Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.852
Поени од реакции
10.225
Што да кажам за денеска. Немамвме среќа порано да поведиме, Грин алал да му е и се да му :sekss:. Сонг прерасна во за мене еден од 5-те најдобри DM во светов!
Денилсон ни е УБЕДЛИВО најслаб играч и не заслужува да игра во овај клуб!
Аршавин да си ја врати желбата за ИГРАЊЕ фудбал или под итно на клупа, Волкот е ГЛАДЕН за играње!
Клиши одличен денеска!
Шамак ИГРА СО СРЦЕ И ДУША што неможам да го кажам за голем дел од нашите играчи!
Фабиански одличен, почна да ме убедува спротивно од мојто мислење!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Еј и да, да не бидам сега нефер, секоја чест за Клиши....

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ти го спуца ова?
Сонг од кога се офарба , и појде во офанзивниот ред , почна да импресионира!
Многу топки се одземаат уште на противничка половина а и многу се добива во цврстина во нападот со неговото присуство!:smir:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
од тоа шо читам,сте имале посрана игра,најверојатно заради тоа сте се извадивте кажа.Но до титула,мора да има и такви поени,секоја чест...
А ние не се извадовме бидејќи дел натпревар доминиравме,стативи,пречки и тако даље,туку само касно стигна тоа што требаше оддамна да го добиеме :))
коментирав така бидејќи и вие дадовте гол на крајот, натпреварот не го гледав и неможам да речам дека сте играле лошо :smir:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
коментирав така бидејќи и вие дадовте гол на крајот, натпреварот не го гледав и неможам да речам дека сте играле лошо :smir:
епа значи не се извадииме,затоа не требаше да коментираш..:)) туку касно го постигнавме голот шо требаше многу порано да го дадеме,шо не е јасно тука ?:))

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Ти го спуца ова?
Да да, се мислев дали да го ставам и прв дава гол ама таму го одбрав Кошчиелни
Кај и да е ќе даде и он некој гол на следниве...

Стандардно си ги играм по еден за прв и последен од Арсенал само не ги играм ептен напаѓачиве пошо имаат помали коефициенти...
Онака чисто занимација и повеќе да пцујам по некој ако утне на крај :)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
епа значи не се извадииме,затоа не требаше да коментираш..:)) туку касно го постигнавме голот шо требаше многу порано да го дадеме,шо не е јасно тука ?:))
се е јасно де :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Венгер:
on.a.new.dimension.to.Song's.game.
He is adding that to his game] because when you sum up his game today he had three good chances: the goal he scored, the one on his right boot and the header in the first half that touched the bar. He has got the taste to go forward, even if I think a little too much sometimes for a holding midfielder! But that is part of our game as well.
Епа кажи му да не оди толку!!:)))

on keeping three straight clean sheets
That's new, that's new for me! A day where I don't have to look on the television slow motion to see why we conceded a goal does not happen often so I am very happy with that.
остај,и за нас е ново ..:)))

оn Cesc Fabregas' fitness
He played a little bit within himself because he had a little tension in his hamstring. Let's hope he has no setback. I hope he will be alright [for Shakhtar]. At half time I had a hesitation to take him off but I left him on for ten minutes or 15 minutes and in the end he got better and better.
аман бе,дај боже да не е сериозно..:))

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Денес разочаран од Денилсон и од Аршавин. Денилсон дали си има некои проблеми, чоекот неколку пати им ја подари топката. Аршавин нема желба за игра, некако не му се трча. Пофалница за Клиши, кај него единсвено што ми се свиѓа е што човекот трча како коњ! :)
Волкот кога влезе веднаш се закани, станува се подобар и подобар. Нека мu е честито голот на Сонг, иако работата беше на Бендтнер да не вади од лајна во последните минути :)))))))

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Ај Денилсон повреден беше, па да кажеме дека му требаат натпревари да фати ритам, а и негова работа е да се грижи за дефанзива а со тоа не може да се експонира (што не е случај со Сонг, дечково да има како цело време ќе да е пред противнички гол, ама мора и во дефанзива, па и самиот Венгер рече дека тоа не му се допаѓа ама ...:toe:, сепак секоја чест за голот), во секој случај тежок натпревар и тешка победа, ама, според мене, во вакви натпревари се решава шампионот, со ваква ментална сила (и по толку фрустрирачки одбрани од Грин и промашувања не им падна духот) што ја покажаа нашите вчера, можеме до титула.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Oн топик: Со Аршавин почнав да влегвам во минус на фантази, оти е многу вреден...

Оф топик: Нолан денес ми донесе, колку сите недели предходно ( 37 )

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Бензема е играч кој го обожавам уште од миговите кога играше за младата репрезентација на Франција! Заедно со Бен Арфа , во нив двајца ја гледам иднината на Францускиот фудбал ( и секако мојот омилен наш млад играч - Суну)
Би сакал да го имаме во составот , но каде ќе го сместиме?
РвП - можеби повреден е скоро секогаш но никој играч во Арсенал не ќе му го заземе местото се до денот кога ќе се пензионира/ ќе си замине ...
Шамак - Одличен играч , не вреди да се продава... ниту па да се чува на клупа
Бени - Одлично започна ако продолжи во ваква форма имаме одлична замена во секој момент!
Вела - Последната замена ... брз , интересен, пробивен ... желба за надигрување...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom