Фан Клуб: Аргентина

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
абе солзи ми течат од овие двајцава лудаци не се нормални...

Исто и јас... :vozbud:

"И еве го помалку срамежливо и Гутиерез се придодава во нападот, да влезе и тој во кадар колку да го види баба му" :pos::pos::pos:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Честито Аргентина ама со Марадона не бива висок пласман на СП.
Се извадија вака ама ќе догураат негде далеку на СП.

Јес да ме нервираат и никогаш не сум ги “симпатишал“, ама некако ми изгледа дека ќе имаат добар настап.

Мерак би ми било доколку бидат избацени од Бразил.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Се сеќава некој на квалификациите за СП 2002 во Јужна Америка?
Кога Бразил обезбеди пласман последното коло и после сите знаеме што се случи на СП во Јапонија и Јужна Кореја.:tv:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Argentina e edna od najdobrite reprezentacii vo svetot.Imaat sostav samo im treba trener koj ke gi uigra.Maradona izglea ke podnese ostavka pa taka misla deka ke doguraat daleko.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Се сеќава некој на квалификациите за СП 2002 во Јужна Америка?
Кога Бразил обезбеди пласман последното коло и после сите знаеме што се случи на СП во Јапонија и Јужна Кореја.:tv:
Токму на тоа алудирав погоре во постот.

Сепак покрај уигран Бразил, не ми се верува дека Аргентина ќе може да направи нешто повеке.

Член од
3 октомври 2009
Мислења
99
Поени од реакции
1
ЕКСКЛУЗИВНО!!!!!
За сите љубители на коментарот на Јанко на мечот Уругвај - Аргентина :kesa:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Токму на тоа алудирав погоре во постот.

Сепак покрај уигран Бразил, не ми се верува дека Аргентина ќе може да направи нешто повеке.
samo RIQUELME da se vrati... ke vrati i nasmevkata na argentincite pak ke go igraat najubaviot fudbal kako i godini nanazad :helou:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
eh super sto pobedija...

A na svetsko veruvam deka ke bleskaat!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
ЕКСКЛУЗИВНО!!!!!
За сите љубители на коментарот на Јанко на мечот Уругвај - Аргентина :kesa:

Лелеееееее лудаци:
„Не му се гледа јасно,што мислеше што мислеше ко се одадеше,познатиот хит,жолт картон,црвен картон,фала,пријатно и тоа е.Хозе Мартин Какерес си го заработи поштено црвениот картон.Верон си отиде,Меси шутирај директно без подавања да не се нервирам.Тоооооо гооооооооол конечно аман више мечка роди чекајќи го.“:pos2::pos2::pos2::pos2:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
Честитки до Аргентина иако не заслужија да идат на СП со играта што ја покажаја... Се надевам ќе бидат многу подобри на СП, и ќе гледамо сосема друга Аргентина, инаку пазите изјава на Марадона... не е саглам овој :nesvest:

„Сите оние кои не веруваа во мене и што ме третираа како ѓубре, сега можат да ми го попушат и да продолжат да ми го пушат по СП“, изјави Марадона уште додека беше во делириум по завршувањето на дуелот со Уругвај.

„Животот мене отсекогаш ми бил црно-бел, никогаш не сум имал сиво. Значи повторувам уште еднаш, можете да ми го попушите.“

Kajgana Shop

На врв Bottom