Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Страва! Браво за Фабрегас, немам коментар!
Пишував за тоа и ме мрзи пак да оправам плус стара приказна која не би сакал да давам многу публицитет. Да не ја праиме зошто како.:smir:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
СИМПЛИ СПИЧЛЕС
PS: КОГА ГО ВИДОВ HENRY КАКО ИМ АПЛАУДИРА и КОГА СЛЕЗЕ НА ТЕРЕН МИ ПОТСКОКНА СРЦЕВО ЕЈ КАКВИ СПОМЕНИ МИ БУДИ..........:toe::back::nesvest::vozbud:

Член од
13 август 2009
Мислења
116
Поени од реакции
6
Нека ни е честита победата маестрална игра прекрасно за очи

Поздрав до легендата што се врати назад дома :vozbud:

The VERMINATORRRRRRRR

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
морав

еј колку сме биле јаки :vozbud:

потезите на цесц брилијантни ... целиот тим брилијантен

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Ohhh... Nzonzi ... the new Patrick Vieira :pos::pos:

ps. Wenger: A former protege could be my successor

Ајде нека доаѓа од сега по еден на утакмица. :) Од една страна Мотивација за момците :)
Од друга... за понатаму да се враќаат со некаква функција во клубот, успехот од тоа потекнува. Само Легенди кој на прво место им е Арсенал.
Еве и нешто интересно. Виеира вчера бил виден на Стемфорд Брич? Не ја гледав вчера цела утакмица, м?

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Виеира вчера бил виден на Стемфорд Брич? Не ја гледав вчера цела утакмица, м?
да изгледа дека челзи ќе се обидат да го ангажираат ( мејби ) оти нели есијен ќе игра на африканскиот куп и оби микел исто па така би биле тенки на таа линија ( моето мислење ) а мејби да си изгледа некое дерби различно од калчото ....

со едно женче беше :pos2::pos2:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Венгер во интервјуто каде го прашуваат за Тиери го прашаа и за Виера зашто тој требало да пристигне на Емиратите и заедно со Анри да го следи мечот со Блекбурн но тоа не се случило поради тоа што на Виера како што изјави Венгер нешто му `Искрснало така да ќе го чекаме на некој друг меч да го гледа нашиот млад и шампионски состав

F

fantomX

Гостин
да изгледа дека челзи ќе се обидат да го ангажираат ( мејби ) оти нели есијен ќе игра на африканскиот куп и оби микел исто па така би биле тенки на таа линија ( моето мислење )
Не прај стресој бе... :icon_mrgr

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Не прај стресој бе... :icon_mrgr

оти да не ??
сега тоа е моето мислење ... оти двајца што треба да играат на таа позиција ќе ги нема од 30 до 40 дена ... а овој е легенда на ЕПЛ , кој не би го сакал во тимот ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom