Фан Клуб: Јувентус

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Не бе па и ти :D така е програмата прво 1 полувреме па вести па 2 полувреме...

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Според Тутомеркато : (4-4-2): Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Grosso, Krasic, Pirlo, Marchisio, Elia; Del Piero, Matri., Не ми се верува за Красо, мислам дека со Пепе ке се стартува.другото е ок.

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Според Тутомеркато : (4-4-2): Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Grosso, Krasic, Pirlo, Marchisio, Elia; Del Piero, Matri., Не ми се верува за Красо, мислам дека со Пепе ке се стартува.другото е ок.
Во ред е се составов само не знам зашто ДелПиеро го игра прва постава секоја чест за капитенот, и не дека сум против ДелПиеро али време е да се проба Матри и Кваљарела, и најдобро ќе биде ДеЛПиеро да влегува некаде од 70 минута, она што е реално више одмана му помина времето на капитено и мислам дека треба да им пушти место на другиве!

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.490
Поени од реакции
87.376
Во ред е се составов само не знам зашто ДелПиеро го игра прва постава секоја чест за капитенот, и не дека сум против ДелПиеро али време е да се проба Матри и Кваљарела, и најдобро ќе биде ДеЛПиеро да влегува некаде од 70 минута, она што е реално више одмана му помина времето на капитено и мислам дека треба да им пушти место на другиве!
А пак јас мислам треба Матри да излезе, Кваљарела да се стави.

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
А јас пак мислам дека на Амаури треба да му се даде шанса:D

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.007
Поени од реакции
5.624
Tuttomercato,Gazzeta и Sky ги најавуваат Красич и Елија во првиот состав на Јуве против Катанија.

С

сашенко

Гостин
Мојот состав за денеска:

Буфон​
Лихштајнер Барзаљи Келини Гросо​

Пирло Видал​
Пепе .................................Елиа​

Матри Кваљарела​

Во текот на утакмицата би ги внесол:Красич( 60 мин), Дел Пиеро (70 мин).Третата измена би ја оставил за секој случај бидејки со овој тим на терен не би имале потреба од уште некој од клупа.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Мојот состав за денеска:

Буфон​
Лихштајнер Барзаљи Келини Гросо​

Пирло Видал​
Пепе .................................Елиа​

Матри Кваљарела​
Oд твои усти до Контеови уши ...

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Мислам дека по напаѓачки би делувало и ако красич игра место пепе, нема што да се плашиме од катанија така да мора да ги нападниме од прва минути и уште во прво полу време да е решиме работата!

Kajgana Shop

На врв Bottom