Фан Клуб: Јувентус

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Аман, шо се нафрлифте сите на Џакерини како свето да пропадна. Видете ја Чезена кај заврши лани, Џакерини им беше можеби најдобриот играч во тимот, би рекол дека е профил на Пепе само шо оперира на лева страна. т.е. она шо ни треба, значи ќе имаме некаков бекап за таа страна и нема насуво да оперира маркизио туку џакерини, паскато/елија/варгас/пероти
За мене е топ појачањево за вас незнам,
btw, истата реакција ја имав ко го купивме Замброта. (реков who the f... )
Накратко, кој плука не го гледал кај шо игра.,

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Се шпекулире низ нет нешто за Афелај. Нека одврзат ќесето да дојде оти тешко ќее со играче как тај Џакерини макерини мартинезе и слични. едно ќе кажам ак се продуже така : Поможи Боже!

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Аман, шо се нафрлифте сите на Џакерини како свето да пропадна. Видете ја Чезена кај заврши лани, Џакерини им беше можеби најдобриот играч во тимот, би рекол дека е профил на Пепе само шо оперира на лева страна. т.е. она шо ни треба, значи ќе имаме некаков бекап за таа страна и нема насуво да оперира маркизио туку џакерини, паскато/елија/варгас/пероти
За мене е топ појачањево за вас незнам,
btw, истата реакција ја имав ко го купивме Замброта. (реков who the f... )
Накратко, кој плука не го гледал кај шо игра.,
Пепе беше добар не зборубајте туку така глупости ,јас би го дал пепе само на тиа 15 милиона да се додадат 10 на пепе и за 25 милиона евра да се купе крило .
Млку оф топик се надевам никој кој го сака македонскиот фудбал нема да замери .
http://kajgana.com/sport/stole-dimitrievski-potpisha-so-udineze
има светла иднина .

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Пепе беше добар не зборубајте туку така глупости ,јас би го дал пепе само на тиа 15 милиона да се додадат 10 на пепе и за 25 милиона евра да се купе крило .
.
А шо реков за ПЕПЕ?

Член од
29 јуни 2011
Мислења
23
Поени од реакции
4
Пепе оставаше срце на терен лани и заслужува да остани во Јуве.....е сега дека овие нашиве се алчни за пари то е друго.....иначе овај Џакерини не ми делува како правилно засилување за Јуве.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.188
Поени од реакции
18.265
Не кревајте галама уште отсега ,ќе видиме веќе во Удине кој колку е вреден за црно - белиот дрес.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Не кревајте галама уште отсега ,ќе видиме веќе во Удине кој колку е вреден за црно - белиот дрес.
додека не видам УФИЦИАЛЕ сметам дека е базирано на шпекулација така да уживајте и не видам во дрес на јуве !чао пријатно

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Многу е добар новиот дизајн на juventus.com

Посебно ми се допадна сликава

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.845
Поени од реакции
17.794
So Giaccherini... Still, only 26 years old. He is a late bloomer. He has speed, agility, good dribbling. He's a striker, but can play the wing in a 4-3-3. He was instrumental in bringing Cesena from C1 to Serie A. In 2008-2009 he has 11 assists. 9 goals in 2009-2010. He has been cited by Bisoli as one of the main protagonists in the ascent of Cesena. Ask i tifosi de Cesena their opinion on Emanuele... He is a fan-favorite and an idol.

ете што кажуваат фановите ( Италијанци ) на Чезена

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
Малце оф топик.Што се случи со Палермо?Отпадна ли од квалификациите за Лига Европа.Чисто онака колку да знам колку италијански тима се во игра за Европа.

A

apidrone

Гостин
Малце оф топик.Што се случи со Палермо?Отпадна ли од квалификациите за Лига Европа.Чисто онака колку да знам колку италијански тима се во игра за Европа.
Па не се игра у четврток, како и Работнички?

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.845
Поени од реакции
17.794
Отпадна :/

Kajgana Shop

На врв Bottom