Фан Клуб: Јувентус

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
ПОдобро е што загубивме овој трофеј има гадна клетва веќе 20 години :)...инаку да искоментирам за играта мислам дека 2рото полувреме изигравме маестрално милан незнаеја кај се наоѓаат смао што не ги искористивме шансите а и на судијата изгледа не му се трчаше уште па не досуди пенал у 95та минута кога јасно се виде играње со рака :)
исто како и претходно што не досуди, кога со рака не знам кој играч беше, спречи чист гол...

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.776
Поени од реакции
17.693
исто како и претходно што не досуди, кога со рака не знам кој играч беше, спречи чист гол...
Нема потреба да се нервираме.палиме и провоцираме за пријателска ма да и за првенство да е и вака и така не долуваме врз одлуките ..како положен судија можам да кажам дека е мн тешко да се види се и да се реагира на се та било за Јуве или Милан или Челзи ......

С

сашенко

Гостин
Дечки маици порачавте? Би требало веќе следната недела да ги добиеме тие што плативме.И ако е можно за Нотс Каунти или за Парма да се собереме некаде и да ја проследиме заедно утакмицата.Пробната маица е готова, само неколку промени ке се направат и ке почнат да ги прават.Има пријавени преку 200 на фејсубук за маичка немој некој да изостанал од вас овде :)

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Дечки маици порачавте? Би требало веќе следната недела да ги добиеме тие што плативме.И ако е можно за Нотс Каунти или за Парма да се собереме некаде и да ја проследиме заедно утакмицата.Пробната маица е готова, само неколку промени ке се направат и ке почнат да ги прават.Има пријавени преку 200 на фејсубук за маичка немој некој да изостанал од вас овде :)

Јас бев во порачката, но не ја платив... некако лошо изглегоа маициве :/ т.е. на првата слика, штампани веќе. Затоа откажав.

С

сашенко

Гостин
Јас бев во порачката, но не ја платив... некако лошо изглегоа маициве :/ т.е. на првата слика, штампани веќе. Затоа откажав.
Ке сменат некои работи.Нешто околу големината на знаците рекоа ке се менува и ке се поместат неколку cm.Јас си порачав (црна) па ке ставам слика од неа кога ке ја земам па ако ти е подобра со новите промени порачај си и ти.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Ке сменат некои работи.Нешто околу големината на знаците рекоа ке се менува и ке се поместат неколку cm.Јас си порачав (црна) па ке ставам слика од неа кога ке ја земам па ако ти е подобра со новите промени порачај си и ти.
Мхмм, ќе земам ваљда од втората тура ако е океј. Ако може да ја сликаш црната ко ќе ти стигне, дека и јас порачав црна, но баталив. Фала :)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
После едно дневниот,одмор кој играчите на Јувентус. Утре во 17 часот се враќаат со тренинзи при што ќе се подготвуваат за првото коло на кој тимот на Јувентус ќе го одигра на секогаш тешкиот Фриули во Удине.
Domani alle 17 sono di ritorno per la formazione quando si sta preparando per il primo turno che la Juventus giocherà il Friuli sempre difficile a Udine...

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Дечки,имате јак тим оваа година,еве слушајте ми го зборот,дека Јуве оваа година ке успее да избори пласман ЛШ,добри играчи земавте,еден од нив е Артуро... звер ви е момакот,посебно неговит шут.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.776
Поени од реакции
17.693
Ајде добро дојде Џакерини..... тоа е то а ...

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.776
Поени од реакции
17.693
Не ми се свиѓа работава
Искерно мене ми се допаѓа Џакерини ...млад,брз,дриблер ...промаши против јуве катастрофално точно ама сепак најдобар играч беше на Чезена и цела лига го бркаше ...:)

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Искерно мене ми се допаѓа Џакерини ...млад,брз,дриблер ...промаши против јуве катастрофално точно ама сепак најдобар играч беше на Чезена и цела лига го бркаше ...:)
On i Schelotto :)

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Значи Јувентус не останува само на Џакерини ...ако дојде он, а тоа веќе 80 % е сигурно , тогаш и Елија доаѓа барем така пишува Тутоспорт... ке бидеме тогаш обезбедени на таа лева страна , уствари тоа е она што го збореше Марота пред 2-3 дена дека можно е да земеме минимум 2 а максимум 3 играчи ... Јас сум задоволен ако така биде ,и еден од Алекс, Лугано ...

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
во блиска иднина не гледаме замена за АДП,таков играч и лидер вреди најмалку пола тим,само колку пати решаваше кога на цел тим не му одеше било со голови или асистенции......и то преку ми дојде од играчи како Џакерини,Елија,Мартинез,Пациенца и останати просечни играчи,та дошле та не дошле,подобро да се форсираат помладите(Џио,Пасквато,Џандонато,Екдал итн) кои сигурно со задоволство и гордост го носат својот омилен дрес отколку странци кои идат само за подобра заработка

Kajgana Shop

На врв Bottom