Фан Клуб: Јувентус

Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
Точно таква стана состојбата сега. Станавме школа каде што секој што не разбира фудбал може да дојде тука и да си ја проба среќата. После ова секој играч/тренер од Втора Лига може да се надева дека може без премногу напор да заигра за Јувентус.

Без сомнеж, точно е дека тимот е засилен во однос на минатите години од 2006 па наваму. Но, на Марота му се отворија многу подобри можности на трансфер пазарот кои не ги искористи или не знаеше да ги искористи, а понатаму скапо ке не чинат.
Вети некои работи кои подоцна не ги исполни. Постојано преку јавноста убедува дека Јувентус и вака е добар, но не треба да бидам доктор по фудбалски менаџмент за да укапирам дека тоа што го кажува е лага.

Ова со Циглер е најглупавото и најаматерското нешто што го направил Јувентус од кога знам за клубот. Очекував многу повеќе летово.

Само чудо може да го однесе Јувентус во ЛШ оваа сезона
Aj aj ke si ja probate srekjata na noviot stadion so novite zasiluvanja ;)

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Точно таква стана состојбата сега. Станавме школа каде што секој што не разбира фудбал може да дојде тука и да си ја проба среќата. После ова секој играч/тренер од Втора Лига може да се надева дека може без премногу напор да заигра за Јувентус.

Без сомнеж, точно е дека тимот е засилен во однос на минатите години од 2006 па наваму. Но, на Марота му се отворија многу подобри можности на трансфер пазарот кои не ги искористи или не знаеше да ги искористи, а понатаму скапо ке не чинат.
Вети некои работи кои подоцна не ги исполни. Постојано преку јавноста убедува дека Јувентус и вака е добар, но не треба да бидам доктор по фудбалски менаџмент за да укапирам дека тоа што го кажува е лага.

Ова со Циглер е најглупавото и најаматерското нешто што го направил Јувентус од кога знам за клубот. Очекував многу повеќе летово.

Само чудо може да го однесе Јувентус во ЛШ оваа сезона
Абе до кога лига на шампиони ,што е таа лига на шампиони ако не се мисле да се освое ,пари како пари се трошат .Навиваш за Јуветнтус а сите навиваме за клубот за кој сакаме да видиме титули .
Доста е веке имаме квалитет имаме нови имиња време е да се мисле само за врвот бидејки Јувентус припага таму .

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Де Чеље ни е новата 11-ка а?
Вчера баш заприметив дур играа, ама еве денес дури и потврда најдов.

p.s. Амаури ни е 38. Сеа има да распали на тренинзи без противник и на празен гол :D

С

сашенко

Гостин
Не ми се верува, зарем и ова се случи? Кој е Де Чељи да носи 11ка бе овие не се нормални.Не би сакал да сум во кожата на Недвед сега.Може и затоа не дошол на мечов, несакал да го гледа ДЧ и сигурно им дал шанса да се премислат и да му дадат нова бројка....И така нешто ми смрдеше во изјавата дека не дошол на отварањето на стадионот зошто бил на некаква добротворна акција.Како можел да прифати такво нешто во ден кога се отвора нова ера за тимот за кој он живее? Ке знаел порано и ке средел барем ден покасно или ке долетал вечерта за мечот.Не ми се свиѓа работава.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Не ми се верува, зарем и ова се случи? Кој е Де Чељи да носи 11ка бе овие не се нормални.Не би сакал да сум во кожата на Недвед сега.Може и затоа не дошол на мечов, несакал да го гледа ДЧ и сигурно им дал шанса да се премислат и да му дадат нова бројка....И така нешто ми смрдеше во изјавата дека не дошол на отварањето на стадионот зошто бил на некаква добротворна акција.Како можел да прифати такво нешто во ден кога се отвора нова ера за тимот за кој он живее? Ке знаел порано и ке средел барем ден покасно или ке долетал вечерта за мечот.Не ми се свиѓа работава.
Не се преоптоварувајте со вакви минорни работи во моментот. Има многу поважни ствари сега. Јас мислам дека ова со 11ката е само да се отргне од Амаури, па кој сака нека ја носи во моментот само он да не ја носи.Сигурно нее на долгорочен план,донт берете гајле многу.

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
На Вучко вчера му украле саат од 20 000 евра.Наводно двајца на веспа му го дрпнале саатот додека овој се шетал низ Торино.линк

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
хаха добра е работава
не помнам некој да се бунеше кога му ја дадоа 11 на амаури кога пристигна и кога изигра олична полусезона
ако толку големо значење имаа броевите штп ги носеле познатите играчи нега се вика NBA и нека ги закалуваат броевите во стадионот како во халата на славните :)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.253
Поени од реакции
5.888
Според Sky, Јуве утре ќе стартува во состав:

Buffon

Lichtseiner--Barzagli--Chiellini--De Ceglie

Pirlo----Marchisio

Pepe--------------------------Giaccerinni

Vucinic--Del Piero

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.911
Поени од реакции
1.555
Красич го немало, големи муда. Не е ова индивидуален спорт па да се зависи од поединец, а па на крај-краева Красич не е Меси.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
еве го делот дел пиеро бониперти кој не го гледал нека го гледа јас не ја имав само што почна солзи ми дојдоа се расплакав мн трогателно нешто плус има и англиски превод ... гледајте
--- надополнето: Sep 10, 2011 3:10 PM ---
кој има акаунт на замунда го има натпреваров со нотс на фул хд нека си го симни кој сака јас не бев во можност да го гледам натпреварот па сеа ке го гледам ајде заминав а аренава е прекрасна не само играчите не само публиката аренава мислам ке ни е играч повеке во оваа сезона .... поздрав

Kajgana Shop

На врв Bottom