Фан Клуб: Јувентус

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Isto bese i lani duri izgubivme na domasen teren, ednostavno nemate kapacitet da bidete pred Milan koa ke bide Milan kompleten, Nemate igrac sto znae gol da dade. Ova denes so dadovte golovi cista sreka greska na nasi dvajca igraci, sami sme si krivi toa e fakt ama ednas se slucuva ovaa sezona.Za maka sekako deka mi e si priznavam gubime od vas sto e sramota, Vie ne ste jaka ekipa, ama nie denes bevme ocajni...
--- надополнето: Oct 2, 2011 11:21 PM ---

Tie se boite ne se menjaat :D
Ја гледаше утакмицата или гледаше статистика на резултати.ком не верувам дека си ја гледал утакмицата, овој не беше, овој вака оној кондиционо не спремен епа го кркавте од пирло стариот, мирко и видал што беа просек играчи така да ако те мачи нешто или ако имаш набиен комплекс иди лечи го на друго место !

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Фала на честитките.За разлика од тебе пак на некои наши "стручњаци" многу им смета Џакерини и не се задоволни од него :tapp:
Одличен е Џакерини бе,баш добро крило,јас уште во Чезена коа го видов реков дека се работи за добар играч,вчера кога влезе наместо Красич мислам? ви внесе многу свежина во нападот,незнам зашто го земавте Елиа,кога имате 3 крила подобри од него.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.843
Поени од реакции
17.792
Isto bese i lani duri izgubivme na domasen teren, ednostavno nemate kapacitet da bidete pred Milan koa ke bide Milan kompleten, Nemate igrac sto znae gol da dade. Ova denes so dadovte golovi cista sreka greska na nasi dvajca igraci, sami sme si krivi toa e fakt ama ednas se slucuva ovaa sezona.Za maka sekako deka mi e si priznavam gubime od vas sto e sramota, Vie ne ste jaka ekipa, ama nie denes bevme ocajni...
--- надополнето: Oct 2, 2011 11:21 PM ---

Tie se boite ne se menjaat :D
Точно немаме капацитет да се носиме со целосен милан ...а сепак го победивме лани милан на домашен терен без Буфон,Киелини,Красич,ПДЧ ( кој беше во супер форма) и со Соренсен и Мота како бек ...

Денес центарот не го намирисавте топката не знаеја шо боја е :/

каква иронија ние не сме биле јак клуб дај бе слезете на земја луге
--- надополнето: Oct 3, 2011 1:41 PM ---
После збораат шпекулираат видете што менаџер имаме и колку го сакаат сите

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Одличен е Џакерини бе,баш добро крило,јас уште во Чезена коа го видов реков дека се работи за добар играч,вчера кога влезе наместо Красич мислам? ви внесе многу свежина во нападот,незнам зашто го земавте Елиа,кога имате 3 крила подобри од него.
A тие 3 крила се Џакерини, Пепе и Естигарибија ...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Точно немаме капацитет да се носиме со целосен милан ...а сепак го победивме лани милан на домашен терен без Буфон,Киелини,Красич,ПДЧ ( кој беше во супер форма) и со Соренсен и Мота како бек ...

леле не сум фан на Јувентус ама видеово шо го гледав ме наежи , каква радост на тренеров .....

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953

јас на видеото одма се расплакав и на тоа со формациите се се се ... :(

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.716
Поени од реакции
88.807
^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^
Фалеше цела публика на стадионот да ја прегрни :ROFLMAO:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.843
Поени од реакции
17.792
Луѓе Естигарибиа е машина од играч мислам дека ке ги турни пепе и елиа за левото крило само му треба шанса ...а Џакерини мислам дека кај да е ке му го земе местото на красич

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ајде и ја да пишам конечно не дека тепавме и се враќам на форум не бев оправдано.Не должам многу само ќе кажам заслужена победа али патот до успех е многу долг треба да пазат на повреди но за разлика од лани имаме повеќе игарчи за ротирање многу е важно да имаме и јака клупа ќе играат и другите не треба да се трошат едни исти.Кваљарела,Матри,Елиа итн уште не го кажале последниот збор.Ако се дава 100 и повеќе посто што би рекол амди бајрам ќе имаме успех сезонава можеби не титула али 3то место сигурно.,,Деле алпи,, е местото за победи !!!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Луѓе Естигарибиа е машина од играч мислам дека ке ги турни пепе и елиа за левото крило само му треба шанса ...а Џакерини мислам дека кај да е ке му го земе местото на красич
За ова највеќе се согласувам .. Естигарибија дефинитивно не сме го виделе на утакмица али верувајте дека дечкото ќе распали и ќе прерасне во еден од најдобрите леви крила ... Да, дефинитивно треба Красо да седне на клупа и да подразмисли малку зошто го загубил првотимскиот статус ... Сега за сега, Пепе лево и Џакерини десно подобри се отколку Елија и Красич .. Само животна желба ми е да ги видам Кваљарела и Естигарибија во стартниот состав на некој натпревар .. Мислам дека ќе распалат и двајцата ...

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Na Estigaribija ke mu treba vreme, a Pepe e super zasega ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom