Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
Ауууу ама не пукат :D Добро е новото момче покажа дека знае со глава. Инакѕ после воа полувреме знаиме кој нема да биде ни No.3 голман... Некако се импресионираа нашите од морам да кажам прекрасната атмосфера а и момците од Легија како да играат финале Лига Шампиони, ептен се борат. Второ полувреме ги стигаме ;)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
Ме бендисува Косчиелни, ама досега тимскава игра ПОД ПРЕСИНГ е КАТАСТРОФА!

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Abe koi bez nervozi ne praat pepel 3 gola ni davaat za 35 minuti ! ne kazuvaj katastrofa e timov ! Eve go Venger mesto da ubaci 4-4-2 on so eden spic i krila ! katastrofa ! Brkajte go ovoj starec !

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Аууу што беше ова...Вермален, Фримпонг, Вилшер, Волкот и Фабиански катастрофа...Сепак добро е што направи уште сега грешка Фабиански па да се надеваме ќе си ја потчукне малку главата Арсен за голманската позиција...Добар само Насри. Вилшер под итно или во резерви или на позајмица во Болтон. Премиер лига рано му е. Со ваква игра ќе не отворат Ливерпул...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Според приказот на пријателските средби... без нов дефанзивец и голман... пријатно и следнава сезона... титула за 2 3 години...
Едноставно брука ... од 2005 немаме ништо освоено... најдобро зборува овој факт сам за себе!

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Aјде де без нервози како прво ова е пријателска утакмица а како второ играме без 4 ца главни играчи ван персие фабрегас сонг аршавин :toe:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
ke osvoime koa ke si otide cicijava i idiotot koga e vo prasanje taktika i transferi ! koga zborev vilser deka mu e rano za vo pl prv tim vie pak mora prv tim vaka taka ! sezonava e katastrofa osekjam !

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
arsenefuckoff.jpg

Се надевам ова значи дека Фабиански нема да брани прва :)

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
А бе ниеден кикс на играч на Арсенал или подобро кажано ниеден пораз или сезона без титула не може да ме изнервира колку вас бе!!!! Ти бе gooner for life, пак ќе го најдам еден пост шо ти го напишав и пак ќе ти го постирам, ти бе аршесавин кој ти кажа дека има фан клуб на кајгана да дае господ се да му исцрка. За една пријателска гомна се изнајадите! Ако не сте знаеле секоа пријателска служе за проверка на тимот.. За Легија Варшава, ако некои од вас се заинтересирал сигурно ќе знае дека денеска ваа утакмица е по повод отварањето на НОВИОТ СТАДИОН!!! Незнам на каков стрим гледате ама има прекрасна атмосфера, а гостин е премиерот на Полска, го имаше неколку пати у кадар!!! Момците играат пеколно, сигурно не очекуа нашите играчи вакво нешто... Гледајте второ полувреме и после утакмица не спамувајте на фан клубот

--- надополнето ---

Гледајте шо се случуе на полувремето, доделуат признанија и свире воениот оркестар!! Значи не е најобична пријателска, церемониален е настанот!!! Леле како ме изнервирате у пм..

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
ke osvoime koa ke si otide cicijava i idiotot koga e vo prasanje taktika i transferi ! koga zborev vilser deka mu e rano za vo pl prv tim vie pak mora prv tim vaka taka ! sezonava e katastrofa osekjam !
Ako e katastrofa i pak gledam lupas gluposti za Wenger, ne doagaj tuka da postiras, ne gledaj fudbal, zemi produzi da igras fudbal kako so si igras i valjda ke te zemat u 4 liga.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
А бе ниеден кикс на играч на Арсенал или подобро кажано ниеден пораз или сезона без титула не може да ме изнервира колку вас бе!!!! Ти бе gooner for life, пак ќе го најдам еден пост шо ти го напишав и пак ќе ти го постирам, ти бе аршесавин кој ти кажа дека има фан клуб на кајгана да дае господ се да му исцрка. За една пријателска гомна се изнајадите! Ако не сте знаеле секоа пријателска служе за проверка на тимот.. За Легија Варшава, ако некои од вас се заинтересирал сигурно ќе знае дека денеска ваа утакмица е по повод отварањето на НОВИОТ СТАДИОН!!! Незнам на каков стрим гледате ама има прекрасна атмосфера, а гостин е премиерот на Полска, го имаше неколку пати у кадар!!! Момците играат пеколно, сигурно не очекуа нашите играчи вакво нешто... Гледајте второ полувреме и после утакмица не спамувајте на фан клубот

--- надополнето ---

Гледајте шо се случуе на полувремето, доделуат признанија и свире воениот оркестар!! Значи не е најобична пријателска, церемониален е настанот!!! Леле како ме изнервирате у пм..
Каков сакаш ти став и мислење имај си за мене... немаш поим шо ме заболе...
јас си кажав за стањето на тимот моментално!
А за Венгер... за разлика од кој и да е... не сум и не ни ќе кажам лош збор зашто тој е најважната карика на тимот што воопшто се појавила во историјата и сегашноста

ОН: Одлично одбрани Шчезни ... ми се допаѓа голманчево само нема доволно искуство...
Новава сезона по се изгледа дека ќе имаме како ретко до сега , спремни играчи за нафрлени топки... двата погодока по удар со глава... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom