- Член од
- 7 јули 2009
- Мислења
- 1.228
- Поени од реакции
- 28
Abe na kasiljas mu dadoa da bide najbolje na svetskoto poso osvoi spanija i deka nivni golman,da osvoese holland stekelenburg ke bese toa si ide se so sampionot ! zatoa u primera division prv golman za minatata sezona bese 1.Palop,2.Valdes,3.Casillas tamu ne se bira so sampionot !koi golmani osven cezar i kasiljas se pred given? pa da igra vo nekoj od najgolemite klubovi ke bide najdobar golman
--- надополнето ---
Pa kako da bide u minus be kako? ti koa nema da vadis pari od dzeb sekad ke imas ! Inace ja koa ke idam u adidas tamu pisuva cena 2000 davam 2000 ! A na green ne pisuva cena 3,75 mil pa da dade tolku ti razmisli malce so mi kazuvas,ja znam deka ne dava ama znam deka nema da osvoi ! Ovaa GOdina United ja vrakja titulata smrtno siguren ! Ako Mancester ne osvoi ja ne pisuvam veke na fan klubov moze? iNace pa bash on za arsavin 20 dena pregovarase i na kraj 20 milioni iskocil transferot vo evra !So si zapnal pa ti kako magare na most so ti e ceni, ne e sve u cenata. Ti sakas da kazes, ako e Green, Given, Hart ili bilo koj i da e, ako vredi 4 milioni, da dade 10, 15? Isto ke mu dojde, ako ides ti u Adidas, Nike ili Puma i patikite so gi sakas se 3000 denari ti daj 8000 denari, ne bidi cicija. Ti da si trener na Arsenal, ke propadne za 2 meseci. Ke iznakupis igraci spored nekoj tvoj zamisleni ceni duplo povisoki ili troduplo pa posle ke se klatis. Arsavin vredese tolku i stariot dade tolku pari, ako Arsavin ne vredese tolku pari, nikad on nemase da dade poveke. Ako dava 3.75 milioni, najvise so moze da pokazi, spored mene e do 5, nad toa nema sansi. Se udiras u grudi neso navivas za Arsenal ti rekov mi rece, no ako si navivac ke gi znaes ovie raboti i nema da davas takvi bez vrska komentari. Ne e toa od sea, pa aj da vikame po covekot, on tuka e 14 godini i si tera negova politika i poso si tera negova politika, nikoj od bordot ne mu pravi problemi, baska timot ne e u dugovi nego u plus e.