Читај мојте постови и задумај се дали ми е битно колку ќе победи или нешто друго 10 пати што го спомнав, инаку фала богу дека Легија можеме да ја тепаме 10-0 врочем се гледа кога СЕ ЗАЛАГААТ што се случува:salut:!!!И сега кај се пичките да плачат ?? Аман веке.... Колку вие шо ме нервирате никој друг.... Господ да чува.... Се само негативно на форумов, не сме почнале, а веке немаме шанси за ништо...
Одете у курац сите
--- надополнето ---
Ако сакаше Арсенал ке завршеше 0:10, сега е 4:6... Не знам шо сакате... и да победуваме не ви чини... Ајт марш
Абе шо да читам.... Не ми се чита.... Востание кренавте за пријателската.... Па и оние идиоти, абе...немам зборови... Се и сешто има на клубов...
Го разбирам Зоки зошто не пиши...
Kako da ne zbori covek be 4 gola primame ! u sekoj mec so posolidnite ekipi primivme 8 gola u 3 meca ! milan 1 celtic 2 legia 5 ! Odbranata katastrofa ! mislam deka Gibbs treba pred clichy da igra def ! Nordtveit kamen,Koscielny kriv za 4 gol !a ne vidov petiot koj go namesti da ni dadat gol ! klosarska rabota golman pod najhitno i stoper ako ne otkaz