Фан Клуб: Јувентус

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Честито победа. Целосна доминација во секој поглед.
ПС. Џакерини изигра доста солидно.

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
898
Честито победа навистина не очекував толкава доминација на Јуве но ете се случи тоа после незнам колку време...да си глеаш фудбал на раат без нервози посед на топка огромен...Красич треба да се трга од прва постава Џакерини вчера за него беше измислен...уште е рано многу да се јачаме една битка е добиена но војната за Скудетото само што почна...FORZA JUVE :D

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
честитки, искрено сакав да ги победите оние умислените кои на секој чекор зборуваа дека Италија е премногу лесна за нив, па единствена дилема им беше дали ке ја освојат Европа или не. се трезнат сега.. се гледа дека и стадионот му даде нова енргија на тимот, и навистина не е лош, се надевам дека и ние ќе изградиме во таков стил...навивам за Интер и за посилна серија а, па нека има фер борба до крај

B

BooBojan

Гостин
Кога гледам фудбал сакам да гледам ваква игра,како синоќа на Јувентус,мотивираност до 101,борбеност до 102.Одигравте одличен меч.Е сега очигледно е дека ви фалат и некои играчи за да бидете,во најдобрите во Европа,односно да можете да се носете со екипи како Барса,Реал,Јунајтед,Челзи,Баерн.
Морам да ви ги пофалам особено крилата и бековите.Така се добиваат големи натпревари,Пепе и особено Џакерини,плус Киелини(иако не игра лев бек класично) и Лихштанјер синоќа ме импресионираа трчеа многу се трудеа да направат разлика во играта,и ја направија.Плус Естигарибија во тимот,исто борбен играч,имате многу силни странични играчи.
Ама треба на Елија и Красич да им се отчита лекција како да играат,бидејќи синоќа Красич дефинитивно не беше оној Красич од лани.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.727
Поени од реакции
17.638
Се беше на ниво Красич наводно бил повреден така рече Конте и дека му требало време да се научи на 'новите' задолженија.

Иначи Џакерини си изигра супер од кога влезе каков дриблинг,пас и се остално нешто што красич не го понуди но Џакерини беше LW да не заборавиме Pepe беше RW ....

Конте сега за сега знај шо прај

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ајде и од мене честито победа,сосема заслужена;),многу ми се свиѓаше Џакерини како изигра,наскоро би требало да добие повик од Прандели за репрезентација.

hriste

Fire Star
Член од
12 март 2008
Мислења
218
Поени од реакции
54
Ај ако може некој да ми даде торент од натпреварт оти неможев да го гледам , и честито победа да ни се множат :)

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.520
Поени од реакции
4.403
Ајде и од мене честито победа,сосема заслужена;),многу ми се свиѓаше Џакерини како изигра,наскоро би требало да добие повик од Прандели за репрезентација.
Фала на честитките.За разлика од тебе пак на некои наши "стручњаци" многу им смета Џакерини и не се задоволни од него :tapp:

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
Isto bese i lani duri izgubivme na domasen teren, ednostavno nemate kapacitet da bidete pred Milan koa ke bide Milan kompleten, Nemate igrac sto znae gol da dade. Ova denes so dadovte golovi cista sreka greska na nasi dvajca igraci, sami sme si krivi toa e fakt ama ednas se slucuva ovaa sezona.Za maka sekako deka mi e si priznavam gubime od vas sto e sramota, Vie ne ste jaka ekipa, ama nie denes bevme ocajni...
--- надополнето: Oct 2, 2011 11:21 PM ---

Tie se boite ne se menjaat :D
пријателе лани нас цела сезона ни фалеа по минимум 5 играчи па не дојдовме кај вас на форум да се жалиме ;)
иначе се виде вие колку имате капацитет и колку имате играч шо знај да дај гол
PS: Ибрахимович првпат топката ја фате во 67 минута
на него се надевавте и ви испрати порака колку можите да очекувате од него годинава

само многу сте сега на седмо небо дека на барца му извадивте 2-2 со чиста срека и после велиш за оваја утакмица дека сме ја добие на срека?? па не шутнавте на гол бе дете свестисе алооо

Kajgana Shop

На врв Bottom