Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Добри вести.Sagna ке биде спремен за со man.city :icon_lol::):)
Прочитав , се израдував со оглед дека почнаа да ни се враќаат играчите!
Ама за таа позиција , имаме одлична замена така да ... може да се покрие без да се ризикува ако има и најмал doubt за фитнес статусот на Сања!

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Ustvari Wellington doagja za napad netreba ! So ke ti e mlad talent u sredina koa ima milion kaj nas ! Odbrana i Golman !

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Zavisi spored sto gledaat ! kako moze da bidat Ser i Mou posle Venger ! mou sto se ne osvoi so porto,celzi i inter,Ser da ne zborime Man UTd Go naprai Najtrofeen klub vo noviot format na PL ! lc im donese 2-3 tituli ! Venger zashto ako moze nekoj da objasni??? Radi Profitot?

--- надополнето ---

http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-i-have-funds-for-january?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+arsenal-news+(News+Feed)
Epa ako imas Funds trosi i pojacaj ne !
Bravo ! Sea Wilshere drka doma,ne sala na strana golema motivacija e ova za ovoj decko arsavin da kaze deka igra momentalno poslabo od deckovo sto e vistina. Ova ke go digne mnogu moralot na Dzeki !
Здружението е направено од фудбалски статистичари и историчари, од светска организација, само да ти појаснам... Тие немаат врска за профитот... Освен, ако си Стиви Вондер и не читаш добро ! :)

--- надополнето ---

Кога некој кој е светски признат, сите други, како тебе, се незначајни личности.... А зошто е зад Мурињо и Сер Алекс, не знам... Веројатно, заслужил да биде пред нив ! :)

--- надополнето ---

Едит: Топ 10 листата

ИФФХС, Топ 10-те најдобри фудбалски тренери во светот во периодот од 2001. до 2009. година:

1. Arsene Wenger (Франција) 142 бода

2. Sir Alexander Ferguson (Шкотска) 133

3. Jose Mourinho (Португалија) 115

4. Guus Hiddink (Холандија) 112

5. Fabio Capello (Италија) 106

6. Luiz Felipe Scolari (Бразил) 101

7. Rafael Benitez (Шпанија) 97

8. Carlo Ancelotti (Италија) 92

9. Marcello Lippi (Италија) 88

10. Marcelo Alberto Bielsa (Аргентина) 86

--- надополнето ---

Едит 2 : “Vermaelen is ruled out for the weekend. He will still need two or three weeks. His injury is not a long-term concern but at the start we thought it was a question of days and now it is six weeks.

Абе аман, до кога ?! Изгледа и ноември ќе го пропушти :toe:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Сања и не е толку проблем ако не игра... искрено Ебуе може достојно да го замени и ми станува миленик :)
Значи стварно ми е мерак да го гледам како се радува на сите голови на Арсенал...

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Здружението е направено од фудбалски статистичари и историчари, од светска организација, само да ти појаснам... Тие немаат врска за профитот... Освен, ако си Стиви Вондер и не читаш добро ! :)

--- надополнето ---

Кога некој кој е светски признат, сите други, како тебе, се незначајни личности.... А зошто е зад Мурињо и Сер Алекс, не знам... Веројатно, заслужил да биде пред нив ! :)

--- надополнето ---

Едит: Топ 10 листата

ИФФХС, Топ 10-те најдобри фудбалски тренери во светот во периодот од 2001. до 2009. година:

1. Arsene Wenger (Франција) 142 бода

2. Sir Alexander Ferguson (Шкотска) 133

3. Jose Mourinho (Португалија) 115

4. Guus Hiddink (Холандија) 112

5. Fabio Capello (Италија) 106

6. Luiz Felipe Scolari (Бразил) 101

7. Rafael Benitez (Шпанија) 97

8. Carlo Ancelotti (Италија) 92

9. Marcello Lippi (Италија) 88

10. Marcelo Alberto Bielsa (Аргентина) 86

--- надополнето ---

Едит 2 : “Vermaelen is ruled out for the weekend. He will still need two or three weeks. His injury is not a long-term concern but at the start we thought it was a question of days and now it is six weeks.

Абе аман, до кога ?! Изгледа и ноември ќе го пропушти :toe:
Па ја само таа причина ја глеам да биде пред нив,а немам претстава кои би биле други причини ,пошто веројатно нема.а ни ти не ги знаеш па на празно само ми реплицираш !

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
:pos2::pos2::pos2::pos2:

Иначе, он топик: Сити-Арсенал, во живо на спорт клуб во 17 00

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Нека му е честит роденденот на Најголемиот човек во Арсенал,најзаслужниот за тоа шо е денес Арсенал-Арсен Венгер.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Една од моите омилени песни , за да се одбележи овој ден!
Дали за поклон ќе му го дарат поразот на Адебајор и неговиот одвратен тим?
Уште толку години да живееш Професоре! И барем уште 5/6 години да останеш на кормилото на Арсенал!

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
среќен роденден шампионе и се најубаво да останеш долго во арсенал и да освојуваш титули!!!колко години полни ке ми казе ли некој

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
61, веќе влезе со седмата деценија !

Среќен роденден, мајсторе ! Биди здрав, жив, среќен и долговечен ! И нормално, барем да славиме и 91 на кормилото на Арсенал !

--- надополнето ---

Real loyalty is to respect your contract - Веројанто со оваа изјава, Венгер сака да го задржи Фабрегас во Арсенал

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Нека му е среќен роденденот на Арсен Венгер и да остане уште многу години во Арсенал !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom