Фан Клуб: Јувентус

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
и јас не сакам да го гледам Капитенот како се “влечи“ на теренот,ми дава грда успорена снимка за него,ама по тоа што СЕ го стори за клубот и за репрезентација воедно,редно е да му се воврати со желбата кога тој сака да се пензионира !!! Алекс и во најдобрите денови немаше проблем правено дали ќе игра прва постава или ќе биде замена,тој карактер заслужува СЕ најдобро од клубот,зошто Алекс веќе го даде тоа СЕ од себе !
Види сега, и Алекс треба да види дека не можи да игра и сам треба да се повлече, тоа е најдобро за тимот вистина без Алкес јувентус нема да биде ист ама више неможе да продолжи само ќе му одмогни на тимот одколку што ќе поможи е сега како испадна тоа дека последната сезона, тоа е нешто друго и навистина не е фер од една страна на управата на ваков начин што му соопштија ама и тој треба да биде реален да каже доста е више ! Истото како што го направи Недвет, свак му част на човекот!

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
Види сега, и Алекс треба да види дека не можи да игра и сам треба да се повлече, тоа е најдобро за тимот вистина без Алкес јувентус нема да биде ист ама више неможе да продолжи само ќе му одмогни на тимот одколку што ќе поможи е сега како испадна тоа дека последната сезона, тоа е нешто друго и навистина не е фер од една страна на управата на ваков начин што му соопштија ама и тој треба да биде реален да каже доста е више ! Истото како што го направи Недвет, свак му част на човекот!
ма нека се гони управата УПМ.........толкаво непочитување за својата можеби НАЈГОЛЕМА легенда.........и шо дека некој просечњак ќе ја грее клупата наредната сезона,нека биде тоа срцето на тимот,ај да речиш потпишаа ѕвезди,се подигна на шампионска игра,ами вака ?? не сум задоволен !

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
ма нека се гони управата УПМ.........толкаво непочитување за својата можеби НАЈГОЛЕМА легенда.........и шо дека некој просечњак ќе ја грее клупата наредната сезона,нека биде тоа срцето на тимот,ај да речиш потпишаа ѕвезди,се подигна на шампионска игра,ами вака ?? не сум задоволен !
Па овој како најголема легенда требаше уште од минатата сезона да кажи дека е доста сам а не да чекаше управата да му кажи дека е доста! Како сите легенди до сега што имаат правено, еве исто така и Зидан се повлече а беше помлад од ДелПиеро кога се повлече мислам немаше години колку делпиеро па се повлече кажа сам дека е доста !

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Конте наместо да скока како петел ( иако јас го поддржувам тоа, влева мотивација итн.) треба малце да подразмисли со какви фудбалери располага на клупата и да им даде шанса. Елиа треба да добие шанса, колку и да не е вклопен, сепак мора да игра за да се вклопи.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.324
Поени од реакции
6.002
искрено ако Алекс заигра во друг клуб следната сезона заради оваа управа,можат да си го земат“новиот“ Јувентус и да си го играат во нивните дворови ЈАС ОФИЦИЈАЛНО ЌЕ ИСТАПАМ ОД НАВИВАЧ !!!
Изјавата на Ањели може да се протолкува на повеќе начини. Ањели можеби употребува тактика која ја употребуваа и Моџи и Мурињо, а тоа е намерно давање интересни теми за дебати на медиумите,конкретно во овој случај наместо медиумите да пишуваат за четирите нерешени резултати во последните 5 натпревари на Јуве и слабата одбрана, повеќе пишуваат за изјавата на Ањели. Изјавата можеби е и да се искористи во маркетиншки цели (поголема продажба на дресови, продажба на билети за новиот стадион итн).

Ањели е израснат покрај Умберто, Џани, Моџи, Џираудо и Бетега кои многу добро знаеја да ја користат моќта на медиумите. Андреа не би дал ваква изјава на почетокот на сезоната ако нема некоја бенефиција за клубот.

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Не знам како може да одмогне играч како Дел Пиеро,кој не се буни ако седи на клупа,кој и да влезе во 70-80 минута сеуште е способен да реши натпревар.Башка ако се пласираме во ЛШ,неговото искуство другата година ќе беше од непроценливо значење.
Не треба воопшто да се споредува со Зидан,затоа што Реал направи тим пун со ѕвезди,во кој немаше место за Зизу.Ако не се пензионираше ќе завршеше како Раул.Јувентус воопшто немаат таков тим,напротив Дел Пиеро и на 37 е подобар од некои напаѓачи што ги имаме сега.Минатата година тој истиот "Дедо Перо" како што го викаа не вадеше од лајна и беше најдобар поединец во тимот.

Околу изјавата на Ањели пишував минатата среда кога ја даде,нејќам да се повторувам.
Ако сака Дел Пиеро да продолжи да игра,тоа е негова одлука,ќе поигра уште 2 сезони во САД или на некое друго место и ќе се пензионира.Мене воопшто нема да ми се смени мислењето за него,а сигурно и кај другите навивачи.Ќе си остане најголема легенда на клубов иако можеби нема да се пензионира тука.Нормално дека ќе биде подобро 19 годишната кариера која ја направи во Јувентус,да ја заврши тука,али нема право никој да го обвинува ако одлучи и понатаму да игра.За жал тоа веќе нема да биде во Јувентус,али тоа не е по негова вина...

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
??? МОжеби?????? WTF?>?>??>????? Нема можеби, Але е НАЈГОЛЕМА ЛЕГАНЕДА НА ЈУВЕ, ТОЧКА. (малку пиев но сепак, нема можеби тука-)

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798

Vecerva mora da ja tepame Fiorentina i Chiellini da bide centralen defanzivec a ne krilo, eve vaka moj SOSTAV :
------------------------------------ Storari -------------------------------------
---- Lichtsteiner ----Chiellini ------------Barzagli ---- Estigarribia ----
--------------- Marchisio------------Pirlo---------- Vidal--------------------
----------------------------------Vucinic---------------------------------------
-------------------------Matri -------------- Quagliarella---------------------

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.046
Поени од реакции
6.074
Сезонава Јуве скоро секое коло го гледавме. Нека продолжи Телма со вакво темпо. Нас тоа многу ќе нис е допадне.

Kajgana Shop

На врв Bottom