Juventus_M
GK
- Член од
- 11 октомври 2010
- Мислења
- 1.104
- Поени од реакции
- 359
Tesko da ne davaat do nedela na telma(15:00) se mislam deka fiore-roma kje ja davaat
Ali ke probam da urgiram
Ali ke probam da urgiram
Па нели Бране рекол дека ќе не има директно?Tesko da ne davaat do nedela na telma(15:00) se mislam deka fiore-roma kje ja davaat
Ali ke probam da urgiram
Ај да допишеме ова што остана и се селиме на новата....да го убрзаме процесотнова тема
Студентска? Бате ти од скопје беше? Не доаѓаш во new york бе?Каква еуфорија ме има фатено па ова чоечки не е вчера на студентска ко ненормален ме гледаја кога Џони Вајсмилер ми кажа дека е 3-2 ..а на 3-3 побудалев )))
Конте <3
Neznam.Gledav koi igraat vo nedela zabelezav fiore-roma i mislev deka nejze kje ja davaat.Па нели Бране рекол дека ќе не има директно?
Ајде си биле рамче и рамчејца и рамчејца била трудна па го терала рамче да скини кајсии од некој двор возејќи се со кочијата.Ај да допишеме ова што остана и се селиме на новата....да го убрзаме процесот
Абе за нас ќе дозволат да отвориме нова за да го тргнеме баксузот од себе што не следеше со старава темаПа нели според новите правила нема веќе отварања на нова тема после 1000 страници? Фан клуб Вардар има поише од 1000 страни,али си продолжи истата.