Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Поздрав до сите фанови на Арсенал :D
Долго време ве читам,еве ме и да пишам.
Добар почеток да се надеваме дека ке продолжиме со добрата игра :)

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Одлична победа денес,се надевам дека ќе продолжиме вака.И секако,БЕЗ ПОВРЕДИ,шо е овоа,на секој натпревар мора да се повреде некој

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Pa nemozese da se vidi u ofsajd poso bese na sredina cel mec i nemase dodir so topkata ic,toj gol i jas ke go dadev so glava,ama siba golcinja 2 sansi nema napraeno ! A arsavin gi trcase tie ofsajdi ne bese napred da dreme i da ceka topki on u dvizenje go fakjaa vo ofsajd !
Епа жими тоа денес покажа Аршавин како се трча.....Најслаб поединец беше денес Аршавин, треба после тренинг малце на дополнителна да иде за шутче, но има потенцијал, некад ќе проработи да се надеваме.....

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
TOlku razbiras ti be ! Kolku poloshi imase denes od Arsavin ! Kosc,Rosicky(isto kako arsavin imase asistencii ali koa trebase gol slabo),camak(ako dade gol,mu se pogodi sam bese,kako da ne igra SPIC inace),VIlser

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
TOlku razbiras ti be ! Kolku poloshi imase denes od Arsavin ! Kosc,Rosicky(isto kako arsavin imase asistencii ali koa trebase gol slabo),camak(ako dade gol,mu se pogodi sam bese,kako da ne igra SPIC inace),VIlser
Прашај кој сакаш ќе ти каже....Еве да не бидам само јас што не се разбирам нели..... Ти реков, ако ти е мука иди пукни се у вена, но Аршавин беше дрвце на натпреваров, но има време да се опраи....

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Како прво, еве и моето видување на мечот, после гледање на снимката и моменти кои ги испуштив..

Алмуниа: 6.5, и немаше апсолутно никаква грешка за голот... Проба да го затвори аголот и тргна на топка и кога Ли нафрли не можеше ништо.. Елмандер остана сам на втора и тоа е тоа..

Гибс: 6.5, дечкото беше добар, знае да изигра и напред, но неиксуството е она кое него го „краси“... Но тоа се надополнува во вакви мечеви, Нели ?

Лорен: 7.0, и покрај, неговата вина за голот, изигра феноменално... Ако се знае дека не е негова должност да дава голови, а тоа и го направи, а спречи и неколку, тогаш му давам прилично висока оценка за него... Додавањето кон Алмуниа беше кратко и тоа е тоа... Не би го обвнинил и доколку загубевме... Изгледа цврсто, самоуверено и не паѓа под притисок..

Скилачи: 6.5, одлично деби, доста сигурен, на 2-3 моменти конфузен, но се на се добра замена за тимот.. Подобра од Силвестер или Кембел...

Ебуе: 7.5, немам зборови за дечкото... Го има на цел терен... Се труди, трча, асистира, го има насекаде... Одличен денеска..

Сонг: 7.0, добар во дефанзива, одличен во напад денес... Браво... Браво и за 1000 гол под водство на Арсен Венгер...

Вилшир: 6.0, солидно изигра, но му треба малце повеќе сила, но за тоа има време.. Венгер го спрема за заменик на Фабрегас, тоа е јасно... Со ваква игра денес, тоа и може да биде...

Фабрегас: 8.0, не е на негово највисоко ниво, но денес неколку пасови, беа едноставно фантастични... Асистенциите беа неверојатни и затоа има толку добра оценка... Секоја чест

Росицки: 6.5, малце се подзаборави во вториот дел. имаше шанса за гол... Првиот дел имаше доста удел во играта, учествуваше во акциите, додаваше, имаше и добри пасови, а во вториот дел, малце послабо...

Аршавин: 6.0, мора да признаам дека денес Аршавин, беше најслабата алка во тимот.. Имаше неколку чисти позиции и тоа дека „размислуваше“ долго, не чинеа израмнување, а и одземање на гол разлика, која може и тоа како да биде битна... Сите гледам му простувате дека победивме, но кога ке изгубиме, ќе барате виновници... Аршавин, мора да покаже повеќе, а не да го стига Инзаги во „поедини статистички податоци“... Барем денес трчкареше троа повеќе, али грешно.. У офсајд

Чамак 7.0, донесен токму за тоа... Да биде на вистинско место во вистинско време... Од него не се бара акробации, не се бара дриблинзи, туку се бара дуел игра и игра со глава... Тоа досега потврди дека го има... Браво..

Од замените, една груба оценка од 6.5, со едина „забелешка“ за Вела, кој би му дал 7.0 заради начинот на кој го постигна голот.. Смирено, во стил на голем стрелец, во кое не се сомневам дека еден ден ќе премине.. Не знам зошто, но некако ме постеќа на Реес...

Се на се, задоволен од денешната игра и резултат... 2ро место на табела, зад засега, убедливиот тим на Челзи...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
On Diaby's injury...
"It is ankle or shin - he cannot move his leg at the moment so we will see."
Уште една Ужасна вест доаѓа од интервјуто на Венгер по мечот со Болтон...
Нажалост тоа што не изгледаше многу опасно моментално му ја оневозможува ногата на Диаби да се движи... какви баксузи! Нема еден ден само добро да пројде ... мора со лоша вест да се прекрие среќата ...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Интераш ---->>>>> ????????????????

Штета, за Диаби, но тоа е фудбалот... Одиме напред

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010