Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Честито Топџиии!!!
Малку раздрмувачки но сепак Одличен почеток на новата година !
Победа и пласман понатака во ФА купот :helou:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Хаха смешки. Не вреди Саха, повеќе вредат Бендтнер макароната и Едуардо "извонредниот напаѓач". Голи сте со напаѓачи, без РвП мора средината да ви дава голови, а сигурно Ибрахимович не би дошол у Арсенал.
Голи ?! Хммм...ај види колку голови имаме постигнато ! Да не си грешка, вие да не сте голи ? Освен Руни никој не дава голови или се лажам ?! А да, тука е Керик, да ! Заборавив !:baeh:

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
ај кој ке ги најде головите нека ги постира оти не ја гледав утакмицата

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Топ. Ја реков барем бод да извадат, овие тепаа. :)

Диаби полека полека прераснуе у важна алка за тимот, уше него да го повредеа сеа и ќе беше јебена работава.

Ако добро забележав и Вела асистираше за двата гола.

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
cestito pobeda! Dobar rezultat, dobra igra. Posebno me radue Ramsey, zatoa so on ke go menja song do utakmicata so Celzi, ke ima prilika da igrae week in, week out. Pozz do fanot na man utd. Odi na premierleague.com i vidi statistika ne vredis da ti se objasnuat nekoi raboti, i krsti se da ne vi go povredat rooney pa na 3 utakmici po 1 gol da davate:smir:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Од последните 15 минути што ги гледав од играта сум презадоволен. Лесно можеше уште некој гол да падне.

Претходно имав пишано за Рамзи дека детето ќе биде ѕвер. Не ме чуди и поголема слава да достигне од Фабрегас доколку не се повреди и продолжи со исто темпо.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Голи ?! Хммм...ај види колку голови имаме постигнато ! Да не си грешка, вие да не сте голи ? Освен Руни никој не дава голови или се лажам ?! А да, тука е Керик, да ! Заборавив !:baeh:
Убо му рече.......кај и да е освен руни...и Фергусон ќе почнит да играт.......да дајт некој гол.,Бербатов сукало,Овен да не прајме муабет....

Ина4е рамзи:drk::drk:...уште ко го гледав пред година и пол му реков на татко ми овај играч ќе е...тој не,ама после утакмицата со Астон Вила,се разубеди некако....
И ќе му се молам на Господ,да ви го тргне тоа ебено проклетство овие 5 години,и да зејте премиер лига......поззз:smir::smir:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Секоја чест за Дуду,си ја враќа формата.јеј.
Рамзи ѕверотина.

Се осети веднаш друга игра,друг Арсенал по влегувањето на Насри и Диаби.
Следен противник во ФА купот против Стоук нагости.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Секоја чест за Дуду,си ја враќа формата.јеј.
Рамзи ѕверотина.

Се осети веднаш друга игра,друг Арсенал по влегувањето на Насри и Диаби.
Следен противник во ФА купот против Стоук нагости.
Е да е жив и здрав Венгер али правилна замена !
До тогаш се губевме некако на средината :toe: 2 3 паса и оп ќе утнат...
А исто да пофалам дека првите 25 минути од мечот беа супериорни ... по оној одличен Шут на Дуду знаев дека денеска ќе блесне типот !
А играч на мечот ... несомнено ... Грин ... па што ли све одбрани лудакот а и Апсон исто спаси чист погодок , овие двајца во малку полошо издание да беа ... и ние ко Челзи ако не и повеќе од нив ќе напукавме голови :pos2:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ама легенда е човекот ! Имам огромен респект за него и за неговата играчка кариера !:helou:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ама легенда е човекот ! Имам огромен респект за него и за неговата играчка кариера !:helou:
Абе тука се подразбира! Нема фудбал фан а да не го почитува Ѕола и неговата фудбалска кариера :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom