Фан Клуб: Јувентус

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Утре Фиорентина ние иде без Монтоливо и касани, што значи без Монотоливо ќе бидат ослабнати во средниот ред, а за Касани така некаде прочитав не знам колку е точна информацијава!
П.с Монтоливо е суспендиран заради два жолти картони по ред!

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513

Го имате глеано ова видео?ја го имам глеано на италијански пред некоја година ,еве сеа е на англиски искочено

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
начекав нешто на Твитер преку мобилен денес дека Дел Пиеро ја обвинувал нешто управата,само не можам да го најдам никако........

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Легендарниот Алекс го нападна раководството на Јуве
„Искрено, сето ова многу ме потресе“, заклучи легендарниот италијански фудбалер.
http://www.taratur.com/node/27258

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Легендарниот Алекс го нападна раководството на Јуве
„Искрено, сето ова многу ме потресе“, заклучи легендарниот италијански фудбалер.
http://www.taratur.com/node/27258
да,тоа беше........искрено ако Алекс заигра во друг клуб следната сезона заради оваа управа,можат да си го земат“новиот“ Јувентус и да си го играат во нивните дворови ЈАС ОФИЦИЈАЛНО ЌЕ ИСТАПАМ ОД НАВИВАЧ !!!

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
ајде момци и тука да ставиме слика од организацијата од juventusmk.com
339719_2540487034029_1309276793_33064876_1087888725_o.jpg

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
да,тоа беше........искрено ако Алекс заигра во друг клуб следната сезона заради оваа управа,можат да си го земат“новиот“ Јувентус и да си го играат во нивните дворови ЈАС ОФИЦИЈАЛНО ЌЕ ИСТАПАМ ОД НАВИВАЧ !!!
ABE BRISI OVOJ POST ZITI SE nie ne navivame za upravata nie navivame ZA JUVENTUS upravite doagaat i zaminuvaat JUVE USTANUVA VO NASITE SRCA :love:

С

сашенко

Гостин
Беше некој минатиот пат? Не бевме многу ама беше супер атмосфера, ја забраив да прашам дали има некој од форум :pos:.Ако идете некој сега, да се договориме да си помуабетиме таму малце таму...

за во NEW YORK ова ^^^

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
ABE BRISI OVOJ POST ZITI SE nie ne navivame za upravata nie navivame ZA JUVENTUS upravite doagaat i zaminuvaat JUVE USTANUVA VO NASITE SRCA :love:
ниедна управа не смее да помисли да контри на ваква играчка легенда ! ако Алекс се пензионира “предвремено“(против своја воља) или заигра за друг клуб наредната сезона заради неписмените внуци на Џани - не навивам за “нивниот“ клуб повеќе!

скоро сите светски клубови сонуваат/ле да имаат легенда како Алекс,ретко се раѓа таков благороден фудбалер кој целиот фудбалски век му го посвети на овој клуб - во добро или лошо! имаше шанси да заигра многу порано во други клубови за поголема плата,дури остана и во втора лига за да може да се врати во првата со својот омилен клуб! да не должам за работи кои сите ги знаеме,веќе си го кажав мислењето...

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Ако Дел Пиеро наредната сезона заигра за друг клуб само ќе го уништи тоа што го градеше многу години. Не ја оправдувам изјавата на Ањели во ова време дека на Дел Пиеро ова му е последна година во Јувентус, тоа требаше да се случи на крајот на сезоната и да излезат двајцата тоа да го соопштат. Дел Пиеро НЕ СМЕЕ да игра уште една сезона, и оваа сега што ја игра е премногу, наредната само ќе биди катастрофа. Човекот има 36 години луѓе, не знам до кога мислите дека можи да игра. Ова не го кажувам од непоштовање до капитенот, го поштовам многу (го имам и на аватар) ама неговото време помина. ПОЗЗ

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Бев ја за минатото дерби со Милан во Њу Јорк Кафе со другари,се напраи добра атосфера.Добро ќе биде да се собереме пак.

Иначе како што ни се тапа крилава со оваа формација 4-2-4,не ќе биде лошо да проба Конте со 4-3-3 и да ги активира малце двајцава,беа супер тандем минатата година.

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
ниедна управа не смее да помисли да контри на ваква играчка легенда ! ако Алекс се пензионира “предвремено“(против своја воља) или заигра за друг клуб наредната сезона заради неписмените внуци на Џани - не навивам за “нивниот“ клуб повеќе!

скоро сите светски клубови сонуваат/ле да имаат легенда како Алекс,ретко се раѓа таков благороден фудбалер кој целиот фудбалски век му го посвети на овој клуб - во добро или лошо! имаше шанси да заигра многу порано во други клубови за поголема плата,дури остана и во втора лига за да може да се врати во првата со својот омилен клуб! да не должам за работи кои сите ги знаеме,веќе си го кажав мислењето...
ДелПиеро е навистина легенда во клубот, али навистина, ама навистина време муе да се пензионират и да си останит како некој директор во јувентус и тоа е најрелано пада бидиме реални дека неможит ДелПиеро да играт цела сезона од прва минута до крај и не дека сум нешто портив капитенот, ама кога игра тој во напад некако како забавена да е играта во напад нека пушти место и нека си иде во пензија јас за ова ја подржувам управата и мислам дека е памтетен потег ДелПиеро да се пензионира нормално со негов договор доколку тој сака! Еве Недвед беше помлад од ДелПиеро ама се пензионира и кажа дека е доста од фудбалот !

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
ДелПиеро е навистина легенда во клубот, али навистина, ама навистина време муе да се пензионират и да си останит како некој директор во јувентус и тоа е најрелано пада бидиме реални дека неможит ДелПиеро да играт цела сезона од прва минута до крај и не дека сум нешто портив капитенот, ама кога игра тој во напад некако како забавена да е играта во напад нека пушти место и нека си иде во пензија јас за ова ја подржувам управата и мислам дека е памтетен потег ДелПиеро да се пензионира нормално со негов договор доколку тој сака! Еве Недвед беше помлад од ДелПиеро ама се пензионира и кажа дека е доста од фудбалот !
и јас не сакам да го гледам Капитенот како се “влечи“ на теренот,ми дава грда успорена снимка за него,ама по тоа што СЕ го стори за клубот и за репрезентација воедно,редно е да му се воврати со желбата кога тој сака да се пензионира !!! Алекс и во најдобрите денови немаше проблем правено дали ќе игра прва постава или ќе биде замена,тој карактер заслужува СЕ најдобро од клубот,зошто Алекс веќе го даде тоа СЕ од себе !

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Ако го сакаа надвор од тимот можеа прво да му кажат во 4 очи Ањели или било кој, сеедно.Па после заедно да излезат на прес - конференција и да објават.А не вака испадна, не лути се ама не те сакаме веќе овде.Пичкарски и од зад грб.Не знам (претпоставувам) каква ќе е реакцијата на навивачите во Торино, ама сигурно си создадоа лош имиџ управата со ваквиот пристап.И само шо почна сезоната го плеснаа ова, а многу побитни работи не се средени.

Kajgana Shop

На врв Bottom