Фан Клуб: Јувентус

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
Не смееме да си дозволиме сега да изгубиме! Ако изгубиме нема зошто да се надеваме за 1вото место.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.606
Поени од реакции
17.441
Големината на играчот не се мере само по тоа колку е он добар туку и тоа каков човек е .Дел Пиеро и во теренот и надвор од него е голем чоек и тоа му дава уште поголемо значење
Дел Пиро е совршен човек за идол во животот барем од тоа што го гледаме и знаеме ...

Вчера на интервјуте и натаму беше насмеан кога го запрашаја за коментар а тој одби да кажи иако го бркаа новинарите и му досадваа до колата..

Бониек вели дека сакале да го заврѓат тој циклус и да го избркаат од јувентус оти бил како сенка која ги потсеќала за минатото и дека мислеле директорите дека неговото место не е таму. Значи ако така мислат тогаш тие нетреба да се таму и не сакам ни да ги видам ни слушнам а камоли прочитам нешто од нив ffs дел пиеро заслужи повеќе од недвед да биде директор во јуве !

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Не знам за вас,али оваа година сериозно планирам да идам во Торино,последна сезона на Дел Пиеро во црно-белиот дрес и ако не ја видам легенедава во живо никогаш нема да си простам.Ќе баталам и испити и се,ќе глеам да соберам пари,па макар и пешки да идам до Торино :D.Не шала на страна секоја година си го викам истово,али оваа година е последна шанса да го проследам мојот омилен клуб,онака како што го знам со Дел Пиеро во него.Сигурен сум дека има поише од вас што ќе сакаат идат,па може да се организира нешто.

се наежив од клипов...

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Значи која мизерија од народ се италијаниве страшна работа. Јуве-Џенова, можно е да биде одложен мечот поради несоодветен челик кој бил поставен на стадионот. На гланц нов стадион му наоѓаат мана :tapp:. Сигурен сум дека оваа вест е пуштена со намера само да се намали бројот на гледачи, пошто вчера од клубот објавија дека стадионот е распродаден и за мечот со Фиорентина.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Молам за минута тишина во чест на полковник Гадафи

(сепак Јуве има видено малку ќар од него)

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Како што и претпоставив, џабе крената галама околу стадионот (си немаат друга работа антијувенташите), мечот ќе се одигра, немало никаков проблем со стадионот ;)

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Значи која мизерија од народ се италијаниве страшна работа. Јуве-Џенова, можно е да биде одложен мечот поради несоодветен челик кој бил поставен на стадионот. На гланц нов стадион му наоѓаат мана :tapp:. Сигурен сум дека оваа вест е пуштена со намера само да се намали бројот на гледачи, пошто вчера од клубот објавија дека стадионот е распродаден и за мечот со Фиорентина.
Сигурно информацијава ја има пуштено некој од потрчковците на Морати, пошто они изјавија дека ќе градат во иднина стдион али таа изјава како што ја изијавија и така остана ништо од тоа.!

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Ако се оди организирано на Јуве, јас доколку сум слободен тој период, доаѓам.

Kajgana Shop

На врв Bottom