Човекот е врв .Не мозам да го замислам Јувентус без Дел Пиеро и без Буфон .Ихх колку ми го скрши срцето и ве молам како што рече штекач .... Срцето не да ме боли едноставно неможам да го засмилам јуве без Дел Пиеро ...
Аxxx
Не верувам дека еден од нив ќе стартува, Вучинич ќе игра лево и тоа како крилен напаѓач а Пепе дено, највероватно ако биде така би требало да настапи со 4-3-3 формација!Човекот е врв .Не мозам да го замислам Јувентус без Дел Пиеро и без Буфон .
Што се однесува на поставата за следниот натпревар ,слупнав дека Красич ке бил на клупата а Вучиник ке биде крило .
Значи дека треба да стартува еден од Естабиа и Елиа .
Денес конте рабоел со Красич па ке видиме што ке биди јас сакам Ести да го видам но не би го седнал пепе бар не сега. Кога би бил конте би избрал Вучинич и Квајарела каков само напад е тоа ..Човекот е врв .Не мозам да го замислам Јувентус без Дел Пиеро и без Буфон .
Што се однесува на поставата за следниот натпревар ,слупнав дека Красич ке бил на клупата а Вучиник ке биде крило .
Значи дека треба да стартува еден од Естабиа и Елиа .
Коските му паѓат веќе шо ќе покаженапротив Дел Пиеро треба повеќе да покаже оваа сезона и да даде се од себе на натпреварите што ќе ги игра да придонесе со неговиот квалитет и искуство па и да им остене нешто и на другиве од него да научат нешто
Ќе отиде во Интер да му помогне малку, да го крене.Коските му паѓат веќе шо ќе покаже
Секогаш сее добредојдени велемајсторите како Дел Пјеро во ИнтерЌе отиде во Интер да му помогне малку, да го крене.
Скраја да е.Не за друго Лига на Шампиони ќе земат а Дел Пиеро ќе биде најдобар стрелец.Секогаш сее добредојдени велемајсторите како Дел Пјеро во Интер
Јас мислам дека занети може друштво да му прави! Ништо тој не е подобар од ДелПиеро ама за чичко занети мора да има место во стартна постава!Коските му паѓат веќе шо ќе покаже
ajde gleajsi tamu vo sinteraskiot fan klub i tamu citajtesi syn pametniot sto vi kazuva znaci covekot se sto kazal se sto prognoziral pogresil nee mozno heheheКоските му паѓат веќе шо ќе покаже
Големината на играчот не се мере само по тоа колку е он добар туку и тоа каков човек е .Дел Пиеро и во теренот и надвор од него е голем чоек и тоа му дава уште поголемо значењеДенес конте рабоел со Красич па ке видиме што ке биди јас сакам Ести да го видам но не би го седнал пепе бар не сега. Кога би бил конте би избрал Вучинич и Квајарела каков само напад е тоа ..
Иначе Јас сум 100% по денешното интервју на Џовинко дека тој се враќа во Јувентус и дека тоа е дел од причината заради која на АДП нема да му биде продолжем договорот =(
колку само премногу ми се скрши срцето па морав едно писмо на тутојуве да им пратам за дел пиеро. Еднсотавно неможам срцето не ми давада замислам јуве без дел пиеро...кога бев мал прв играч што го видов беше дел пиеро и прерасна во мој идол а јуве во моја љубов е сеа како ми е неможам да опиша,
Абе одбегни го ,нели гледаш дека е будала .ajde gleajsi tamu vo sinteraskiot fan klub i tamu citajtesi syn pametniot sto vi kazuva znaci covekot se sto kazal se sto prognoziral pogresil nee mozno hehehe