Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner

дежурен топџија
Член од
10 јуни 2008
Мислења
169
Поени од реакции
6
Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127

Хммм,дали можеби знае нешто ,што ние не знаеме :raz::raz::pos2:

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Ми го разубави утрото Венгер со потврдата за Виера, за тоа дека се обидува да донесе искуство во тимот.

Денеска Емирати куп, ќе биде добро да го освоиме. Атлетико е доста тежок противник, совршен за екперимент со составот. Се даваат бодови и за секој постигнат гол, затоа ќе гледаме доста напаѓачки фудбал. Плус и Рејес се враќа. :)

Росицки и Клиши ќе играт, само Диаби е повреден, но ќе играл во Шпанија, Волкот и Гибс тренирале само 4 дена затоа нема да играт.

Тука ќе даваат:

Al Jazeera Sport +3
Al Jazeera Sport +4
Alfa TV Cyprus
Digi Sport (HU)
Gol TV (America) **
MaXimo 2
NTV Spor
Sky Sports 2 (uk)
Sport 1 (Cze/Svk)
Sport 1.1 (Ned)
Sport TV1
SportKlub (Ser)
SuperSport 1 (Albania)
SuperSport 3 (ZA)
SuperSport 3A
SuperSport 3N
W9
YES Sport 2
~ Sky Sports HD2 (uk)

Стрим тука.

On Saturday 1st August 2009, it was rumoured that Arsenal had tabled a £24 million bid for the Italian international in a British national newspaper, The Sun. It is thought that A.S. Roma are holding out for at least £26 million, and that a deal could take place with Arsenal's out of favour Swiss centre back Phillipe Senderos who is valued by Arsenal at £8 million and want away make shift midfielder Emmanuel Eboue who is valued at £9 million and a fee of around £10 million being paid by Arsenal could be accepted.
De Rossi has been quoted saying in an interview with Sky Italia that he would find it extremely hard to leave a club which is so close to his heart, but a team as big as Arsenal is very hard to turn down.
"It would be a very hard decision to make if I had the option to leave, I would really like to play in England someday, and a team like Arsenal is very hard to turn down because they are a big team and have the ability to win the Champions League which has always been a life long ambition of mine. But I want to repay Roma for developing me into the player I am, and also Roma are my childhood team which I have always supported."
It is thought that a deal could be struck over the weekend whilst Arsenal are playing in the Emirates Cup tournament, with De Rossi set for a medical and contract signing on Monday 3rd August 2009.

http://en.wikipedia.org/wiki/Daniele_De_Rossi

Секој пишува на Википедија. :vozbud:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
- погребњак - во декември му истекува договорот со зенит - цена 10 - 12 милиони евра ( баш би сакал да го видам покрај аршавин ... да проработи руската машинерија + и хидинг би го советувал да се обиде во премиер лигата )
- хунтелар - 20 милиони , реал очигледно мислат дека овој фудбалер е одповеќе во тимот од „соништата“ , па наместо да замине во тим ко штудгат нека дојде кај нас со РвП би биле егзекутори ...
- шамак - можеби варијантата која најмаку ме исполнува - професорот набрка двајца кои ќе се мачат во африканскиот куп , зошто би му бил уште еден таков ? просто нелогично ми е , а и овие од бордо мислам дека ја одбиле последната понуда ...

- патрик виеира - дали е можно нешто кое никогаш не сме го виделе од месјето - камбек на играч кој верувам дека би се преродил од „печалба“ низ италија ? вака сите би биле среќни / и патрис и ние :helou:
- де роси - ми се допаѓа играчов ама некако огромен залак ми се гледа / сем трампана ебу , сенерос + кеш ... овој ко разбивач би блеснал во тим ко арсенал ( финтата е што аквилани мислам дека замина на енфилд , па двајца да си дадат ... штознам ? )

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
- погребњак - во декември му истекува договорот со зенит - цена 10 - 12 милиони евра ( баш би сакал да го видам покрај аршавин ... да проработи руската машинерија + и хидинг би го советувал да се обиде во премиер лигата )
- хунтелар - 20 милиони , реал очигледно мислат дека овој фудбалер е одповеќе во тимот од „соништата“ , па наместо да замине во тим ко штудгат нека дојде кај нас со РвП би биле егзекутори ...
- шамак - можеби варијантата која најмаку ме исполнува - професорот набрка двајца кои ќе се мачат во африканскиот куп , зошто би му бил уште еден таков ? просто нелогично ми е , а и овие од бордо мислам дека ја одбиле последната понуда ...

- патрик виеира - дали е можно нешто кое никогаш не сме го виделе од месјето - камбек на играч кој верувам дека би се преродил од „печалба“ низ италија ? вака сите би биле среќни / и патрис и ние :helou:
- де роси - ми се допаѓа играчов ама некако огромен залак ми се гледа / сем трампана ебу , сенерос + кеш ... овој ко разбивач би блеснал во тим ко арсенал ( финтата е што аквилани мислам дека замина на енфилд , па двајца да си дадат ... штознам ? )
не е уште....а со другото се сложувам...прекрасно анализирано:salut:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/08/01/1415738/marouane-chamakhs-arsenal-transfer-could-happen-quickly-bordeaux-
http://news.yahoo.com/s/afp/20090801/sp_soccer_afp/fblitaengprromaarsenalderossi
Chamakh,Matuidi i Vieira...Tolku za ova letoo.Slikata so Huntelaar e foto shop zasto ne potpisal pa da ima dres od negoo...

Pogrebnyak e prad potpis u Stuttgart...
Huntelaar ne e na listata na zelbite na Venger...
Chamakh e dobra opcija,samo uste zavrsnicata da ja podobri i ke bide TOP zasiluvanje za Arsenal..
Vieira e star no Vieira u Arsenal e Vieira..i mnogu ke pomogne za motivacija za igracite...
De Rossi saka da ostane u Roma...

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Slabo slabo...Ja imame topkata ali nemame konkretni sansi,osven eboue so naprai edna...Eboue e fantasticen drugoto slabo..
Senderos potpisa za Everton...
Sega na red e nie da kupime..
De Rossi odbiva da dojde u Arsenal saka da ostane..

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Slabo slabo...Ja imame topkata ali nemame konkretni sansi,osven eboue so naprai edna...Eboue e fantasticen drugoto slabo..
Senderos potpisa za Everton...
Sega na red e nie da kupime..
De Rossi odbiva da dojde u Arsenal saka da ostane..
каде прочита дека сендерос е во евертон ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom