- Член од
- 7 јули 2009
- Мислења
- 1.228
- Поени од реакции
- 28
Затоа треба Резерва искусен и јак (Ван Дер Варт)
одлино казано нека и дојде на знаење на реалБаш ме интересира ! Еве еден тип од мене !
GG ! Најдобар тип !:pos2:
Постот кој ги потресе Мадригани !
Цитат: „Јас можеби немам, но сепак можам да се пофалам, со тим кој сами си го градиме, со кој сами се справуваме, каде со 10 000 000 фунти секоја година се бориме за титулата, каде играме финалиња и полуфиналиња во ЛШ, можеби без некој голем успех, но горд сум на момците кои даваат се на терен, кои плачат кога грешат, каде за разлика од нас, кај вас, идат само заради парите, каде и Роналдо и Кака, нема да донесат титула оваа година !
Ние можеби немаме пари како вас, но имаме Тренер кој вие го баравте, но тој самиот е доволно паметен, да сфати дека тренерите на Реал се само марионети, кои се управувани од Перез, Тренер кој е 15 години на чело кој донесе 10 титули, кој секогаш ке има подршка од сите нас, за тоа што го прави ?!
Кажи дали повеке те исполнува кога Роналдо ке даде гол, или кога Раул ке даде гол ?!
Кај нас се сите Рауловци, сите се наши деца, кои вистински го сакаат клубот !
Повекето кои си заминаа, жалат што си заминаја, од тимот каде што имаја се, каде сите му се благодарни на Венгер, каде од играчи непознат направи супер ѕвезди ! Анелка купен за едно евро продаден за 40 000 000, и плус многу слични како него !“
ОДЛИЧНО кажано , браво ... неам коментари за ова... Реал... и сите како нив Спуштени на земја„Јас можеби немам, но сепак можам да се пофалам, со тим кој сами си го градиме, со кој сами се справуваме, каде со 10 000 000 фунти секоја година се бориме за титулата, каде играме финалиња и полуфиналиња во ЛШ, можеби без некој голем успех, но горд сум на момците кои даваат се на терен, кои плачат кога грешат, каде за разлика од нас, кај вас, идат само заради парите, каде и Роналдо и Кака, нема да донесат титула оваа година !
Ние можеби немаме пари како вас, но имаме Тренер кој вие го баравте, но тој самиот е доволно паметен, да сфати дека тренерите на Реал се само марионети, кои се управувани од Перез, Тренер кој е 15 години на чело кој донесе 10 титули, кој секогаш ке има подршка од сите нас, за тоа што го прави ?!
Кажи дали повеке те исполнува кога Роналдо ке даде гол, или кога Раул ке даде гол ?!
Кај нас се сите Рауловци, сите се наши деца, кои вистински го сакаат клубот !
Повекето кои си заминаа, жалат што си заминаја, од тимот каде што имаја се, каде сите му се благодарни на Венгер, каде од играчи непознат направи супер ѕвезди ! Анелка купен за едно евро продаден за 40 000 000, и плус многу слични како него !“
Јас мислам дека нема да биде тоа никакво изненадување затоа што Арсенал е многу поквалитетен тим сезонава од ман.ј....очекувам победа денеска од Арсенал...позззAjde Gunners sakam da gi izedete deneska Man.Utd , sum ve stael 2ka chista na liste ne sakam na vas da padnem Go Go Go ! :wink:
:pos2: Фала ти АНРИ !!!Јас мислам дека нема да биде тоа никакво изненадување затоа што Арсенал е многу поквалитетен тим сезонава од ман.ј....очекувам победа денеска од Арсенал...поззз