Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Дете гледам дека имаш 16 години сега..како ти на 4 години успеа да го засакаш Арсенал?:)
Најраните мемории од фудбалот воопшто ми се ... утакмицата Франција - Бразил и една утакмица на Јуве каде што го загледав Зидан ... од тие денови ... Зидан ми стана омилен играч ... а Франција и Арсенал ден денес навивам за нив и едноставно ги сакам како никои други ... Е сега дека тогаш не сум се разбирал ни што е што точно ама имам некои мемории што од тогаш датираат :)

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Да бе, или тоа или ќе испаднеме :)
sto be so tony nema sansi da ispadneme on znaes kakvi transferi ke naprai nemas pojma. On ne e ko Wenger da gi moli da dojdat on im ide all in, im vlaga u kicma i ovoj videl ne videl ke potpise toa sto posto sum siguren

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Голот на Фабрегас против Полска

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ако за Кол даде 115 илјади неделна плата... тогаш е ЛУД!
Не вреди!
Цеск зема приближно толку а е најдобар во тимот , Ван Перси незнам дали воопшто толку зема... а Кол... нема шанса!
Ова е само уште една безсмислена трач фора!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Да не се прецени Џо Кол бе ? малце ? а ? 115 000, кој ке му дај бееее....Нека не влегва по толку....

Не дека не знај да игра или слично, ама не верувам дека ке добие толку....На крај можи да заврши кај Сер Алекс или во Сити, ако му се важни толку парите.....Ха бееее

--- надополнето ---

Иако изворот не е веродостоен, зарем треба поголеми докази за љубовта на овој човек кон нашиот клуб? Па не верувам дека постои друг ваков тренер....Огромен респект за Сер Алекс и Ги Ру....Но не знам дали воопшто некогаш некој друг ке може да го надмини овој човек, пред се како човек и џентелмен па после во се друго......Секогаш ке го подржувам овој човек, каде и да е.....Ја одби Франција, Реал....Зарем треба докази дека Арсенал се сака со срце и со душа? Според мене, Не ! Ова е најголемиот доказ кој може да постои...

http://www.goal.com/en/news/12/spain/2010/06/09/1967313/real-madrid-president-florentino-perez-arsene-wenger

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
[/COLOR]Иако изворот не е веродостоен, зарем треба поголеми докази за љубовта на овој човек кон нашиот клуб? Па не верувам дека постои друг ваков тренер....Огромен респект за Сер Алекс и Ги Ру....Но не знам дали воопшто некогаш некој друг ке може да го надмини овој човек, пред се како човек и џентелмен па после во се друго......Секогаш ке го подржувам овој човек, каде и да е.....Ја одби Франција, Реал....Зарем треба докази дека Арсенал се сака со срце и со душа? Според мене, Не ! Ова е најголемиот доказ кој може да постои...
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2010/06/09/1967313/real-madrid-president-florentino-perez-arsene-wenger
Венгер го има изјавено тоа,така да точно е.:))
И си има кажено,проектот уште не е завршен, додека не се освојат трофеи со новиот тим:))

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Знам дека го има изјавено, уште порано....Но не знам....Секоја чест....Секој би сакал да оди таму, апсолутно секој.....Но мило ми е што има еден човек кој не сака да оди, а тој човек е кај Нас....И тоа како ми е драго за тоа....

Respect За Арсен Венгер !!!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
ЗА тоа 115 за Кол мислам дека не е многу бидејќи го зема беспаре и наместо да даде пари за да го купи Венгер истите пари ќе ги даде. Нешто како на рати ќе дојде, така да некаде би изгледало како упола плата да зема од 115 другото е како да го купил :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom