Прочитав , се израдував со оглед дека почнаа да ни се враќаат играчите!Добри вести.Sagna ке биде спремен за со man.city
Здружението е направено од фудбалски статистичари и историчари, од светска организација, само да ти појаснам... Тие немаат врска за профитот... Освен, ако си Стиви Вондер и не читаш добро !Zavisi spored sto gledaat ! kako moze da bidat Ser i Mou posle Venger ! mou sto se ne osvoi so porto,celzi i inter,Ser da ne zborime Man UTd Go naprai Najtrofeen klub vo noviot format na PL ! lc im donese 2-3 tituli ! Venger zashto ako moze nekoj da objasni??? Radi Profitot?
--- надополнето ---
http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-i-have-funds-for-january?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+arsenal-news+(News+Feed)
Epa ako imas Funds trosi i pojacaj ne !
Bravo ! Sea Wilshere drka doma,ne sala na strana golema motivacija e ova za ovoj decko arsavin da kaze deka igra momentalno poslabo od deckovo sto e vistina. Ova ke go digne mnogu moralot na Dzeki !
Па ја само таа причина ја глеам да биде пред нив,а немам претстава кои би биле други причини ,пошто веројатно нема.а ни ти не ги знаеш па на празно само ми реплицираш !Здружението е направено од фудбалски статистичари и историчари, од светска организација, само да ти појаснам... Тие немаат врска за профитот... Освен, ако си Стиви Вондер и не читаш добро !
--- надополнето ---
Кога некој кој е светски признат, сите други, како тебе, се незначајни личности.... А зошто е зад Мурињо и Сер Алекс, не знам... Веројатно, заслужил да биде пред нив !
--- надополнето ---
Едит: Топ 10 листата
ИФФХС, Топ 10-те најдобри фудбалски тренери во светот во периодот од 2001. до 2009. година:
1. Arsene Wenger (Франција) 142 бода
2. Sir Alexander Ferguson (Шкотска) 133
3. Jose Mourinho (Португалија) 115
4. Guus Hiddink (Холандија) 112
5. Fabio Capello (Италија) 106
6. Luiz Felipe Scolari (Бразил) 101
7. Rafael Benitez (Шпанија) 97
8. Carlo Ancelotti (Италија) 92
9. Marcello Lippi (Италија) 88
10. Marcelo Alberto Bielsa (Аргентина) 86
--- надополнето ---
Едит 2 : “Vermaelen is ruled out for the weekend. He will still need two or three weeks. His injury is not a long-term concern but at the start we thought it was a question of days and now it is six weeks.
Абе аман, до кога ?! Изгледа и ноември ќе го пропушти
61 год.среќен роденден шампионе и се најубаво да останеш долго во арсенал и да освојуваш титули!!!колко години полни ке ми казе ли некој