Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Да ви кажам само, ако изиграте како во последните неколку дуели против Манчестер, да ви кажам ќе почекате уште долго за слатка победа против ѓаволите:vozbud:

S

StereoLove

Гостин
Ke биде интересно Англиски дуел,слично ко лани:smir:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Да ви кажам само, ако изиграте како во последните неколку дуели против Манчестер, да ви кажам ќе почекате уште долго за слатка победа против ѓаволите:vozbud:
Фала шо ни кажа еј.:vozbud:

Ke биде интересно Англиски дуел,слично ко лани:smir:
Не беше интересно лани бе,бар не за нас.:pos2:
Годинава нека биде пак интересно,како шо викаш,ама ние да се смееме.:smir:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
. . . па и јас сум за слично ко лани, ама ај нека ги децава за џокер во 1/2 финале, сеа може Цска или Бордо:vozbud::vozbud::vozbud:. Децава единствено добро што можат да направат е да ја тепаат сеа Барселона во 1/4 финале :tv:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
На погрешно место си бе сине,ама ај нов си.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Лично би сакал ЦСКА да падне зашо не е зима веќе ... сега и кај нив е погодно за победа на нивни терен:pipi:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Лично би сакал ЦСКА да падне зашо не е зима веќе ... сега и кај нив е погодно за победа на нивни терен:pipi:
Далеко е бе брате,одаме јужно/ке им ја раскажаме играта на французите,само нека се паднат.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Далеко е бе брате,одаме јужно/ке им ја раскажаме играта на французите,само нека се паднат.
Едина причина што се плашам од Бордо е ... играта на Чамак со глава... а ние знаеме имаме Ужасна игра со глава во одбрана:toe:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Едина причина што се плашам од Бордо е ... играта на Чамак со глава... а ние знаеме имаме Ужасна игра со глава во одбрана:toe:
Додека игра Сол,нема за шо да се секираме/а тука се и Диаби и Бентнер,ама нека дадат они 1/ние 3 сигурно ке дадеме.:toe:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
За да ве тепаме неверојатно :icon_lol:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Бордо би биле најлошиот противник на Арсенал. Имаат цврста, дисциплинирана игра, многу се јаки тактички. Растур прават во Француско а богами годинава и во ЛШ имаат можности барем за полу-финале.
Најидеални противници би биле ЦСКА Москва или Лион.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.092
Поени од реакции
1.655
Имате 1 победа, 2 нерешени и 7 порази во последни 10 натпревари, одкаде овој оптимизам незнам :) Ве ебеме и дома и гости секоја ебана сезона, зашто би сакале пак?

Шо се тиче мени, ако, али онда пак само ние од англиските тимови ќе останеме да се бориме до крај :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom