Кого да мотивира ? 9 играчи играат на ниво а овие двајцава се ебаваат по терен... па она од клиши и шестгодшњак да стајш на она место подобро ке изреагира.
Не ја гледав така да нема да речам си го ладеле цела утакмица, ама нема зошто да се нервираме, ние ги напунивме со шест, така да good for them, нека и е честито.
Немавме лоша игра имавме и шанси но сепак Шактјор повеќе ја посакуваше победата и ја добија. Едино позитивно што би издвоил од поразот е спуштањето за наредна да бидат поконцентрирани
Во текот на целиот меч , а очигледно е дека и по него ... само тоа ми е во главата...
Почеток на месецот , одма перфектна игра/резултат !
Не сум задоволен од денешниот приказ на настаните , и нај криво ми е за Скилачи што не постигна погодок кога можеше...
Иначе мора да се побунам , при нивниот израмнувачки погодок , Вилшер прво фаулиран и одземена топка -> ништо не досуди, а потоа Ебуе убаво На Топка стартуваше му досуди фаул па и жолт ... Ужасна одлука беше таа што не кошташе многу подоцна...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.