Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Утре Фиорентина ние иде без Монтоливо и касани, што значи без Монотоливо ќе бидат ослабнати во средниот ред, а за Касани така некаде прочитав не знам колку е точна информацијава!
П.с Монтоливо е суспендиран заради два жолти картони по ред!

Го имате глеано ова видео?ја го имам глеано на италијански пред некоја година ,еве сеа е на англиски искочено

начекав нешто на Твитер преку мобилен денес дека Дел Пиеро ја обвинувал нешто управата,само не можам да го најдам никако........

Легендарниот Алекс го нападна раководството на Јуве
„Искрено, сето ова многу ме потресе“, заклучи легендарниот италијански фудбалер.
http://www.taratur.com/node/27258

Легендарниот Алекс го нападна раководството на Јуве
„Искрено, сето ова многу ме потресе“, заклучи легендарниот италијански фудбалер.
http://www.taratur.com/node/27258
да,тоа беше........искрено ако Алекс заигра во друг клуб следната сезона заради оваа управа,можат да си го земат“новиот“ Јувентус и да си го играат во нивните дворови ЈАС ОФИЦИЈАЛНО ЌЕ ИСТАПАМ ОД НАВИВАЧ !!!

ајде момци и тука да ставиме слика од организацијата од juventusmk.com
339719_2540487034029_1309276793_33064876_1087888725_o.jpg

да,тоа беше........искрено ако Алекс заигра во друг клуб следната сезона заради оваа управа,можат да си го земат“новиот“ Јувентус и да си го играат во нивните дворови ЈАС ОФИЦИЈАЛНО ЌЕ ИСТАПАМ ОД НАВИВАЧ !!!
ABE BRISI OVOJ POST ZITI SE nie ne navivame za upravata nie navivame ZA JUVENTUS upravite doagaat i zaminuvaat JUVE USTANUVA VO NASITE SRCA :love:

Беше некој минатиот пат? Не бевме многу ама беше супер атмосфера, ја забраив да прашам дали има некој од форум :pos:.Ако идете некој сега, да се договориме да си помуабетиме таму малце таму...

за во NEW YORK ова ^^^

ABE BRISI OVOJ POST ZITI SE nie ne navivame za upravata nie navivame ZA JUVENTUS upravite doagaat i zaminuvaat JUVE USTANUVA VO NASITE SRCA :love:
ниедна управа не смее да помисли да контри на ваква играчка легенда ! ако Алекс се пензионира “предвремено“(против своја воља) или заигра за друг клуб наредната сезона заради неписмените внуци на Џани - не навивам за “нивниот“ клуб повеќе!

скоро сите светски клубови сонуваат/ле да имаат легенда како Алекс,ретко се раѓа таков благороден фудбалер кој целиот фудбалски век му го посвети на овој клуб - во добро или лошо! имаше шанси да заигра многу порано во други клубови за поголема плата,дури остана и во втора лига за да може да се врати во првата со својот омилен клуб! да не должам за работи кои сите ги знаеме,веќе си го кажав мислењето...

Ако Дел Пиеро наредната сезона заигра за друг клуб само ќе го уништи тоа што го градеше многу години. Не ја оправдувам изјавата на Ањели во ова време дека на Дел Пиеро ова му е последна година во Јувентус, тоа требаше да се случи на крајот на сезоната и да излезат двајцата тоа да го соопштат. Дел Пиеро НЕ СМЕЕ да игра уште една сезона, и оваа сега што ја игра е премногу, наредната само ќе биди катастрофа. Човекот има 36 години луѓе, не знам до кога мислите дека можи да игра. Ова не го кажувам од непоштовање до капитенот, го поштовам многу (го имам и на аватар) ама неговото време помина. ПОЗЗ

Бев ја за минатото дерби со Милан во Њу Јорк Кафе со другари,се напраи добра атосфера.Добро ќе биде да се собереме пак.

Иначе како што ни се тапа крилава со оваа формација 4-2-4,не ќе биде лошо да проба Конте со 4-3-3 и да ги активира малце двајцава,беа супер тандем минатата година.
297100_10150338621241581_197570936580_8690389_2034642089_n.jpg

ниедна управа не смее да помисли да контри на ваква играчка легенда ! ако Алекс се пензионира “предвремено“(против своја воља) или заигра за друг клуб наредната сезона заради неписмените внуци на Џани - не навивам за “нивниот“ клуб повеќе!

скоро сите светски клубови сонуваат/ле да имаат легенда како Алекс,ретко се раѓа таков благороден фудбалер кој целиот фудбалски век му го посвети на овој клуб - во добро или лошо! имаше шанси да заигра многу порано во други клубови за поголема плата,дури остана и во втора лига за да може да се врати во првата со својот омилен клуб! да не должам за работи кои сите ги знаеме,веќе си го кажав мислењето...
ДелПиеро е навистина легенда во клубот, али навистина, ама навистина време муе да се пензионират и да си останит како некој директор во јувентус и тоа е најрелано пада бидиме реални дека неможит ДелПиеро да играт цела сезона од прва минута до крај и не дека сум нешто портив капитенот, ама кога игра тој во напад некако како забавена да е играта во напад нека пушти место и нека си иде во пензија јас за ова ја подржувам управата и мислам дека е памтетен потег ДелПиеро да се пензионира нормално со негов договор доколку тој сака! Еве Недвед беше помлад од ДелПиеро ама се пензионира и кажа дека е доста од фудбалот !

ДелПиеро е навистина легенда во клубот, али навистина, ама навистина време муе да се пензионират и да си останит како некој директор во јувентус и тоа е најрелано пада бидиме реални дека неможит ДелПиеро да играт цела сезона од прва минута до крај и не дека сум нешто портив капитенот, ама кога игра тој во напад некако како забавена да е играта во напад нека пушти место и нека си иде во пензија јас за ова ја подржувам управата и мислам дека е памтетен потег ДелПиеро да се пензионира нормално со негов договор доколку тој сака! Еве Недвед беше помлад од ДелПиеро ама се пензионира и кажа дека е доста од фудбалот !

и јас не сакам да го гледам Капитенот како се “влечи“ на теренот,ми дава грда успорена снимка за него,ама по тоа што СЕ го стори за клубот и за репрезентација воедно,редно е да му се воврати со желбата кога тој сака да се пензионира !!! Алекс и во најдобрите денови немаше проблем правено дали ќе игра прва постава или ќе биде замена,тој карактер заслужува СЕ најдобро од клубот,зошто Алекс веќе го даде тоа СЕ од себе !

Ако го сакаа надвор од тимот можеа прво да му кажат во 4 очи Ањели или било кој, сеедно.Па после заедно да излезат на прес - конференција и да објават.А не вака испадна, не лути се ама не те сакаме веќе овде.Пичкарски и од зад грб.Не знам (претпоставувам) каква ќе е реакцијата на навивачите во Торино, ама сигурно си создадоа лош имиџ управата со ваквиот пристап.И само шо почна сезоната го плеснаа ова, а многу побитни работи не се средени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom