Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Оти не ми се постираат сите шпекулации како тебе, чекам кога нешто че биде официјално тогаш че го постирам инаку не ми е дојдено да постирам од гоал

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
JBG i ne postiram od goal od goal pa skoro ic ne postiram ! Za razlika od tebe postiram ! Ako cekas na oficijalno togas site ke znaeme i ne ni trebas togas! rabotata e da se stavaat spekulacii i da se diskutira a ne na oficijalno ! Ako cekame oficijalno nikad nema da se pise u ovoj fan klub ! Pozdrav

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Абе не ми беше само тоа зборот и туку тупаш ајле глупости не сакам се карам искрено ама шо мислиш дека голманот на нигерија една утакмица избрани убаво до сеа и е достоен за арсенал , јас можам ти постирам наброам над 20 утакмици на кои алмуниа избранил на светско ниво па тоа не го прави доволно добар за прв голман...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Видете ни ја легендава( Ж Силва) ... повеќе од 10 км ги истрча , најактивен Бразилец вечерва.
Кога играше кај нас имаше... перфектни утакмици но сепак ... Сонг го заменува сега во целост.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.440
Поени од реакции
6.094
Постирате тоа шо ке ви прдне, од извори како пич*катиодмајкати.com ...доверливо 100%

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Во блиска индина,ќе се осигури потписот на еден штопер.
"French and foreign clubs have shown interest. Among them, there are the Gunners,"
"It is difficult to not listen to someone like Arsene Wenger
when he is attracted.
"Any player is tempted to work with him.
"Lorient's officials want to get an eight digit fee and negotiations have started. With some bonuses, we are not that far away."
He recently called his chairman and coach to tell them he absolutely wants to join Arsenal."
:pipi: Ајде и другарчето на Вермален од репрезентација да дојде и комплетни сме за атак на титулата.:))

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
Во блиска индина,ќе се осигури потписот на еден штопер.

:pipi: Ајде и другарчето на Вермален од репрезентација да дојде и комплетни сме за атак на титулата.:))
Не сме имале до сега двајца леваци штопери во одбрана,ке биде интересно да видиме како ке се организира одбраната со нив :icon_lol:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Не сме имале до сега двајца леваци штопери во одбрана,ке биде интересно да видиме како ке се организира одбраната со нив :icon_lol:
Сепак мислам дека Laurent(деснак не е?) ке игра прва и да дојде Јан.Ама затоа ќе имаме страшна замена за Вермален.:))

--- надополнето ---

Пак нека не го играт Цеск.:))
Нека им се множат поразите.:))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom