Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.470
Поени од реакции
87.277
Чекајте бе до Мај има време, можда Дел Пиеро ќе потпише нов 5-годишен договор :D

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Дечки ај ве молам не пишувајте крајот на ерата на ДЕЛ ПИЕРО...ме боли срцето кога читам негово заминување!И малце да ве расположам со песнава!Поздрав!

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.606
Поени од реакции
17.441
Ихх колку ми го скрши срцето и ве молам како што рече штекач .... Срцето не да ме боли едноставно неможам да го засмилам јуве без Дел Пиеро ...

Аxxx :(

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=67041 Колку што разбрав Видал го напуштил денешниот тренинг, поради почуствувана болка на мускулот, неговата состојба ќе се следи.

П.с Ако не сум разбрал добро некој нека ме исправи или нека преведи некој подобро што разбира!

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Ихх колку ми го скрши срцето и ве молам како што рече штекач .... Срцето не да ме боли едноставно неможам да го засмилам јуве без Дел Пиеро ...

Аxxx :(
Човекот е врв .Не мозам да го замислам Јувентус без Дел Пиеро и без Буфон .
Што се однесува на поставата за следниот натпревар ,слупнав дека Красич ке бил на клупата а Вучиник ке биде крило .
Значи дека треба да стартува еден од Естабиа и Елиа .

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Што се однесува на поставата за следниот натпревар ,слупнав дека Красич ке бил на клупата а Вучиник ке биде крило .
Не верувам дека еден од нив ќе стартува, Вучинич ќе игра лево и тоа како крилен напаѓач а Пепе дено, највероватно ако биде така би требало да настапи со 4-3-3 формација!

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.606
Поени од реакции
17.441
Денес конте рабоел со Красич па ке видиме што ке биди јас сакам Ести да го видам но не би го седнал пепе бар не сега. Кога би бил конте би избрал Вучинич и Квајарела каков само напад е тоа ..

Иначе Јас сум 100% по денешното интервју на Џовинко дека тој се враќа во Јувентус и дека тоа е дел од причината заради која на АДП нема да му биде продолжем договорот =(

колку само премногу ми се скрши срцето па морав едно писмо на тутојуве да им пратам за дел пиеро. Еднсотавно неможам срцето не ми давада замислам јуве без дел пиеро...кога бев мал прв играч што го видов беше дел пиеро и прерасна во мој идол а јуве во моја љубов е сеа како ми е неможам да опиша,

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
напротив Дел Пиеро треба повеќе да покаже оваа сезона и да даде се од себе на натпреварите што ќе ги игра да придонесе со неговиот квалитет и искуство па и да им остене нешто и на другиве од него да научат нешто :)
Коските му паѓат веќе шо ќе покаже

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Коските му паѓат веќе шо ќе покаже
Јас мислам дека занети може друштво да му прави! Ништо тој не е подобар од ДелПиеро ама за чичко занети мора да има место во стартна постава!

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Денес конте рабоел со Красич па ке видиме што ке биди јас сакам Ести да го видам но не би го седнал пепе бар не сега. Кога би бил конте би избрал Вучинич и Квајарела каков само напад е тоа ..

Иначе Јас сум 100% по денешното интервју на Џовинко дека тој се враќа во Јувентус и дека тоа е дел од причината заради која на АДП нема да му биде продолжем договорот =(

колку само премногу ми се скрши срцето па морав едно писмо на тутојуве да им пратам за дел пиеро. Еднсотавно неможам срцето не ми давада замислам јуве без дел пиеро...кога бев мал прв играч што го видов беше дел пиеро и прерасна во мој идол а јуве во моја љубов е сеа како ми е неможам да опиша,
Големината на играчот не се мере само по тоа колку е он добар туку и тоа каков човек е .Дел Пиеро и во теренот и надвор од него е голем чоек и тоа му дава уште поголемо значење

Kajgana Shop

На врв Bottom