Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.916
Колку само е плачипичка овој Де Лаурентис еј ... Ама ако му се врати за тоа што го одложи поради "сонце" натпреварот ...
Не беше. Знам и зошто, али ме мрзи да пишуем. Веруем и дека не сум едиствен од тука околу ова прашање.Не мора да ме цитирате но ако мислите дека првиот гол на Наполи е офсајд тогаш не ги знаете основите правила на фудбалот ..толку имам да напишам!
Не станува збор за никаков офсајд затоа што правилото кога пасивниот офсајд се активира одамна е укинато. За ова пишував и на една друга тема. На ЕП 2004 на мечот Чешка-Холандија, ван Нистелрој даде еден ваков сличен гол (претходно беше во офсајд но топката не беше упатена кон него а подоцна по следното додавање тој постигна гол).Не мора да ме цитирате но ако мислите дека првиот гол на Наполи е офсајд тогаш не ги знаете основите правила на фудбалот ..толку имам да напишам!
Секогаш има во њу јорк собиранка, сеа ке ставам неколку слики да видите како беше.Тие што не дојдоа да ви кажам атмосферата беше феноменална и ве очекувам следниот пат да дојдете...Ќе има ли собиранка во Њу Јорк вечерва?
За утакмицата очекувам сврст натпревар во кој се надевам дека ќе победи Јуве.
Осекам Вучко ќе ја реши со некое "мало" ремек дело
Па Пирло не игра за Наполи па да не биде суспендиран, колку само пропусти, страшна работаНа официјалната страна на Серија А, вчера Пирло не добил жолт.
Иначе според истата ни Лавези не добил жолт со Аталанта.
И сеа, Пирло е казнет или не, за натпреварот со Чезена?
Нормално подобро е сега да не игра отколку со Рома но ова што се случува во лигава го нема никадеПа подобро нека го пропушти мечот со Чезена , да биде спремен и одморен за Рома.
Вчера баш се осети умор кај него и кај Стефан Леоне зошто ја одиграа секоја ебана минута од сезонава .
Не можам да поверувам на статистикава .. Бонучи има најмногу точни додавања ... Дајте ако не да го играме во средина како плејмејкер отколку во одбрана каде што е дрво ...На официјалната страна на Серија А, вчера Пирло не добил жолт.
Иначе според истата ни Лавези не добил жолт со Аталанта.
И сеа, Пирло е казнет или не, за натпреварот со Чезена?