Фан Клуб: Јувентус

F

FuckYouAll

Гостин
Ако го продает на Циглер ќе го земат Пелусо од Аталанта, за Циглер заинтересирани се Парма.

Јувентус го понудиле Јакинта на Киево и Сиена, не го сакале.:LOL:
--- надополнето: 31 август 2012 во 16:01 ---
Модесто од Парма во Пескара, што значит Циглер ќе завршит во Парма, Пелусо во Јуве.

Сега за сега така стојат работите.
--- надополнето: 31 август 2012 во 16:03 ---
Волзбург понудиле 10 милиони за Кваљарела, Јуве одбиле.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Како секој спортски директор и Марота си има своу утки.Да секоја чест што ги донесе Пирло,Видал,Вучинич,Лихштајнер,Бонучи,Барзаљи и др.кои ни донесоа титула лани,треба и ова да се цени и да спомне кога праиме муабет за Марота.А и секоја чест за трансферите од оваа година (Исла,Асамоа,Погба,Џовинко) реков единствена грешка му беше нападот.
Во право си ама види вака на работите, италија ни нема маж а ни фали само напаѓач за да бидиме конкуренти во ЛШ. Со самото не ангажирање автоматски губиме една сезона. Ај да речиме дека следното лето ќе стигни топ напаѓачот.

Цела игра ни се базира на Пирло нас. Мислиш ти дека и следната сезона ќе можи Пирло да изигра како лани? Ќе го видиме сезонава 50 утакмици како ќе издржи а камоли следната сезона.

Колку години имаат Барзаљи и Лусио? На лето сигурно треба да земиме централен замена за Барзаљи. Мислиш ќе имаме пари за топ дефанзивец и напаѓач?

Не ме сфаќајте погрешно, го сакам Марота и јас, добра трансфери прави ама мораше сега да се земи напаѓач, в година ќе има други дупки за пополнување ако сакаме да освоиме ЛШ.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Ај нека му тргнит на овај Бентнер да му ебам се, после Трезеге невидов асален напаѓач во Јуве(n)

Иначе денеска сите директори се во АТА(???) Хотелот во Милано, ќе фрчат трансфери со 70% намалување.:pos:
Stignal i Marota vo hotelot kje dojde use nekoj sigurno

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Бендтнер го достигна врвот во својата кариера со доаѓањето во Јуве и сеа ич к*р не го боли.
Добро дошол, се надевам ќе ги демантира сите кои беа/се против неговото доаѓање.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Aко е добар Марота, треба да има муда да го потпише Дрогба во истиот момент кога ќе раскине договор со Шангај за да може во зима да дојде и да ни помогне во вториот дел од лигата на шампиони ..

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Во право си ама види вака на работите, италија ни нема маж а ни фали само напаѓач за да бидиме конкуренти во ЛШ. Со самото не ангажирање автоматски губиме една сезона. Ај да речиме дека следното лето ќе стигни топ напаѓачот.

Цела игра ни се базира на Пирло нас. Мислиш ти дека и следната сезона ќе можи Пирло да изигра како лани? Ќе го видиме сезонава 50 утакмици како ќе издржи а камоли следната сезона.

Колку години имаат Барзаљи и Лусио? На лето сигурно треба да земиме централен замена за Барзаљи. Мислиш ќе имаме пари за топ дефанзивец и напаѓач?

Не ме сфаќајте погрешно, го сакам Марота и јас, добра трансфери прави ама мораше сега да се земи напаѓач, в година ќе има други дупки за пополнување ако сакаме да освоиме ЛШ.
Овие ти се забелешки на место. Ама еве вака.
Погба, Мароне, Буј, Апелт се потенцијални наследници. Плус никој не гарантира дека ќе играме вака нон стоп па можи било каква формација да се турка а средишњаци имаме сега повеќе од доволно. Ќе биди удар ама вервам во децава.
Лусио е само за поправање на тимот, а Барзаљи да ќе биди проблем да се замени. Веројатно има уште некои 2-3 сезони во него и ништо повеќе.
Бонучи е интересен како ќе се развие. Јас сум задоволен од него. Има некои киксови ама воопшто не му ги земам за сериозно. Важно е дека ќе имаме костур на одбраната а некои деца само ќе си ја поправаат. Плус одбрана е шо поискусен то подобро ;-)

За напаѓачот. Реално на кој колку пари би фрлил ти да си на местото на Марота?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=10937

Никој не пиша за Ил Капитено дека ја продолжува кариерата во Сиднеј...
--- надополнето: 31 август 2012 во 17:01 ---
Погба, Мароне, Буј, Апелт се потенцијални наследници. Плус никој не гарантира дека ќе играме вака нон стоп па можи било каква формација да се турка а средишњаци имаме сега повеќе од доволно. Ќе биди удар ама вервам во децава.
Лусио е само за поправање на тимот, а Барзаљи да ќе биди проблем да се замени. Веројатно има уште некои 2-3 сезони во него и ништо повеќе.
Бонучи е интересен како ќе се развие. Јас сум задоволен од него. Има некои киксови ама воопшто не му ги земам за сериозно. Важно е дека ќе имаме костур на одбраната а некои деца само ќе си ја поправаат. Плус одбрана е шо поискусен то подобро ;-)

Реално ко од шала би извадил 60 милиона МИНИМУМ за Фалкао, потоа МАКСИМУМ 30 мил за Кавани, 20 за Суарез, 15 за Љоренте дека има 1 год договор, 1 милијарда за Меси :)pos: ) ....

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60

Реално ко од шала би извадил 60 милиона МИНИМУМ за Фалкао, потоа МАКСИМУМ 30 мил за Кавани, 20 за Суарез, 15 за Љоренте дека има 1 год договор, 1 милијарда за Меси :)pos: ) ....
А од каде ке ги извадиш тие 60 милиони, гледаш дека моментално нема ни 15 мил. за некој по асолен напаѓач а не па повеќе

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
А од каде ке ги извадиш тие 60 милиони, гледаш дека моментално нема ни 15 мил. за некој по асолен напаѓач а не па повеќе
Па наредна сезона ќе го земеме бе.. Млад е Радамел нема 25 години......

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ништо од тестот, го прошверцува камено во бубрего

http://football-italia.net/24541/bendtner-passes-juve-medical
--- надополнето: 31 август 2012 во 17:37 ---

Уште не е официјално. (Брат му / агентот демантираше) Во понеделник ќе седнеле да преговараат а за договор далеку е зимата.
Остај ги нашиве патетични сајтчиња. Т.е. сите итаљански сајтој паднаја на ова.

Можи сам да не финансира Марота па за следни трансфери да лапни поубав процент :D
--- надополнето: 31 август 2012 во 17:41 ---
Најново од пазаро.
Пиперките 30 денари Доматите 40 денари.

Циглата во Парма , Пелусо кај нас се поверојатно.
Маси на позајмица во ПроСамтинг
Кваљарела: Ги откачивме 10М од Волзбург за него (не заминвал освен во случај на луда понуда)

Љоренте: Читав некоја можност Марота да го пазари на зима за 9-10 миљони. АМА наводно Тотенхем со тазе кешот од Модриќ можеле да прат проблеми. (Макар шо фрлија многу пари на Лорис и Мутињо, ама па се ослободија и од ВанДерВарт). Така да се прашвам шо прај сега Марота.

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Падоин се повредил на тренинг,ќе паузира 3-4 недели.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562

За децата и јас верувам но во 4-3-3 формација би им било многу полесно.
Бонучи за мене е веќе развиен играч, од Киелини тактички многу подобар.

За напаѓачот јас да сум би дал 25 милиони за Џеко или клаузата од 30 за Јоветич, и не би го зел Исла, би форсирал 4-3-3 со Лихт и Касерес и со овие пари ќе се земеше напаѓачот. Ќе видиме на 19ти со Челзи, имам страв дека со 3-5-2 ќе не отворат многу по страните, а и Џовико би бил многу покорисен со 3ца напаѓачи отколку со 2.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.448
Поени од реакции
87.176
Бендтнер ја побарал десетката на Дел Пиеро.
Oh, God why? :pos::facepalm:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Зебанции настрана, Бентнер во топ форма е доста солиден напаѓач.
Но, има една голема маана, многу е самобендисан, очекувајте да изиграва главна ѕвезда во Јуве.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.448
Поени од реакции
87.176
Зебанции настрана, Бентнер во топ форма е доста солиден напаѓач.
Но, има една голема маана, многу е самобендисан, очекувајте да изиграва главна ѕвезда во Јуве.
Уште недојден ние фановите го осетивме тоа :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom