mr.cornelius1
И ОНДАК ТО..
- Член од
- 1 ноември 2009
- Мислења
- 773
- Поени од реакции
- 14
Честито нека ни е победата:helou:
Ајде оваа година барем 3 титули..не тражам ништо повеќе
Ајде оваа година барем 3 титули..не тражам ништо повеќе

Mали што не ти е јасно бре? Ај гледај си ги товјте и остај не нас на раатХаха смешки. Не вреди Саха, повеќе вредат Бендтнер макароната и Едуардо "извонредниот напаѓач". Голи сте со напаѓачи, без РвП мора средината да ви дава голови, а сигурно Ибрахимович не би дошол у Арсенал.
Хаха смешки. Не вреди Саха, повеќе вредат Бендтнер макароната и Едуардо "извонредниот напаѓач". Голи сте со напаѓачи, без РвП мора средината да ви дава голови, а сигурно Ибрахимович не би дошол у Арсенал.
Немам ништо против тебе али ова???Jaс да си кажам свое мислење
Од напаѓачи и сите во среден ред кај нас вредат повеќе од Саха
Кај нас играчите од среден ред имаат повеќе голови од него
И да голи со напаѓачи...епа дечко имаме најефикасен напад во ПЛ
Како мислиш човекот е нула ? Поред кој факт ? Биди малце појасен. Или и сега ќе ми речеш "не сваќај се буквално" ?Не сфаќај се буквално...само сакам да кажам дека човекот е нула
Едуардо и Бендтнер се подобри(според мене)
И Фабре е среден играч ,а има 9 гола
Можеби Бендтнер е подобар или ќе биде подобар, али Едуардо нема шанси да е подобар. И човек, работата е да го замени Ван Перси на таа позиција и тоа 6 месеци, така да тој е доста добар да го направи тоа.Докажан голгетер кој е физички спремен, брз и знае да игра со глава.Не сфаќај се буквално...само сакам да кажам дека човекот е нула
Едуардо и Бендтнер се подобри(според мене)
И Фабре е среден играч ,а има 9 гола
Ќе си го вратиме чим ти така викаш. Имате повеќе постигнато ама ги постигнаа Фабрегас и Ван Перси, а не останатата голотија од напаѓачи.Аko e толку добар вратете си го во Манчестер , ние имаме повеќе постигнати голови од вас ,
Едуардо е СВЕРР,само повредата го зафркна начисто..дечкото игра во голем страв сега од повредиМожеби Бендтнер е подобар или ќе биде подобар, али Едуардо нема шанси да е подобар.
Па без РВП сте голи. Кои ви се напаѓачите молим? Кој ви ги постигна головите? И правев муабет за Арсенал, не за Манчестер Јунајтед, шо скокаш ти одма?
Голи ?! Хммм...ај види колку голови имаме постигнато ! Да не си грешка, вие да не сте голи ? Освен Руни никој не дава голови или се лажам ?! А да, тука е Керик, да ! Заборавив !:baeh:
Па подобро е секој играч да постигнува голови,него само 1-2 како кај васЌе си го вратиме чим ти така викаш. Имате повеќе постигнато ама ги постигнаа Фабрегас и Ван Перси, а не останатата голотија од напаѓачи.
Типче те праша тебе некој нешто? А како шо те глеам ти ми делуваш како 13 годишњак.Mали што не ти е јасно бре? Ај гледај си ги товјте и остај не нас на раат
Бтв : Нека ни е честито првата победа сезонава
Добро де..доста за Саха и годишњаци..ова е тема за АРСЕНАЛТипче те праша тебе некој нешто? А како шо те глеам ти ми делуваш како 13 годишњак.
Слаби игри во големи клубови...во МЈ се околу 7-8 гола беше
И мислам дека за во Арсенал не е .....Дуду и Бендтнер се бољи од него
Така во помал клуб ќе биде од корист
Едуардо е СВЕРР,само повредата го зафркна начисто..дечкото игра во голем страв сега од повреди