Фан Клуб: Јувентус

С

сашенко

Гостин
30 минути гол не можеме на крививе да им дадеме ...
Имаме за три дена утакмица во калчото, безсмислено е сега да се трча и победа да се брка.Ова е договорен резултат за отворањето и ке играат вака колку почит да си оддадат и после Дел Пиеро ке даде гол и тоа е тоа за вечерва.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Имаме за три дена утакмица во калчото, безсмислено е сега да се трча и победа да се брка.Ова е договорен резултат за отворањето и ке играат вака колку почит да си оддадат и после Дел Пиеро ке даде гол и тоа е тоа за вечерва.
Хмм, не би рекол убав ќотек си манаја Пепе и Мота со тие шо се на таа страна.
А да веројатно е договорено како да заврши утакмицата.
--- надополнето: Sep 8, 2011 9:02 PM ---
Чист пенал беше тоа врз Пепе...
Ко солза

Инаку незнам за вас ама Елија ептен добро ми изигра. Има паметни потези и ненормално е брз (Со Красиќ од карши тешко на противничките бекој).

A

apidrone

Гостин
Кога велев ја да почекаме да видиме како ќе се снајде Елија во Јуве, повеќето од тука веќе го прогласија за промашена инвестиција :)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.175
Поени од реакции
18.243
Јас Естигасфдсдрибиа:pos: сакам во игра да го видам.
Ќе влезел ко ќе го напишиш правилно :pos:Мислам дека е Естигагагарибииија :)
Инаку,Илија ме бендиса на првава утакмица со играта.

С

сашенко

Гостин
Незнам зашто не си го пише името како Диего на пример? Да Куња не му било убаво о Диего си пишал, на овој името му е Марсело може така да пише
--- надополнето: Sep 8, 2011 9:53 PM ---
Ова не беше дел од договорот, не трбаше гол да дадат нели?

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Разбра некој кое е името на новиот стадион? Читам наоколу Јувентус Стадион (ми донт лајк ит), на церемонијата ништо не спомнаа....

С

сашенко

Гостин
Juventus stadium е името.Коментаторот го рече тоа откако заврши утакмицата.Спомна нешто Деле Алпи и рече се извинувам мислев JUVENTUS STADIUM и се насмевна..;)

Kajgana Shop

На врв Bottom