Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
"Mar-wan Sha-makh, I am Algerian and Marouane is a common name."

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Кога сме веќе кај легендата , клип кој што Мора и пред се .. Вреди да се изгледа!
Сигурен сум дека ќе пробуди многу емоции кај тие што највеќе го цените... барем кај мене успеа клипов... перфектно прикажана судбината негова...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Што има врска тоа што си бошњак. Јас не те навредив ниту пак помешав кој е и што е, туку само ти кажав дека и ти си во грешка со тоа Ch, Sh, дека се изговараат кај на Ч и Ш. Е сега дека во Мароко така се изговара или во свет ти реков дека незнам, а и мислам дека и ти незнаш, али ај да не те навредам пак нешто. Но ти пиша Shamak затоа ти реков дека ако е така тогаш ќе е Шамак а како Chamak ќе е Чамак. И крај краева ти кажавме заболи мене како се изговара и не мора овде да солиш памет како си го викаме. И да не го викнеме пак ќе си дојди. Ако сакаме и ти реков и Митре ќе си го викаме. Ајт сега не дави многу.

Македонец_7 другпат да не бегаш од часови неоправдан ќе добиеш:pipi:
Оп стоп, ќе донесам оправдание ! :)

--- надополнето ---

Кога сме веќе кај легендата , клип кој што Мора и пред се .. Вреди да се изгледа!
Сигурен сум дека ќе пробуди многу емоции кај тие што највеќе го цените... барем кај мене успеа клипов... перфектно прикажана судбината негова...
Буди и тоа какви..Се наежив, го имав видено предходно, но сега... Хххх.... Чувството кога дојде, се порздрави со Ван Перси, изигра професионално... Се врати година наназад, Леман, излегување од игра, пред целата негова фамилија на домашниот терен на „Станд де Франс“.... Чувството дека тој потег мораше Венгер да го направи, но Пирес тогаш беше многу погоден... Длабоко.. Знаеше дека Венгер дека некој мора да излези, а тоа беше еден од легендите... Едноставно немам зборови.... Кога се врати на Емирати, владеаа чувства и, мора да признаам, со рака на срце, сакав Пирес да постигне гол на Емирати, макар за 3-1.... Тоа, е.... немам зборови.... Едноставно, Боби...

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
касниш.:tv:

Инаку една изјава на Шчежни,што малце загрижува или пак врши притисок да добие повеќе натпревари,што неможеме да кажеме дека не ги заслужува ?
“There was some offers, but I am not interested right now. It’s not that I don’t want to extend the contract, I just don’t want to hold talks at this point. I have enough money to live and I can’t complain about that, but I will only be happy if I play.”
“Everything depends on how many games I play. I admit that I want to play at Arsenal as long as they want me. If I can earn my place in goal I won’t even consider any other offers.”
Во Јануари продавање на Алмуниа и нов договор за Шчежни.:toe:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Проклето добро.... Фантастично....

--- надополнето ---

касниш.:tv:

Инаку една изјава на Шчежни,што малце загрижува или пак врши притисок да добие повеќе натпревари,што неможеме да кажеме дека не ги заслужува ?

Во Јануари продавање на Алмуниа и нов договор за Шчежни.:toe:
Ќе им го дадеме гратис на Јунајтед... И така бараат замена за Ван Дер Сар :)

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Проклето добро.... Фантастично....

--- надополнето ---

Ќе им го дадеме гратис на Јунајтед... И така бараат замена за Ван Дер Сар :)
Хаха, кога ќе се замислам така подлабоко, би бил добра замена за Кушчак :icon_lol:

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Што запнавме толку за името на Шамак/Чамак, како го викаа додека беше во бордо, или како го викаат дома? Дечкото е топ, посветен играч и секогаш дава максимум, кога го гледаш ќе си кажеш дека е роден во Арсенал или дека токму сега му почнува кариерата. Во секој случај се гледа дека сака да игра за Арсенал, многу ми е сличен на Вермален по посветеноста на теренот, и двајцата кога дојдоа се вклопија како цел живот да се во Арсенал.
За Боби толку ми е криво и за него му се лутам и на Венгер, а најмногу на рибарот Климе (Леман-факин џ'рман), ама пак да го извдеше тогаш Фабрегас многу друга ќе беше приказната за него, можеби тој ќе си отидеше до сега, кој знае, едно е сигурно, Леман ја посра и му ја упропасти разделбата на Пирес со клубот. Легендата заслужува многу повеќе од тоа.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Што запнавме толку за името на Шамак/Чамак, како го викаа додека беше во бордо, или како го викаат дома? Дечкото е топ, посветен играч и секогаш дава максимум, кога го гледаш ќе си кажеш дека е роден во Арсенал или дека токму сега му почнува кариерата. Во секој случај се гледа дека сака да игра за Арсенал, многу ми е сличен на Вермален по посветеноста на теренот, и двајцата кога дојдоа се вклопија како цел живот да се во Арсенал.
За Боби толку ми е криво и за него му се лутам и на Венгер, а најмногу на рибарот Климе (Леман-факин џ'рман), ама пак да го извдеше тогаш Фабрегас многу друга ќе беше приказната за него, можеби тој ќе си отидеше до сега, кој знае, едно е сигурно, Леман ја посра и му ја упропасти разделбата на Пирес со клубот. Легендата заслужува многу повеќе од тоа.
Доколку останеше до крај, не знам, можеби грешам но 99.9 сум убеден, дека ќе потпишеше договор на уште една година.. И сигурен сум, дека можеше да даде уште доста таа сезона.... Но, тоа е минато... Одиме напред, а пред нас е дуелот со Шахтјор...

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Нешто во последно време кога на некој од нашиве ќе му падне форма и почне да прави глупости, доаѓа вест дека е (мистериозно)повреден, или овие повреди излегуваат на виделина подоцна па не се забележува на почеток толку, и им влијаат на играта или Венгер повеќе нема трпение за забушанти па одма ги седнува на клупа да си ги средат мислите. Прво беше Алмуниа сега Аршавин, добро е засега дека тимот одржува континуитет и покрај толку повреди, а собра бодови од тешки натпревари во гости, освен со Манчестер У. игравме со сите фаворити на гости.
Фабрегас сигурно нема да игра со Шахтјор, а неизвесни се и Сонг, Денилсон и Аршавин(муабетот од погоре):mist:

Член од
28 јули 2009
Мислења
171
Поени од реакции
1
некој да не има информација за утрешната утакмица ... со кој состав ке испадне арсенал ?

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Венгер верува дека Вилшер ќе го надомести отсуството на Фабрегас против Шахтјор.
„Имаме многу креативни играчи кои можат да создадат добри пасови и на тоа сметам јас. Вилшер не се плаши да ја земе топката затоа тој ќе биде дел од тоа.“
„Многу сум изненаден од развојот на Вилшер, не очекував да се случи тоа толку брзо. Поради тоа многу сум среќен.“

Очекувам Вилшер да ги реши заедно со Волкот. :)))))

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Венгер верува дека Вилшер ќе го надомести отсуството на Фабрегас против Шахтјор.
„Имаме многу креативни играчи кои можат да создадат добри пасови и на тоа сметам јас. Вилшер не се плаши да ја земе топката затоа тој ќе биде дел од тоа.“
„Многу сум изненаден од развојот на Вилшер, не очекував да се случи тоа толку брзо. Поради тоа многу сум среќен.“

Очекувам Вилшер да ги реши заедно со Волкот. :)))))
Само уште Ремзи да се врати со својот раскошен талент , без проблеми како Дуду што ги имаше...
Тие двајца заедно со Волчко ќе ни го носат тимот до многу значајни мечеви следната се надевам...декада!

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
На Ремзи сега му треба подршка од фановите и од сите во клубот, и секако многу волја!
Еве и Венгер потврдува колку Вилшер се развил, и сеуште ќе се развива нели :)))
А наредната година Цеск ако сака да си оди, ќе има некој да го замени :)))

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
На Ремзи сега му треба подршка од фановите и од сите во клубот, и секако многу волја!
Еве и Венгер потврдува колку Вилшер се развил, и сеуште ќе се развива нели :)))
А наредната година Цеск ако сака да си оди, ќе има некој да го замени :)))
Не би сакал следнава сезона да не напушти , сепак не е доволно афирмиран Вилшер за негов наследник тоа сите го знаеме неможе никој да оспори.
Ама затоа среден ред имаме квалитетен во младите категории кои полека достигаат до првиот тим ,сега чекам да видам само каков ќе се врати и Фримпонг зашто е лоша повредата негова исто така...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom