Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.432
Поени од реакции
6.078
-----------------Алумина
Сања--Лорен/Џуру---Верма------Гаел
-------------------Сонг
-------------Диаби---Насри
------Рвп---------------------------Аршавин
------------------Чанак :)

Единствена промена РвП место Чамаков , и на местото од РвП Росицки,Волкот или Вела во крајни случаеви.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Сега нормално дека неможиме да бараме да не се повредуваат сите, но сигурно некој ке се повреди, на пријателска со репрезентација, на квалификациска, дома, во кола, на забава....Можи ке се намали бројот да повреди, но нема да се спречи во целост....А и да,

Ај ти жити се, шо го дркаш на Аршавин, не ме реплицирај повеќе. Гледаш дека јас не го правам тоа...Фала однапред:drk:

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
леле ако брани пак алмунија се откажувам

инаку ремзи до кај стаса се опорави ли скрос?

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
http://www.arsenal.com/news/news-archive/wilshere-i-just-want-to-play-this-season
Оваа изјава на Вилшер многу ме радува , и едноставно ми ветува дека ќе го гледаме во право светло сезонава и секако во наш дрес а не во туѓ.
И секако , Ремзи... не се има сеуште опоравено , се надевам набрзо ќе се врати во полн тренинг... и дека ќе си ја пронајде формата...
Дени и Бентнер немале големи повреди изјави Венгер но сепак , не ми изгледаат добро тие 2 повреди зашто се на играчи кои ни се први пикови од клупата!

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Сега нормално дека неможиме да бараме да не се повредуваат сите, но сигурно некој ке се повреди, на пријателска со репрезентација, на квалификациска, дома, во кола, на забава....Можи ке се намали бројот да повреди, но нема да се спречи во целост....А и да,

Ај ти жити се, шо го дркаш на Аршавин, не ме реплицирај повеќе. Гледаш дека јас не го правам тоа...Фала однапред:drk:
Pa koa vrska nemas kazuvas nekoi izmisleni formacii ! Kako ti i ostali so ne mi repliciravte taka i jas !

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
-----------------Алумина
Сања--Лорен/Џуру---Верма------Гаел
-------------------Сонг
-------------Диаби---Насри
------Рвп---------------------------Аршавин
------------------Чанак :)

Единствена промена РвП место Чамаков , и на местото од РвП Росицки,Волкот или Вела во крајни случаеви.
Brat, si zgresil nesto... FABREGAS NE SI ODI!!!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Буфон, конечно на Емирати ?

Првиот голман на Италија и на Италијанскиот Јувентус е на пат кон Емирати, пушуваше денешен „Дејли Мејл“. Голманот на Италија и Јувентус и предходно беше силно поврзуван со Арсенал, поради очајните игри на Алмуниа и Фабијански. Арсен Венгер е очаен по барање на голман и неговото внимание повторно го насочи кон најдобриот светски голман.

„Моментално сите карти се отворени. Знам дека има интерес од Венгер, бидејќи мојот менаџер ме извести за тоа. Операцијата помина добро, и јас се враќам на терените за 2 месеци, негде околку септември-октомври. Мојот тим моментално е Јувентус, но доколку мојот тим одлучи дека е најдобро да си заминам тоа и ќе го направам“ - изјави Буфон за нивни „Тутоспорт“.

Инаку, Буфон беше поврзувам со Арсенал и во месец мај, кога Венгер рече дека ќе купува голман. „ Моментално тој е на рехабилитација, но тука немаме број еден голман. Тој, како и другите двајца, треба да се борат за место во тимот, а мое е да кажам кој ќе биде прв. Не можам да тврдам со 100% сигурност дека тоа ќе биде Џанлуиџи Буфон“ - изјави Луиџи Дел Нери, на денешната пресконференција.

Поради фактот дека Буфон и Дел Нери не се во најдобри односи, се очекува добрата соработка на овие два тима да продолжи и понатаму. Да потсетиме дека Тиери Анри, токму од Јувентус заврши во Арсенал, а во спроитвен правец замина Патрик Виеира и двата своевремено капитени на Арсенал. Се очекува за сума од 16.000.000 евра Буфон да се пресели на Островото. Како доказ за ова е дека, Буфон веќе бара куќа во Лондон - пишува „Дејли Мејл“.

Дали е можно ?????????? Ајдееееееееееееееееееееееее:vozbud::vozbud: Иако лично не верувам дека е можно

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Колку само сакам да е вистина ова,дај боже :vozbud:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
МА додека не видам не верувам во ништо. Само ме плаши сега излезе од операција па да не биде повеќе во болница отколку на терен.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
ne be tesko ! povreden golman da kupi venger i toa za 16 milioni ! Teoretski sansi nema ! ali jas sakam i gleam na nekoi strani deka se vrakjal interesot za Mertesacker ! Toa bi bilo odlicno zasiluvanje so buffon plus ! A negde citav deka rosicky ke odi vo cska moscow deka go sakaat posto honda e blisku do milan !

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Коа ке видите дека тоа го вели Дејли Мејл или некој друг трач весник, или страна, јас мислам дека е невозможно, затоа и не кревајте толку паника...Затоа нагласив шпекулација дека е....

И не мора да ме прашвате за извор, во пп, сите овие шпекулации се од наши некој глуи страници, како точка, како таратур или 24фудбал и сл....Ист „кош“ се и тие странските гоал, или дејлимејл....

Чисто да разбиеме монотонија...

Поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom