Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
добро де ти си најпаметен знаеме сега замолчи малку досаден си веќе не те прашувам тебе
Абе ја не сум најпаметен али прашуаш тешки глупости. И темава не е за да твои исповеди дека немаш пасош туку за Арсенал а ако немаш пасош сигурен сум дека никого не го интересира овде.
Цело време поставуаш глупи прашања. :tapp: Само незнам дали намерно правиш така или тренираш или пак имаш 5 години

Еј ај ве молам кажете ако се организирате заедно да одиме и ако некој знае некоја агенција што организира нека пише тука и да се договориме за да ја видиме цената со се карти и превоз до Белград и назад, ај пишувајте ако знаете.
Утре би требало да имам поконкретни информации.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Дечки имам да ви соопштам една жална и потресувачка вест...Нашиот човек, легендата на овој фан клуб, нашата икона..е баниран. Да да, тоа е Арсешавин. Сега ќе настапи една монотонија на фан клубов па јас предлагам да направиме еден вид петиција сите да се пријавиме за да го одбанираат. Причина: ќе се распадне фан клубов поради тоа што ни го нема водичот. Ајде ќе се потпишам ко прв, вие продолжете и кој има врски кај модераторите нека им пишат ПМ.

1. Carter

--- надополнето ---

Срамота е ова да ни го банираат..

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Дечки имам да ви соопштам една жална и потресувачка вест...Нашиот човек, легендата на овој фан клуб, нашата икона..е баниран. Да да, тоа е Арсешавин. Сега ќе настапи една монотонија на фан клубов па јас предлагам да направиме еден вид петиција сите да се пријавиме за да го одбанираат. Причина: ќе се распадне фан клубов поради тоа што ни го нема водичот. Ајде ќе се потпишам ко прв, вие продолжете и кој има врски кај модераторите нека им пишат ПМ.

1. Carter

--- надополнето ---

Срамота е ова да ни го банираат..
Па дали е тоа могуче :nesvest:, нашиот разбивач на монотонија да го нема!

Логикс е крив! Слобода за Арсешавин!

2. zokiarsenal

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
АаАаАаАаА...НЕ!!Без него неможе.

3.АРСЕНАЛ

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
4.Gunner4ever

--- надополнето ---

Ja kako najgolem negov fan!

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Премногу го здивувавте дечкото, требаше само сеир да му гледаме, вака нема на кој да не смее на фан клубов.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.723
Поени од реакции
12.732
ако ако добро е......некого го смееше некого го нервираше.......подобро нека нема кој да не смее отколку секогаш кога ќе отворам форум да се нервирам со неговите коментари.....

--- надополнето ---

ја не се потпишувам на петицијата ;)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Како бе го банирале. Мене на моменти ме нервираше али не ми сметаја неговите постви. МИслам дека не беше до толку за бан.
Сепак јас ќе останам воздржан

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Верувам дека го банирале заради некоја причина, се надевам не го банирале туку така........А со оглед на неговата изјава, дека ако не освои Манчестер Јунајтед сезонава титула нема веќе да пишува на форумов, само му ги скратиле маките......

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
денеска е последниот ден од преодниот рок што значи дека ако денеска не донесе венгер голман алмунија ке ја брани првава полусезона

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom