- Член од
- 6 мај 2008
- Мислења
- 1.836
- Поени од реакции
- 495
Да не се повреди Галас
Овој е одличен, не кочи.а неко да не има линк ?
http://p2p4u.net/watch-live-sports.php?id=8855&link=1&site=www.nk-mraclin.hrа неко да не има линк ?
Нешто слушнав од коментаторот Gallas Has been substiuted after injury да се надеваме дака не е нешто сериозно и дека ќе го имаме со челзиПа не знам зошто би излегол на полувреме ?!
А зошто да не ја пишам?Добро бе 2+ го играш арсенал нцнц какви навивачи има како еден со мене што учи и навива за милан кога играја со реал нагости 1 го пишеше...
Аршавин влезе како замена викендов.:jaj:Браво за Фабрегас што непадна да се приправа...
A за Аршавин дечкото нема здив да спои 4 натпревари во 2 недели.Незнам што го форсира венгер вечерва
Аршавин влезе како замена викендов.:jaj:
НЕ браво ќе е ако ги гледам и Силвестре и Траоре во прв тим против челзи.Ееее браво сега се повреди Гибс и ќе мора пак тој Траоре да го гледаме..
Абе немој да ми го дирате Арш ќе се карамо.Се си е супер, сите играчи ок, а особено сонг кој малку ме нервира толку што влага во дуели во небитна утакмица. Него до мене ли е или Аршавин повеќе неможе да помине ниеден играч. Не само ради оваа утакмица туку поради и остантите ова го пишав.