Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Фантастичен погодок на Ремзи! Пред се ми е мило што токму тој постигна гол, иако сакав и Мерида да даде барем еден !:helou:

Се на се ! Одлично !

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.444
Поени од реакции
6.120
И ако имате дајте линк од головите пошто сите ги пропуштив ради здраствени причини последица од македонија пат.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Задоволни со 4-1?
Јас мислам дека тој нивниот гол беше Чист Фаул над Алмунија...ама битно ги прегазивме и само вака да продолжиме... и да не не плаши победата од 0-5 на Манчестер зашто до 0-2 глеав и тоа и мн лошо играа и многу шанси имаа Виган ... само Бен Фостер е крив за тој резултат...така да следно коло да идеме на нова победа ќе се гледа и ништо друго. И браво сепак на крај и за Венгер што и Ремзи и Мерида ги стави и пак дури погодок постигна Ремзи...значи сите играчи пробува да ги направи компетабилни за во сите натпреварувања без да се трошат многу пари за засилувања .... а вчера како што сите знаеме изјава имаше од страна на Венгер дека ќе проба да донесе уште еден дефанзивец...па добро би дошол уште 1 играч на списокот... :pipi:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.844
Поени од реакции
499
Супер игра само вака да продолжиме да газиме , некако не ми се свиѓа позицијата на бендтнер како десно крило но сепак тоа мислам ќе биде привремено , сега газиме а што ќе правиме кога ќе се вратат росицки , насри и волкот :vozbud:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Dobro bi bilo da dade gol nekoj napagac..A vaka ako produzi GALLAS najdobar strelec u PL ke bide...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
:pos2: Богами ќе биде трката на крај Аде и Галас но за жал на Ситизен фанс ова нашиов Ѕвер ќе биде прв

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Ја би го шитнал овој Бентнер за ич пари, најсериозно . Вакво дрво немам видено у фудбалов . Што побрзо да се шитне тоа подобро, зашто дефинитивно не е од калиброт на Арсенал . Некој ќе ми рече дека не сум бил свесен дека имал 21/22 години ... па колку треба да има за да игра добро? Енего Волкот од 17 години почна да игра па имаше доста добри партии .

Аут!

Све на све одлична партија, бравос за момците... штета што има некое вакво дрво ко Бентнер да расипе углед :)

пс. Немаше фаул над Алмуниа, убаво видетеси.

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Galas

Член од
8 март 2007
Мислења