Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
koi golmani osven cezar i kasiljas se pred given? pa da igra vo nekoj od najgolemite klubovi ke bide najdobar golman
Abe na kasiljas mu dadoa da bide najbolje na svetskoto poso osvoi spanija i deka nivni golman,da osvoese holland stekelenburg ke bese toa si ide se so sampionot ! zatoa u primera division prv golman za minatata sezona bese 1.Palop,2.Valdes,3.Casillas tamu ne se bira so sampionot !

--- надополнето ---

So si zapnal pa ti kako magare na most so ti e ceni, ne e sve u cenata. Ti sakas da kazes, ako e Green, Given, Hart ili bilo koj i da e, ako vredi 4 milioni, da dade 10, 15? Isto ke mu dojde, ako ides ti u Adidas, Nike ili Puma i patikite so gi sakas se 3000 denari ti daj 8000 denari, ne bidi cicija. Ti da si trener na Arsenal, ke propadne za 2 meseci. Ke iznakupis igraci spored nekoj tvoj zamisleni ceni duplo povisoki ili troduplo pa posle ke se klatis. Arsavin vredese tolku i stariot dade tolku pari, ako Arsavin ne vredese tolku pari, nikad on nemase da dade poveke. Ako dava 3.75 milioni, najvise so moze da pokazi, spored mene e do 5, nad toa nema sansi. Se udiras u grudi neso navivas za Arsenal ti rekov mi rece, no ako si navivac ke gi znaes ovie raboti i nema da davas takvi bez vrska komentari. Ne e toa od sea, pa aj da vikame po covekot, on tuka e 14 godini i si tera negova politika i poso si tera negova politika, nikoj od bordot ne mu pravi problemi, baska timot ne e u dugovi nego u plus e.
Pa kako da bide u minus be kako? ti koa nema da vadis pari od dzeb sekad ke imas ! Inace ja koa ke idam u adidas tamu pisuva cena 2000 davam 2000 ! A na green ne pisuva cena 3,75 mil pa da dade tolku ti razmisli malce so mi kazuvas,ja znam deka ne dava ama znam deka nema da osvoi ! Ovaa GOdina United ja vrakja titulata smrtno siguren ! Ako Mancester ne osvoi ja ne pisuvam veke na fan klubov moze? iNace pa bash on za arsavin 20 dena pregovarase i na kraj 20 milioni iskocil transferot vo evra !

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Abe na kasiljas mu dadoa da bide najbolje na svetskoto poso osvoi spanija i deka nivni golman,da osvoese holland stekelenburg ke bese toa si ide se so sampionot ! zatoa u primera division prv golman za minatata sezona bese 1.Palop,2.Valdes,3.Casillas tamu ne se bira so sampionot !

--- надополнето ---

Pa kako da bide u minus be kako? ti koa nema da vadis pari od dzeb sekad ke imas ! Inace ja koa ke idam u adidas tamu pisuva cena 2000 davam 2000 ! A na green ne pisuva cena 3,75 mil pa da dade tolku ti razmisli malce so mi kazuvas,ja znam deka ne dava ama znam deka nema da osvoi ! Ovaa GOdina United ja vrakja titulata smrtno siguren ! Ako Mancester ne osvoi ja ne pisuvam veke na fan klubov moze? iNace pa bash on za arsavin 20 dena pregovarase i na kraj 20 milioni iskocil transferot vo evra !
Da ne gledas na grav ili u solja pa znaes deka Manchester ke osvoi, Arsenal ne? So koj ke osvoi Manchester, so istiot tim od lani, aj neka e taka, kako so vikas ti. Zaso da dades 2000 daj 8000. Ti celo vreme toa go vikas, kako mozel 3.75 da dade za najdobriot golman, pa moze spored Venger tolku vredi i tolku ke dade, a timot moze i 60 milioni da go proceni i aj ke dademe tolku. Ne e sve u parite. Imas mnogu primeri kako igraci bile plateni skapo, pa niso ne napravile. Ja sum da se zeme defanzivec, koj ke vrsi rabota, a ne da se preplati.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923

--- надополнето ---

ОФ оф оф, пази што си рекол, те држам за збор....:se_ molam

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
So si zapnal pa ti kako magare na most so ti e ceni, ne e sve u cenata. Ti sakas da kazes, ako e Green, Given, Hart ili bilo koj i da e, ako vredi 4 milioni, da dade 10, 15? Isto ke mu dojde, ako ides ti u Adidas, Nike ili Puma i patikite so gi sakas se 3000 denari ti daj 8000 denari, ne bidi cicija. Ti da si trener na Arsenal, ke propadne za 2 meseci. Ke iznakupis igraci spored nekoj tvoj zamisleni ceni duplo povisoki ili troduplo pa posle ke se klatis. Arsavin vredese tolku i stariot dade tolku pari, ako Arsavin ne vredese tolku pari, nikad on nemase da dade poveke. Ako dava 3.75 milioni, najvise so moze da pokazi, spored mene e do 5, nad toa nema sansi. Se udiras u grudi neso navivas za Arsenal ti rekov mi rece, no ako si navivac ke gi znaes ovie raboti i nema da davas takvi bez vrska komentari. Ne e toa od sea, pa aj da vikame po covekot, on tuka e 14 godini i si tera negova politika i poso si tera negova politika, nikoj od bordot ne mu pravi problemi, baska timot ne e u dugovi nego u plus e.
прашање за тебе:Што мислиш ке даде ли венгер 40м за играч како давид виља,или 90м за ц роналдо ај кажи ми

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
прашање за тебе:Што мислиш ке даде ли венгер 40м за играч како давид виља,или 90м за ц роналдо ај кажи ми
А прашање за тебе.

Дали тие 90м на Реал му донесоја некаква титула? А не беа само 90м имаше повеќе дадено за Кака, Бензема, Чаби... И која титула ја имаја Реал?

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Villa i Ronaldo se dosta kvalitetni igraci. Spored mene, stariot nema da dade tolku pari. Ne deka parite se problem, nego principot. Do sea nikad ne kupil skap igrac, zatoa sto saka da dokaze na celiot fudbal deka i poeftin igrac, moze da ja zavrsi skoro istata rabota kako i skapiot. Ibrahimovic e dobar fudbaler, spic i sve toa, no rezultat nemase nikakov, a bese 60 ili 80 milioni ne mi tekinja. Od druga strana mala sporedba lani D. Bent dal 24 gola, ne vredi tolku. Ova e samo moj komentar i odgovor na prasanjeto, znam deka na drugi nema da im se dopaga mojot komentar no toa e :)

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
А прашање за тебе.

Дали тие 90м на Реал му донесоја некаква титула? А не беа само 90м имаше повеќе дадено за Кака, Бензема, Чаби... И која титула ја имаја Реал?
па не освоиа ништо а сега оваа сезона ке ги видиме со мурињо а јас прашав дали стариот ке даде 90м за роналдо или 40м за виља а не што освоиле

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Boomer- koa ides u adidas i pisuva cena 2000 gledas ako ne ti odgovara si odis ako ti odgovara davas ! a vo ovoj slucaj za nekoj predmet se nema odredeno cena togas nemozes da go kupis osven ako ne mu dades poveke pari da mu ugodis na toj so go ima za da ti go prodade ! SVakjas sega? Ili pak ke mi go kazes istoto zaso 2000 ne dades 8000 ! INace bent za 17 milioni go kupija !
WARMASTER-Na real mu treba i odbrana da ima za da osvoi ! Inache na dobar pat se sega so murinho ! A plus i Barca ima preskapi igraci pa toa e golema precka ! A tie pari so gi dade 10x gi izvadil do sea ! Samo od dresovi reklami i trista cuda real se napuni kesh i pak on izigra solidna sezona ! Isto kako bez pari da go zemale ! kako da si otvoril kafana si gi dal parite i sea rabotis za da gi vratis,samo on za 1 godina gi vratil 10x poveke ! Ti Svakjas?

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
да ве прашам нешто едвардо го дадовте или ??? пошо мн мн по арсенал не сум т.е не пратам премиер лига и незнам шо се дешава знам го зедовте шамак за др незнам може некој да ми кажи?

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
да ве прашам нешто едвардо го дадовте или ??? пошо мн мн по арсенал не сум т.е не пратам премиер лига и незнам шо се дешава знам го зедовте шамак за др незнам може некој да ми кажи?
Го дадовме Едуардо во Шахтјор, а ги земавме Шамак и Косчелни од Лориен. Иначе како слободни агенти напуштија Галас, Кембел и Силвестре.

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
го дадовме едуардо а ги земавме шамак и косчиелни :DD

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
[/COLOR]Pa kako da bide u minus be kako? ti koa nema da vadis pari od dzeb sekad ke imas ! Inace ja koa ke idam u adidas tamu pisuva cena 2000 davam 2000 ! A na green ne pisuva cena 3,75 mil pa da dade tolku ti razmisli malce so mi kazuvas,ja znam deka ne dava ama znam deka nema da osvoi ! Ovaa GOdina United ja vrakja titulata smrtno siguren ! Ako Mancester ne osvoi ja ne pisuvam veke na fan klubov moze? iNace pa bash on za arsavin 20 dena pregovarase i na kraj 20 milioni iskocil transferot vo evra !
Дечко ти бладаш,ти не навиваш за Арсенал,во тоа сум сигурен.На крај на сезона кога Арсенал ќе освои титула со радост ќе те испратам од форумот,ако треба и трубачи ќе викнеме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom