Не ја тупете во 00:00 е
Инаку досега сум забележал дека Аргентина има најаки играчи но најглупи тренери.За Морадона што да кажам кога Бурдисо до скоро му беше прва постава а Самоел не го вика а тој е подобар од сите централни на Аргентина.
Од оваа понудена одбрама, Бурдисо е комбинација на Рио и Видич за скепариве, леле кој беден избор на играчи у одбрана, не ми се верува, Бурдисо - Самуел моментално е најдоброто дуо во одбраната .
Сериозен сум за Бурдисо, од увек ми се свиѓал ко играч, у Рома е одличен ( еве некое фанче нивно нека се убаци за него да каже збор-два ), игра по потреба и лево и десно и централно, за Самуел не мора да трошам зборови, моментално игра феноменално и е еден од најдобрите играчи на Аргентина на тој дел од теренот, факт .
Ама не, Марадона мора да користи играчи кои лани испаднаа во втора лига со Њукасл, нц нц, до кој стадиум низок дојдоа со наркоманов у пм нек иде .
п.с. Форлан и Суарез осеќам ке дадат потврда за оваа пародична одбрана која според Марадона е најдобриот можен избор во моментов .