2-3 титули...:D ајт нека ни е честито и нека ни се множат победиве :)
од твоја уста во божји уши !!!

Red Stefan

Младији Водњик :D
Член од
25 јули 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
Штета што ја немаше на тв од тоа што успеав да видам течна игра со мн. малку грешки,

Арсеналистите дојдоа во Лондон да го гледаат Арсенал како игра, а наводно и Меси бил ;)

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Фантастична игра, браво за сите до еден.....Цел натрпевар го изиграа на високо ниво, не престанаа да напаѓаат, иако јасна беше победата, она што го краси Арсенал.
И јас би сакал да зо задржиме Фабрегас и наредната сеозна, дечкото е едноствно мајстор......
Нека ни е честита победата и само вакви да ги нижеме....:pehar::pehar::pehar:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Не го гледав натпреварот и 6 гола сме дале...чекам головите да ги видам на анал 5 и така се надевам вака дека ќе продолжиме во епл...

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
Брага уплав фана...потхитно на баење

Страшна игра ретко се гледа оваков спектакл... Браво за мајсторите
Со оваква игра и помалку повредите не ни бега титулата.

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
и јас не ја гледав утакмицава :( ај ако може некој нека ги постира головите

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Кога некој ќе ме праша зошто навивам за Арсенал ?
-Е токму заради ова...
Кога некој ќе ме праша зошто госакам Венгер ?
-Е токму заради ова...

Кога некој тим предводен од Манчини, Мурињо, Капело, Дел Нери, Липи и сл. ке успеат во еден месец да победат две екипи со по 6-0, тогаш ке станат напагачки ориентирани тренери... До тогаш, нека учат од веќе докажаните во тој поглед..

Немам зборови, едноставно совршенство.... Вела, секоја чест, асистенцијата на Вилшир за Чамак, се на се задоволен..Аршавин на место, конечно... И гледам дека сите сте го гледале на стримови, јас го гледав Реал на Канал 5 и во мегувреме, нон стоп го споменуваат за еден од кандидатите, за освојување на ЛШ...

Поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom