Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
1210: Italian news agency Ansa has reported that Juve have paid Arsenal 500,000 euros to take 20-year-old left-back Armand Traore on loan from the English side. The Turin club will have an option to make the deal permanent at the end of the season

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Денес се одлучува судбината на дел од младинците...Ленсбури, Џет, Маноне, Шчезни.

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
еее сега нема кој да го критикуива венгер и да го фали аршавин
6. caki RvP

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Абе луќе дајте да не се зафркаваме ако треба да собереме и пари кауција да платиме за водичот да ни го одбанираат :) :)
7. tose_cesc

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
ne se sekirajte ke napravi toj nov user i ke go primetite koa ke zbori protiv sve divo i zivo u arsenal, a ke bide samo za arshavin :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Бев до агенцијата денес и пак беше затворена, а пишува дека до 15 работаат а беше 14. Но имаше број на вратата и се јавив. Се слушнав и ми рече дека има опција за карти и дека ќе види во текот на овие два три дена. Вели дека за ЛШ картите ги даваат во пакет за сите три натпревари а за поединечно доколку останат. Така да треба да провери дали и колку има останато карти за поединечни натпревари.

Исто така еден пријател порано работеше во една агенција од Битола и ми спомена дека имал контакт со агенцијата што ги имале откупено правата за карти за Македонија за ЛШ за минатата сезона. Ако е истата и за оваа ќе пробам да земеме дирекно од неа.

Како и да е неделава би требало да имам поконкретна информација

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Бев до агенцијата денес и пак беше затворена, а пишува дека до 15 работаат а беше 14. Но имаше број на вратата и се јавив. Се слушнав и ми рече дека има опција за карти и дека ќе види во текот на овие два три дена. Вели дека за ЛШ картите ги даваат во пакет за сите три натпревари а за поединечно доколку останат. Така да треба да провери дали и колку има останато карти за поединечни натпревари.

Исто така еден пријател порано работеше во една агенција од Битола и ми спомена дека имал контакт со агенцијата што ги имале откупено правата за карти за Македонија за ЛШ за минатата сезона. Ако е истата и за оваа ќе пробам да земеме дирекно од неа.

Како и да е неделава би требало да имам поконкретна информација
Јас денеска се јавив во агенцијата папилон која лани организираше за натпреварите од ЛШ и ми рекоа дека најкасно до четврток ќе се знаело.... http://www.papillon.com.mk/mkd/

Ништо од Шварцер изгледа:http://www.skysports.com/story/0,19528,11670_6350448,00.html

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
E bez zaebancii,ima dosta materijal za baniranje:),si ima pcueno i sea za sekoja pcovka ke si dobiva ban.:)) Neka si odlezi deckoto kolku sto zasluzuva,mozebi ke mu dojde aklot.Neka se digne malce nivoto na diskusijata:))
ps:sori za latinicava,nesum doma:)
So pocit,
Logix.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Јас денеска се јавив во агенцијата папилон која лани организираше за натпреварите од ЛШ и ми рекоа дека најкасно до четврток ќе се знаело.... http://www.papillon.com.mk/mkd/

Ништо од Шварцер изгледа:http://www.skysports.com/story/0,19528,11670_6350448,00.html
Така и овој од агенцијата ми спомена дека за два три дена (четврток или петок) ќе се занае поточно затоа што треба да видат колку поединечни карти ќе останат за сите натпревари посебно.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.091
Што реков или савин спамира или вие во врска со него спамирате...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom