- Член од
- 13 август 2009
- Мислења
- 9.543
- Поени од реакции
- 5.772
И Реал освои се оваа година.....Аххххх бе дете дете....Ти не навиваш за Арсенал, верувај ми....Збунет си
РЕАЛ не го боли к.. за титули има 200 на број реал го интересираат парите ! Лион можеше да го прегази тогаш али си ја намести ! којзнае колку пари земале едно 150 милиони сигурно ако не и више ! Што не ја земеш барса за пример она е гладна за титули па се бори купува само ѕвезди јас незнам играч да е купен у барса а да не бил ѕвезда затоа последниве години е убиствена и гази све освен антифудбалот ! Интер купи ѕвезди и стана шампион у европа се што му требаше си доведе и тоа се ѕвезди ! КАжи ми ајдеееее дека не е така ? Баерн донесе голема ѕвезда РОбен па сите натпревари он ги извади да не беше тој трансфер ке испаднеа у групи и немаше да земат германско ! Јувентус коа освојуваше незнам за играч а да не им бил ѕвезда исто и арсенал коа освојуваше се им беа ѕвезди ! Тоа е тоа бе само работата е мене да ме демантирате ! Ајде нека каже некој дека не е така? Интер си го донесе Лусио ѕвер и ѕвезда не го поминува ни воз у одбрана,Снајдер волшебство од играч сите голови он ги асистираше ама баш сите,ето ѕвезда и играч кој им играше и како бек дури од што е јак и има искуство и сила да игра ! Сето тоа профит 3 на ТИТУЛА ! И 40 милиони у ќар беа ! И после ке ми каже некој не е така ! Оф леле !И Реал освои се оваа година.....Аххххх бе дете дете....Ти не навиваш за Арсенал, верувај ми....Збунет си
Кои навивачи бе??? Тие што ги нарекуваш "навивачи" како тебе?? Клубовите се срамат од такви како тебе..иди подобро навивај за друг клуб жити се..Abe ne mi smeta so donel bez pari dobri igraci ! Ama sakam i da dade da donese zvezdi ! Gledas kakvi se fanovite na stadionite si odat nemaat zelba koa ke vidi koi gluposti gi prai eden niklas,deni,almunia,silvestre,clichy,vela pa na momenti arshavin i fabregas ! Koa ke dojde nekoja zvezda navivacite ke imaat moral da navivaat a ne da se raduvaat na deca so nemaa iskustvo i so ne se poznati na nikoj ! A za transfer periodot ne e zavrsen ali veke se znae koj ke donese Koscienly sosema nepoznat i Jagielka so ne e ni zvezda a ne e i dobar !
^Вистинските фанови сакаат победи не ѕвезди. Ако донесеш ѕвезда незначи дека ќе победиш и дека ќе бидеш прв. И дека ако го платиш скапо дека навистина вреди. И јас сум да се донесат фудбалери но не да се платат само затоа што имале добра сезона и продале многу дресови. САкам фудбалери што ќе играат со срце за тимот а не да се снимаат реклами за гелови и да докажуваат кој има подобра фризура
Ako mislis na Ronaldo toj gi pere mozocite na igracite ! Toj i igra i prai reklami ! Zatoa koa go kupi REal imase 100 milioni plus i so sto milioni ke kupis 5 dusi so ke igraat so srce ! on neka ti nosi igraci radi negoviot profit !A igraci kako so igraat so srci nema veke takvi ! Site so srce igraat pa na kraj ne supat i si odat ! I fabregas go saka arsenal ko bozem pa bara da si ide,reyes,flamini itn site igraa so srce zatoa si otidoa ! Abe fudbalot nema ljubov se se igra za pari veke !
Манчестер Сити колку пари даде,колку скапи играчи зема????Успех гледаш некаде,го нема.Значи не е се до парите,мора малку и напорна работа и труд,да играш со срце за клубот,да дадеш се од себе ,да се бориш за секоја топка,....Не си во право тука за ѕвездитеРЕАЛ не го боли к.. за титули има 200 на број реал го интересираат парите ! Лион можеше да го прегази тогаш али си ја намести ! којзнае колку пари земале едно 150 милиони сигурно ако не и више ! Што не ја земеш барса за пример она е гладна за титули па се бори купува само ѕвезди јас незнам играч да е купен у барса а да не бил ѕвезда затоа последниве години е убиствена и гази све освен антифудбалот ! Интер купи ѕвезди и стана шампион у европа се што му требаше си доведе и тоа се ѕвезди ! КАжи ми ајдеееее дека не е така ? Баерн донесе голема ѕвезда РОбен па сите натпревари он ги извади да не беше тој трансфер ке испаднеа у групи и немаше да земат германско ! Јувентус коа освојуваше незнам за играч а да не им бил ѕвезда исто и арсенал коа освојуваше се им беа ѕвезди ! Тоа е тоа бе само работата е мене да ме демантирате ! Ајде нека каже некој дека не е така? Интер си го донесе Лусио ѕвер и ѕвезда не го поминува ни воз у одбрана,Снајдер волшебство од играч сите голови он ги асистираше ама баш сите,ето ѕвезда и играч кој им играше и како бек дури од што е јак и има искуство и сила да игра ! Сето тоа профит 3 на ТИТУЛА ! И 40 милиони у ќар беа ! И после ке ми каже некој не е така ! Оф леле !
Абе братче немам ни надеж коа ке видам дека Некој си КОсчиенли ке потпишува за екипиште како АРСЕНАЛ !Коа ке видам дека Имаат играчи од калибар на Алмунија,фабиански,денилсон,бентнер,вела,силвестре,џуру. Тоа се играчи што се просечни и анонимци до некаде ! ОСвен Силвестре овие другиве не се нешто посебни. Со тие играчи никад титула ! Коа фановите очекуваат еден Вилшер да направи нешто еден денилсон итн тоа е брука ! Они се талентирани и идни можни ѕвезди ама рано е да играат прв тим или на клупа да седи ! Што може да направи Вилшер покрај еден тери,фердинанд евра иванович итн ! Јас не сум задоволен од трансфер желбите на венгер и од тоа после трансферите какви очекувања има ! Многу јасно се знае ако не донесе Џо Кол и слични играчи познати пред се што луѓето имаат дознање каков играч е имаат респект и кој е искусен и е ѕвезда и у секој момент може со еден потек да реши тогаш може да конкурира достојно за титула ! А оваа година со Косчиенли,Јагиелка итн ке бидеме конкуренти до Октомври-Ноември како и секоја година и после паѓаме ! Со ваков состав во СЕриа А или Германија би можеле да освоиме зашто имаат многу паузи ! А у англија се игра турбо а неможе да изиграат овие играчи цела полна сезона ! И паѓаме како крушки после ! НЕма везе ја пак си навивам за АРСЕНАЛ со срце али не сум задоволен воопшто ! А вие малце ако ме сватевте што ви кажувам и што барам немаше да водиме 3ти светски рат ! Али веке створивте омраза така да тоа е ! Али тоа дека ке продужам да пишувам ке си пишувам !
Тука прекинувам да те читам.РЕАЛ не го боли к.. за титули има 200 на број реал го интересираат парите ! Лион можеше да го прегази тогаш али си ја намести ! којзнае колку пари земале едно 150 милиони сигурно ако не и више ! Што не ја земеш барса за пример она е гладна за титули па се бори купува само ѕвезди јас незнам играч да е купен у барса а да не бил ѕвезда затоа последниве години е убиствена и гази све освен антифудбалот ! Интер купи ѕвезди и стана шампион у европа се што му требаше си доведе и тоа се ѕвезди ! КАжи ми ајдеееее дека не е така ? Баерн донесе голема ѕвезда РОбен па сите натпревари он ги извади да не беше тој трансфер ке испаднеа у групи и немаше да земат германско ! Јувентус коа освојуваше незнам за играч а да не им бил ѕвезда исто и арсенал коа освојуваше се им беа ѕвезди ! Тоа е тоа бе само работата е мене да ме демантирате ! Ајде нека каже некој дека не е така? Интер си го донесе Лусио ѕвер и ѕвезда не го поминува ни воз у одбрана,Снајдер волшебство од играч сите голови он ги асистираше ама баш сите,ето ѕвезда и играч кој им играше и како бек дури од што е јак и има искуство и сила да игра ! Сето тоа профит 3 на ТИТУЛА ! И 40 милиони у ќар беа ! И после ке ми каже некој не е така ! Оф леле !
РЕАЛ не го боли к.. за титули има 200 на број реал го интересираат парите ! Лион можеше да го прегази тогаш али си ја намести ! којзнае колку пари земале едно 150 милиони сигурно ако не и више ! Што не ја земеш барса за пример она е гладна за титули па се бори купува само ѕвезди јас незнам играч да е купен у барса а да не бил ѕвезда затоа последниве години е убиствена и гази све освен антифудбалот ! Интер купи ѕвезди и стана шампион у европа се што му требаше си доведе и тоа се ѕвезди ! КАжи ми ајдеееее дека не е така ? Баерн донесе голема ѕвезда РОбен па сите натпревари он ги извади да не беше тој трансфер ке испаднеа у групи и немаше да земат германско ! Јувентус коа освојуваше незнам за играч а да не им бил ѕвезда исто и арсенал коа освојуваше се им беа ѕвезди ! Тоа е тоа бе само работата е мене да ме демантирате ! Ајде нека каже некој дека не е така? Интер си го донесе Лусио ѕвер и ѕвезда не го поминува ни воз у одбрана,Снајдер волшебство од играч сите голови он ги асистираше ама баш сите,ето ѕвезда и играч кој им играше и како бек дури од што е јак и има искуство и сила да игра ! Сето тоа профит 3 на ТИТУЛА ! И 40 милиони у ќар беа ! И после ке ми каже некој не е така ! Оф леле !
Јас дискутирам не се расправам, ни па планирам да се расправам. Си го пишувам моето мислење и став, е сега доколку некој не го разбира или не се сложува има право да демантира, доколку мисли дека е во право. Но се е во ред додека дискусијата е на "ниво" без навреди и слично.Не можиш да му докажиш бе...Не знајме ние....Немој да бидиш ко него, жити се....Велат: „ Од кавга не можиш да излезиш како победник. Единствен победник, е оној кој не ја започнува. Така прават паметните“ - Вилијам Шекспир
Добар состав и доста конкурентен. И како што викаш и клупата ќе е подобра, само уште еден дефанзивец не би било на одмет затоа што знаеме какви малери сме со повреди.------------------Ромеро------------------
Сања---Кошиенли---Верма- Клиши---
------------------Сонг---------------------
Насри---------Фабре------Аршавин---
------------РвП--Чамак------------------
Плус супер замени имаме:Волкот,Ебуе,Росицки,Диаби,Бенднер итн итн
Не не не зборам за тебе, туку за Него....Тој стално е во право...Затоа другите членови гледам кренаја глава и не пишуваат повеке тука...Јас дискутирам не се расправам, ни па планирам да се расправам. Си го пишувам моето мислење и став, е сега доколку некој не го разбира или не се сложува има право да демантира, доколку мисли дека е во право. Но се е во ред додека дискусијата е на "ниво" без навреди и слично.