Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Значи мора да промрчиш нешто негативно и после ќе кажеш дека на победи си се радувал и не си критикуал. Чекаше некој да пише нешто каде што ќе можеш да мрчиш. :jaj:
Па не му враќај повеќе. Таман мислев го нема вие му реплицирате.

ЏамПЏет

DeaDShoT
Член од
2 декември 2009
Мислења
653
Поени од реакции
89
Абе сега дали он го дал голот или ебуе не е важно, важно е што арсенал победи...

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Абе сега дали он го дал голот или ебуе не е важно, важно е што арсенал победи...
Па тоа и ја викам. Подобро лев гол што се брое (иако не беше лев) отколку супер акција со завршница статива. Ми здосади да имаме убаа игра а да нема погодок, сега секој погодок е битен па макар и во стил на инзаги со уво или грб

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Taman ke go smeni Favali ! ke bide podobar od vasiot ali za kaj nas nema potreba od takvi ! da treba za sekoj da se bara opravduvanje ne biva ! bil povreden mu otekol imal problemi doma itn ! I teri imase problemi golemi pa igra kako lud ! i site drugi golemi igraci !

Mn dobar gol dade hahaah! gol za da ja turne topkata samo netreba da se raduvas tolku ! koa ke naprai nesto sam ke dade od daleku so glava ili prodor i nesto sl ! a ovoj gol bese bez vrska ! podobro kazi mn dobra vest e toa sto eboue igrase mn dobro i on recisi go dade golot !
Абе брат што има врска каков бил голот, битно кај него го подига моралот.
Нема причина да ти објаснувам и не е чудо што никој овде не те разбира и со сите се расправаш.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Углавном слабо изигра, и дае гол на тацна... па така и ја би се сложил дека више треба Ебуе да го фалиме задњиве две утакмици. Нема асален напаѓач у тимот после Ван перси, факт... ни оваа ни следната сезона неможе да биде предводник еден "Бендтнер".

А више еден "морал" што ќе му се подигне ... :pos:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
А да небеше Бентнер тука и да промашеше Ебуе сите ќе пцуеја по него, како незнае да шутне и сл. Не ја гледав утакмицата и неможам да кажам кој како изиграл но глупаво е да се кажува кој каков гол дал. Гол си е гол и 3 бода се наши. Дали сте виделе фановите на манчестер да ги критикуваат нивните со тоа што постигнаа 5 гола со автогол?

Доста дал човекот гол и пак дрва и камења по него, стварно неможам да сватам некои работи. Лично јас не го ценам многу Бентнер но неможе да му се замери затоа што постигнал гол.

Поздрав:smir:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Се ''восхитувам'' на мислењата на некои , кои се праат дека знаат кој чини во арсенал а кој не чини па што му фалеше на бендтнер последните неколку утакмици според мене изигра супер иако немаше играно 3 месеца вчера даде гол, па каков и да е гол е и битен е за екипата пополека си а враќа самодовербата и не се правете некои струќнаци дека а разбирате повеќе од венгер кој во последно време има само пофални зборови за бендтнер , сега ме мрзи да барам да ги копирам линковите од arsenal.com kаде што венгер имаше пофални зборови за бендтнер оти знам дека и вас ви се сиг прочитани :toe:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
А да небеше Бентнер тука и да промашеше Ебуе сите ќе пцуеја по него, како незнае да шутне и сл. Не ја гледав утакмицата и неможам да кажам кој како изиграл но глупаво е да се кажува кој каков гол дал. Гол си е гол и 3 бода се наши. Дали сте виделе фановите на манчестер да ги критикуваат нивните со тоа што постигнаа 5 гола со автогол?

Доста дал човекот гол и пак дрва и камења по него, стварно неможам да сватам некои работи. Лично јас не го ценам многу Бентнер но неможе да му се замери затоа што постигнал гол.

Поздрав:smir:
Тачно. На право место се најде, ама ако гледаме малку поопшитно и пореално на работите ќе видиме дека дечкото нема никаков финиш што е најважно за еден голгетер.

Ако некој се сеќава кога Фабрегас му ја даде на тацна и испадна еден на еден со голманот ќе сконта за што зборам .

Милев де престани со тие твои патетични постови, скурца си, ти па оти слепо го браниш за да ни покажеш колкав „Венгерофил“ си, се знаеш и не „восхитуваш“ сите нас овдека...

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Зоки истите работи што ги пишеш за Бендтнер ги пишеше и за диаби , пишеше дека ќе летал прв во јануари а после тоа пишеше дека е еден од главните играчи кои ги имаме во средината на теренот нуму после така да пишеш и за Бендтнер, а исто така има само 22 год има време ќе ја подобри гол реализацијата, а и што викаш дека сум го бранел Венгер па сигурно не можам да се бунам кога не разбирам повеќе од него

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Тачно. На право место се најде, ама ако гледаме малку поопшитно и пореално на работите ќе видиме дека дечкото нема никаков финиш што е најважно за еден голгетер.

Ако некој се сеќава кога Фабрегас му ја даде на тацна и испадна еден на еден со голманот ќе сконта за што зборам .

Милев де престани со тие твои патетични постови, скурца си, ти па оти слепо го браниш за да ни покажеш колкав „Венгерофил“ си, се знаеш и не „восхитуваш“ сите нас овдека...

Како што кажав не сум задоволен од неговата завршница, иако добро се снаоѓа и игра без топка каде е многу битно да повлекува играчи за да имаат другите повеќе простор и да не се гушат како што беше случај кога немавме ниеден шпиц. Откако се врати, лично он не покажа класа шпиц но играта се е послободна. Мене ме нервира што мора да се наоѓа замерка за се па макар и кога ќе победиме. Ова не е за конкретно за тебе наменето.:smir:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Абе а никој не примети колку шанси добиваше Бенднер во изминатите 3 години туку одма оправдание 22 години имал ...и меси има 22 па да не продолжвам...годините никад не се оправдание туку шансите кои ги имал а не ги реализирал...па лани човеков немаше дерби натпревар на кој не изигра па ништо не прикажа...

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Абе а никој не примети колку шанси добиваше Бенднер во изминатите 3 години туку одма оправдание 22 години имал ...и меси има 22 па да не продолжвам...годините никад не се оправдание туку шансите кои ги имал а не ги реализирал...па лани човеков немаше дерби натпревар на кој не изигра па ништо не прикажа...
Тоа е тоа што го зборам, просечна резерва која би можела да се шитне за 5/6 миљона... ништо поише. Гледам дека веќе се заборава какви напаѓачишта владееа во Арсенал, па сеа ќе веруеме у еден Бентнер и неговите изјави дека ќе станел подобар од Ибрахимович.

Милев, точно така ... ќе пофторам - Бентнер не убедува дека ќе стане бољи од Ибрахимович и ти немој да не му веруваш, он се разбира повеќе од тебе :D

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Сега кога ке се сетам Кану што беше вечита замена кога ке добиеше шанса 10 пати боље ја искористуваше...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Сега кога ке се сетам Кану што беше вечита замена кога ке добиеше шанса 10 пати боље ја искористуваше...
Кану е играчиште кое поради Анри и Бергкамп како и Вилторд не добиваше толку шанса...плус тука и Анелка... али сепак боље играч него Бентнер и Дуду икад што ќе се ! Дуду ќе беше мн боље да не се повредеше а Бентнер неможе да биде како тој ѕвер !:toe:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom