Фан Клуб: Јувентус

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Циглер греота:) Циглер не е топ бек али и Де Чеље не е мора да бидеме реални,тоа е изборот на Конте па ќе видиме дали бил исправен,не верувам дека Конте не го сакал него го преферирал Де Чеље а Циглер видел дека ќе биде резерва и си отиде.

С

сашенко

Гостин
Јас мислам дека се тука некаде и двајцата ама ке го оставев Циглата ради промена.Дч имаше и со повреда посериозна проблем и можеше он да отиде некаде на позајмица и да видиме како ке игра сезонава а Цигла ке го оставев.

С

сашенко

Гостин
Кој е Исусов на видеово бе :pos:, тој ли ке ни го организира отварањето?

пс:Кога беа деца сите сакаа да бидат за Јуве ама немаше место па некои од нив станаа фанови на Милан и на Интер :cuc:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Точно таква стана состојбата сега. Станавме школа каде што секој што не разбира фудбал може да дојде тука и да си ја проба среќата. После ова секој играч/тренер од Втора Лига може да се надева дека може без премногу напор да заигра за Јувентус.

Без сомнеж, точно е дека тимот е засилен во однос на минатите години од 2006 па наваму. Но, на Марота му се отворија многу подобри можности на трансфер пазарот кои не ги искористи или не знаеше да ги искористи, а понатаму скапо ке не чинат.
Вети некои работи кои подоцна не ги исполни. Постојано преку јавноста убедува дека Јувентус и вака е добар, но не треба да бидам доктор по фудбалски менаџмент за да укапирам дека тоа што го кажува е лага.

Ова со Циглер е најглупавото и најаматерското нешто што го направил Јувентус од кога знам за клубот. Очекував многу повеќе летово.

Само чудо може да го однесе Јувентус во ЛШ оваа сезона
Не сум којзнај каков фан на марота ама ме нервираат вакви нерационални мислења.
Имавме расходи од преку 80М летово, на ниво со Шити. Замисли некој поскап ако земевме колку ќе не кошташе.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Читав сега на тутојуве можно е Видал да му биде партнер на Келини во одбраната.Можел да игра на таа позиција и тутојуве направиле споредба со екс фудбалери кои играле на иста позиција како Видал ама се адаптирале да играат во одбрана и покажале многу подобри игри на таа позиција.Да не се откажавме ние од стопер летово ради оваа идеја?Маркизио би ја превзел неговата позиција покрај Пирло..
Зошто го дадоја Џандонато тогаш? Прекратки сме со CM.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Циглер греота:) Циглер не е топ бек али и Де Чеље не е мора да бидеме реални,тоа е изборот на Конте па ќе видиме дали бил исправен,не верувам дека Конте не го сакал него го преферирал Де Чеље а Циглер видел дека ќе биде резерва и си отиде.
Ако не му се седи на клупа ајт сиктер, поарно ќе се крпиме со Гросо отколку да јади цигли овај.
Патем повеќе му вервам на Гросо отколку на Циглата.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Има некој инфо за повредата на Вучко од вчерашниот натпревар?

С

сашенко

Гостин

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Само јас мислам дека ПДЧ е подобар од Циглер и подобро се вклопи во формацијата и играта што ја фура Конте ?
И јас мислам дека Де Чеље многу подобро ќе се снајде во формацијата на Конте. Фан сум на Де Чеље, сериозно. :)))

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.763
Поени од реакции
17.679
Ne znam kolku od vas znaete za ova ...

"Juventus has been an example for my Manchester United. I was
see my players videotapes of Lippi's team and
I said: do not look at the tactics or technique, that we have it