- Член од
- 28 октомври 2010
- Мислења
- 354
- Поени од реакции
- 102
ке има на телма пренос така?
ке има на телма пренос така?
ТОООО ЦАЦИ !! =)) ( хаха се возбудив извини )15:00 Серија А: Катанија - Јувентус - директен пренос, 1. полувреме
Само прво полувреме?15:00 Серија А: Катанија - Јувентус - директен пренос, 1. полувреме
Во ред е се составов само не знам зашто ДелПиеро го игра прва постава секоја чест за капитенот, и не дека сум против ДелПиеро али време е да се проба Матри и Кваљарела, и најдобро ќе биде ДеЛПиеро да влегува некаде од 70 минута, она што е реално више одмана му помина времето на капитено и мислам дека треба да им пушти место на другиве!Според Тутомеркато : (4-4-2): Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Grosso, Krasic, Pirlo, Marchisio, Elia; Del Piero, Matri., Не ми се верува за Красо, мислам дека со Пепе ке се стартува.другото е ок.
А пак јас мислам треба Матри да излезе, Кваљарела да се стави.Во ред е се составов само не знам зашто ДелПиеро го игра прва постава секоја чест за капитенот, и не дека сум против ДелПиеро али време е да се проба Матри и Кваљарела, и најдобро ќе биде ДеЛПиеро да влегува некаде од 70 минута, она што е реално више одмана му помина времето на капитено и мислам дека треба да им пушти место на другиве!
Најдобро е да се проба со Матри и Кваљарела, па ДелПиеро да се стави од 70мин натака!А пак јас мислам треба Матри да излезе, Кваљарела да се стави.
Tuttomercato,Gazzeta и Sky ги најавуваат Красич и Елија во првиот состав на Јуве против Катанија.Според Тутомеркато : (4-4-2): Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Grosso, Krasic, Pirlo, Marchisio, Elia; Del Piero, Matri., Не ми се верува за Красо, мислам дека со Пепе ке се стартува.другото е ок.
Oд твои усти до Контеови уши ...Мојот состав за денеска:
БуфонЛихштајнер Барзаљи Келини Гросо
Пирло ВидалПепе .................................Елиа
Матри Кваљарела