Фан Клуб: Амак СП Охрид

Статус
Затворена за нови мислења.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ај честито победа охриѓани да ви се множат!

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Честитки за охриѓани!Навистина не очекував нешто вакво поради играта од првиот меч и немањето пристоен центар.
Со ова и му го туривте курот на најголемото педерче и нашата кошаркарска репрезентација,Владо Илиевски кој како што некој од вас спомна погоре изјави дека во Македонија нема тим кој може да биде конкурентен на било кој словенски тим.

Честитки уште еднаш и поздрав до Трајче од Демир Капија.:vozbud:
Uste eden podatok koj sto odi vo prilog na kazanoto
Po tri odigrani kola Zlatorog e na prvoto mesto so tri ubedlivi pobedi od nad 25 razlika.So isklucok na Olimpija koja podocna ke se vkluci no pred Helios koj za pocetuvanje igra NLB...Epa Vlatce treba baajgi da si ja koregiras izjavata

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
охриѓано честито победа и со среќа у 2 коло

Сапун

. . .
Член од
10 јули 2007
Мислења
1.642
Поени од реакции
4
Тие Ајфел Тауерс од Холандија јаки се? Имале и сајт http://www.eiffeltowers.nl/Home.aspx моментално се први у Холандска лига.
Јаки ...знам оти лани изгубии од хемофарм 50 разлика у улеб купо

Aма как и да е екипата им е од 7 американци и 6 холанѓани(3 ца по 17 години) моментално се први со скор од 5-0 лани биле 2 место и освоиле купо пред тоа двапати биле шампиони на холандија и двапати финалисти

ова е од Евробаскет :)

Бтв кога играте со Ајфел?

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Јаки ...знам оти лани изгубии од хемофарм 50 разлика у улеб купо

Aма как и да е екипата им е од 7 американци и 6 холанѓани(3 ца по 17 години) моментално се први со скор од 5-0 лани биле 2 место и освоиле купо пред тоа двапати биле шампиони на холандија и двапати финалисти

ова е од Евробаскет :)

Бтв кога играте со Ајфел?
Првиот натпревар се игра на гости во s'Hertogenbosch на 4/11/08
реваншот во Охрид :vozbud: на 11/11/08

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Трајче Чутуче, векот лања да јајш, ебаго :)
Баниран од тема.

НАПРЕД ОХРИД!

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ај честито и со многу срека понатаму ама гледам сега за сега ви помага не сте добијале баш ного јак противник како на нас шо ни се погоди Локомотив Ростов
Тепате ги на тие 100%:smir:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Честито победата во Хрватска докажавте дека имате капацитети за високи дострели.:salut:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Малку задоцнето ама сепак честитки, мило ми е што ги тепавте словенците, на ред се Ајфел Тауерс, тие ги знам од пред 2 години кога го тепаа Реал во Улеб купот, а истата година Реал го освои Улеб купот, ако му е ист тимот ќе биде тешко со нив, ама еве после оваа победа докажавте дека се е можно и нема откажување, само напред :wink:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Честитки со задоцнување.
Со срека во 2 коло.:helou:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
И јас со мало задоцнување
Честитки за победата,докажавте дека сте одличен тим и голем конкурент со Работнички за второто место :):)

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
abe svarno si fenomen ti zimi se so takva igra do sega so pruzivte titula ke zemete rabotnicki pak koa ke igra so mladinci ko lani so bese a ne da mi se digas tuka prvi ke ste bile ova ona pa i bibl ke osvajale bog da cuva poz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom