- Член од
- 6 мај 2008
- Мислења
- 1.836
- Поени од реакции
- 495
http://atdhe.net/10578/watch-arsenal-vs-standard-de-liege еве линк , можеби ќе биде добар :smir::helou:
Да те пофалам одличен пост после натпреваров...еден од ретките...Иначе и јас тоа го приметив и го пишав само што заврши мечот. Толку бев изнервиран што играа така лежерно, без да трчаат и да се замараат како сеедно да им е дали ќе победат или не нешто слично како со Вест Хем и откога примија гол почнаа да трчаат и да притискаат..епа тогаш касно е. За Дуду не се снајде да само ај си викам му требаше време и на Ван Перси да се снајде зашто нели оваа не е класична шпиц позиција туку како што кажува Венгер мора таа позиција да ги подржува крилните позиции односно да асистира па ќе видиме понатака. А за Сонг само он заслужува пофалба на денешната утакмица.
Извини шо толку касно ти вракам, но само твојот не сум го прочитал ! т.е. не сум го видел !Тоа се случува секогаш кај големите клубови бидејќи имаат многу репрезентативци кои имаат тешки гостувања после репрезентации не сме само ние. А причините се заморот, а во овој случај незнам зашто Сања стартуваше кога изигра 120 минути за Франција, можеше Ебуе да го зафати местото.
А добро според тебе ајде кажи играчи со тие пари што ќе ги купиш и ќе придонесе за екипата, освен голманска позиција секако. Чекам одговор баш ме интересира зашто секој почна да глуми менаџер.
Ботче, отвори лајвскор (livescore.com) и гледај, не туку спамирај.колку се арсенал ?
Добро бе 2+ го играш арсенал нцнц какви навивачи има како еден со мене што учи и навива за милан кога играја со реал нагости 1 го пишеше...Ги одмара ги одмара!!
ФАЛА ДЕНИИИ!!!
уф,ме испотија у пм.=))
Ај сега Цеск и Аршавин аут,да одмарат.