Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
заслужено победивме само и вилшер да реализираше али нема везе победивме

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
NEgo ovoj Vilser neka go pratat u skolo be nemoze so 17 godini da igra za aRsenal prv tim kamen najgolem neznae gol dade eden na eden !
Ti da bese ke skinese mreza i ke go dupnese stadionot ili ke ja pratese po cavki? Od tuka najubavo e, vaka pred TV gledas fudbal, nekoj ke utne pa govedo, ova ona. Ti nemozes da mu se fatis na Wilshire, on u Arsenal igra,a ti kade, doma PES 2010 i football menager.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Одличен натпревар.

п.с нафрлувањата беа срање.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Го подржувам Arshesavin за сите постови за утакмицава,со кур Вилшаер неможе гол да даде му се сплеткаа нозете,исто и на утамицата со блекпул го помина голманот и кога требасе гол да даде се поткопа во земјата и ја промаши топката.Досега требаше 2 гола да има дадено.
Клиши беше тапа,Кошчиенли освен грешката за голот добро изигра,ако не е Вермален толку е на одранава ЅВЕР е чоекот.ИИиии Ван Перси може да му ја земе титулата на Робен за "СТАКЛЕН ЧОВЕК"

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Супер натпревар,неколку играчи имаа по неколку грешки...голот го примивме заради Кошчелни,али му простувам зш победивме.Конечно Аршавин гол.Илгеда му оди против Блекбурн.Деби голот за Арсенал го имаше токму против Блекбур,кога ги згазивме 4-0 , а Арша даде 2 гола :)
П.С. : Сања и Волкот ѕверови.

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
честито нека ни е да флезаме сега во серија ...

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Добра е зедовме 3 тешки бода, браво за диаби игра доста цврсто во средината , одбраната изигра на супер ниво само Лорен потфрли кога му избега диуф, според мене ова конечно треба да е сезона на волкот

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Сања и Волкот само напред :D
WTF со на Сонг фризурата!!

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Boomer so razbiras ti be ? znam kako e na golem teren da se igra i kako e da imas sansa od tamu i znam so treba da si za da utnes od 2 metri pred gol i togas so blackpool svkas li ti deka 17 godini dete treba da uci skolo ! Inace deteto e kamen nemoze na 17 god zvezda da bides i da prais parche moze protiv Stuurm inace trebase na pozajmica da ide deckovo najbolje ke bese ovoj camak kao da igra krilo ili sreden red da sutne slabo osven taa so ja spuka moze gol ke bese ! Volkot slabo se gledase ali koa go imase bese inzvoreden sve bese preku arsavin ! 2 gol deckoto !

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
Тешка утакмица, ама и заслужена победа. Морам да кажам дека сум задоволен со тоа како ги издржаа дуелите, сите машки се бореа. Сакам да чуам мислења за Амунија, тешка утакмица за него според мене беше на ниво и ногу пожртвуван. Исто така и динамиката на играта беше на неверојатно ниво, Блекбурн може не се технички добра екипа, ама какво трчење у пичку матер... нема изгубена топка за нив. Мило ми е шо Вилшер добива шанса, освен шо промаши другото се беше на ниво, он беше првиот играч шо му клизна на Самба, неколку исфрлувања на топката, одлична контрола... а тоа шо промаши според мене повеќе беше несреќа отколку незнаење.. позз и уште еднаш честито

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Добар натпревар Диаби беше цар во средината, Фабрегас нешто послабо Волкот е ѕвер , Чамак кога влезе се виде колку фали Ван Перси но ќе му опростиме поради адаптирањето на арсенал. Цела одбрана беше на ниво освен Лорен при голот кој не смееше така да го пушти (па напрај му фаул, изтуркај го или сл).
Треба да се поработи уште малку на фитнесот и да набацат некој мускул овие да станат поцврсти зошто во англија е многу дури и премногу физичка играта (поради допуштањето од судиите). Алмунија беше добар во нафрлените топки и добро истрчуваше (изгледа венгер треба почесто да го плаши за место во првиот тим зошто тогаш одигрува на ниво)
Се на се тешко освоени но заслужени три бода
Само напред!!!

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Sto bilo na nivo be? 10 minuti izigra toa sto trebase da go napravi kako sekoj golem igrac on ne go napravi so bil na nivo toa e standard pas dvizenje vamu tamu on gol koa treba da dade i koa treba da asistira ubavo za gol togas e vazno i bitno za igrac na negova pozicija a ne dali podaval tuka so rosicki i volkot na kratki pasovi !

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Boomer so razbiras ti be ? znam kako e na golem teren da se igra i kako e da imas sansa od tamu i znam so treba da si za da utnes od 2 metri pred gol i togas so blackpool svkas li ti deka 17 godini dete treba da uci skolo ! Inace deteto e kamen nemoze na 17 god zvezda da bides i da prais parche moze protiv Stuurm inace trebase na pozajmica da ide deckovo najbolje ke bese ovoj camak kao da igra krilo ili sreden red da sutne slabo osven taa so ja spuka moze gol ke bese ! Volkot slabo se gledase ali koa go imase bese inzvoreden sve bese preku arsavin ! 2 gol deckoto !
Sigurno poveke od tebe se razbiram i baska sea ne mi e u plan da se dokazuvam so tebe, poso ke nema kraj toa, deka si NEDOKAZLIV. Wilshire ima 18 inace (kolku za informacija da si u tek), spored tebe e drvo, ti deka si igrac golem vo Makedonija, samo neznam dali Jonuz te pisal u sostavot. Kristiano Ronaldo utna prazen gol, a bese postar od nego i sea Kristiano e drvo, kolku drugi igraci utnale taka sam na sam, baska postari od Wilshire, sve se drva, daj da gi pratime da igraat u 4 liga, ne se za u prva. Sea da ti ja dolovam poentata, poso nema da me svatis, premnogu e komplicirano za tebe. Na nego moze da mu se oprosti 18 ima, a na tie so se mnogu poiskusni, ako utnat takva sansa ne se oprostuva.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Deki a Clichy be ? SIte igraci mu se na 10 metri od nego nikoj ne go cuva kkao so treba !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom