Тоа е тоа...само некој што не знае кои се Ајфер Тауерс би очекувал Амак да го помине. Сега само да тепа Амак дома, макар и 1 разлика е успехGood bye Europe
Ејфел - Амак 92-62 (моментален резултат)
Јебига, изгледа ист му е тимот :Ѕна ред се Ајфел Тауерс, тие ги знам од пред 2 години кога го тепаа Реал во Улеб купот, а истата година Реал го освои Улеб купот, ако му е ист тимот ќе биде тешко со нив
Мислиш имет лапнато некое евруле нашиве?vo vrska so porazotvo holandija morashe tuka da imat nekoja POLITIKA zs ne e mozno ona 12 razlika vodefme prva cetvrtina posle poras so 30
inace holandija nemat dovolno razviena kosarka i zatoa golema uloga tuka imaat parite :nenene:
Ајфел Таурес лани заврши меѓу први 16 во Улеб Куп. Само кај нас се игра кошарка мислите а? 6 екстра Американци имаат и 25 пати поголем буџет од Амак, така да не си правете бајрам со умот дека сте биле подобри а сте изгубиле заради некоја политика...таков муабет може да направи само некој што допирна точка со кошарка му е само постерот од Скоти Пипен кај комшијатаvo vrska so porazotvo holandija morashe tuka da imat nekoja POLITIKA zs ne e mozno ona 12 razlika vodefme prva cetvrtina posle poras so 30
inace holandija nemat dovolno razviena kosarka i zatoa golema uloga tuka imaat parite :nenene:
Понекогаш знае многу да ме изневираш,ама некогаш знаш и да ме насмееш...:pos2:Ајфел Таурес лани заврши меѓу први 16 во Улеб Куп. Само кај нас се игра кошарка мислите а? 6 екстра Американци имаат и 25 пати поголем буџет од Амак, така да не си правете бајрам со умот дека сте биле подобри а сте изгубиле заради некоја политика...таков муабет може да направи само некој што допирна точка со кошарка му е само постерот од Скоти Пипен кај комшијата