Оп стоп, ќе донесам оправдание !Што има врска тоа што си бошњак. Јас не те навредив ниту пак помешав кој е и што е, туку само ти кажав дека и ти си во грешка со тоа Ch, Sh, дека се изговараат кај на Ч и Ш. Е сега дека во Мароко така се изговара или во свет ти реков дека незнам, а и мислам дека и ти незнаш, али ај да не те навредам пак нешто. Но ти пиша Shamak затоа ти реков дека ако е така тогаш ќе е Шамак а како Chamak ќе е Чамак. И крај краева ти кажавме заболи мене како се изговара и не мора овде да солиш памет како си го викаме. И да не го викнеме пак ќе си дојди. Ако сакаме и ти реков и Митре ќе си го викаме. Ајт сега не дави многу.
Македонец_7 другпат да не бегаш од часови неоправдан ќе добиеш
Буди и тоа какви..Се наежив, го имав видено предходно, но сега... Хххх.... Чувството кога дојде, се порздрави со Ван Перси, изигра професионално... Се врати година наназад, Леман, излегување од игра, пред целата негова фамилија на домашниот терен на „Станд де Франс“.... Чувството дека тој потег мораше Венгер да го направи, но Пирес тогаш беше многу погоден... Длабоко.. Знаеше дека Венгер дека некој мора да излези, а тоа беше еден од легендите... Едноставно немам зборови.... Кога се врати на Емирати, владеаа чувства и, мора да признаам, со рака на срце, сакав Пирес да постигне гол на Емирати, макар за 3-1.... Тоа, е.... немам зборови.... Едноставно, Боби...Кога сме веќе кај легендата , клип кој што Мора и пред се .. Вреди да се изгледа!
Сигурен сум дека ќе пробуди многу емоции кај тие што највеќе го цените... барем кај мене успеа клипов... перфектно прикажана судбината негова...
касниш.:tv:
Во Јануари продавање на Алмуниа и нов договор за Шчежни.“There was some offers, but I am not interested right now. It’s not that I don’t want to extend the contract, I just don’t want to hold talks at this point. I have enough money to live and I can’t complain about that, but I will only be happy if I play.”
“Everything depends on how many games I play. I admit that I want to play at Arsenal as long as they want me. If I can earn my place in goal I won’t even consider any other offers.”
Ќе им го дадеме гратис на Јунајтед... И така бараат замена за Ван Дер Саркасниш.:tv:
Инаку една изјава на Шчежни,што малце загрижува или пак врши притисок да добие повеќе натпревари,што неможеме да кажеме дека не ги заслужува ?
Во Јануари продавање на Алмуниа и нов договор за Шчежни.
Хаха, кога ќе се замислам така подлабоко, би бил добра замена за КушчакПроклето добро.... Фантастично....
--- надополнето ---
Ќе им го дадеме гратис на Јунајтед... И така бараат замена за Ван Дер Сар
Доколку останеше до крај, не знам, можеби грешам но 99.9 сум убеден, дека ќе потпишеше договор на уште една година.. И сигурен сум, дека можеше да даде уште доста таа сезона.... Но, тоа е минато... Одиме напред, а пред нас е дуелот со Шахтјор...Што запнавме толку за името на Шамак/Чамак, како го викаа додека беше во бордо, или како го викаат дома? Дечкото е топ, посветен играч и секогаш дава максимум, кога го гледаш ќе си кажеш дека е роден во Арсенал или дека токму сега му почнува кариерата. Во секој случај се гледа дека сака да игра за Арсенал, многу ми е сличен на Вермален по посветеноста на теренот, и двајцата кога дојдоа се вклопија како цел живот да се во Арсенал.
За Боби толку ми е криво и за него му се лутам и на Венгер, а најмногу на рибарот Климе (Леман-факин џ'рман), ама пак да го извдеше тогаш Фабрегас многу друга ќе беше приказната за него, можеби тој ќе си отидеше до сега, кој знае, едно е сигурно, Леман ја посра и му ја упропасти разделбата на Пирес со клубот. Легендата заслужува многу повеќе од тоа.
Само уште Ремзи да се врати со својот раскошен талент , без проблеми како Дуду што ги имаше...Венгер верува дека Вилшер ќе го надомести отсуството на Фабрегас против Шахтјор.
„Имаме многу креативни играчи кои можат да создадат добри пасови и на тоа сметам јас. Вилшер не се плаши да ја земе топката затоа тој ќе биде дел од тоа.“
„Многу сум изненаден од развојот на Вилшер, не очекував да се случи тоа толку брзо. Поради тоа многу сум среќен.“
Очекувам Вилшер да ги реши заедно со Волкот. ))))
Не би сакал следнава сезона да не напушти , сепак не е доволно афирмиран Вилшер за негов наследник тоа сите го знаеме неможе никој да оспори.На Ремзи сега му треба подршка од фановите и од сите во клубот, и секако многу волја!
Еве и Венгер потврдува колку Вилшер се развил, и сеуште ќе се развива нели ))
А наредната година Цеск ако сака да си оди, ќе има некој да го замени ))