Фан Клуб: Јувентус

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.994
Поени од реакции
5.610
Во моментов агентот на Агуеро е на состанок во Торино со Марота и Паратичи. На состанокот присуствуваат и Андреа Ањели и Павел Недвед. линк

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Португалскиот весник А Бола, пишува дека Јуве му понудил на Вилас Боас 5 годишен договор, со плата од 3 милиони по сезона. Португалскиот весник пишува дека иако во Италија веќе се шпекулира дека Антонио Конте ќе биде следниот тренер на Јуве,сепак постои можност и Вилас Боас да седне на клупата, а тоа ќе се знае после завршувањето на финалето во Лига Европа помеѓу Порто и Брага. линк

После Недвед, уште една легенда на Јуве,Такинарди застана позади Антонио Конте да биде назначен за тренер на Јувентус. Такинарди изјави дека треба многу работа,но дека Конте е правиот човек за тренер на Јуве. линк

Според Football-Italia Конте веќе ги има договорено условите да седне на клупата на Јуве. Двегодишен договор, со 1.5 милиони плата по сезона.
Боас прв тренер а Конте помошник :)

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Во моментов агентот на Агуеро е на состанок во Торино со Марота и Паратичи. На состанокот присуствуваат и Андреа Ањели и Павел Недвед. линк
стискај палци .
Се согласувам со тоа што ми го напиша кога ме цитираше на кувентус му треба шампионски тренер кој ке воведе дисциплина и ред и нема да му треба авторитет како на претходните .

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Не знам зошто ама не го сакам Агуеро во Јувентус. Премногу е скап а не сум баш најубеден дека вреди за тие пари.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
^ вреди за секој цент!

Парите вложени за него ќе се вратат одма :wink:

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.508
Поени од реакции
4.387
^ вреди за секој цент!

Парите вложени за него ќе се вратат одма :wink:
Tokmu taka vredi za sekoj cent i parite ke se vratat odma samo od prodazba na dresovi :) mislam deka nema da ima fan na Juve sto ne bi posakal da kupi dres od Aguero (normalno vo slucaj da stane Fudbaler na Juventus)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.457
Поени од реакции
87.239
до кај е работава со агуеро?

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
^ 50% завршена е, ние сакаме - уште тие да сакаат :pos:

С

сашенко

Гостин
Чекав еден другар денес на битпазар и гледам дресови во 26 јули продавницата, влегувам и му викам на тој типот - шефе од јувентус имаш нешто? Чисто онака сакав да прашам до кај се со цените, мада се шкарт.И овој ми се гази од смеење у фаца и ми вика дечко Јувентус дресови одамна не донасаме никој не ни ги купува више.Што ке ти е дрес од нив да ти се смејат ли другарите ми вика..Ке те заебаваат по улица само.Да ми го речеше ова пред година-две би се степал мајке ми или бар би му вратил некако да не претерувам, ама кога ми го рече ова немав срце да му преречам нешто у право си е човекот.Дупки сме невидени.Се испосраа по името Јувентус и дочекавме цигани да не заебаваат и сеир да си тераат со нас.До каде дојдовме човечееее.Уште сум горд што навивам за овој тим и секогаш ке бидам без разлика што се случува со тимот ама срамота е тоа што се случува.Разочарување големо е ова.Се надевам дека летово планираат нешто да направат сериозно и да донесат некои саглам играчи и да ја видиме конечно таа нивна амбициозност на дело и да ги видиме нивните вистински планови со Јувентус.Зошто ова до сега не ми кажува дека се нешто посебно заинтересирани да го вратат клубот на патот на успехот..

--- надополнето ---

А ова за Агуеро у право е Влатче ама исто е и за сите други.Ние сакаме уште тие да сакаат..

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.457
Поени од реакции
87.239
Чекав еден другар денес на битпазар и гледам дресови во 26 јули продавницата, влегувам и му викам на тој типот - шефе од јувентус имаш нешто? Чисто онака сакав да прашам до кај се со цените, мада се шкарт.И овој ми се гази од смеење у фаца и ми вика дечко Јувентус дресови одамна не донасаме никој не ни ги купува више.Што ке ти е дрес од нив да ти се смејат ли другарите ми вика..Ке те заебаваат по улица само.Да ми го речеше ова пред година-две би се степал мајке ми или бар би му вратил некако да не претерувам, ама кога ми го рече ова немав срце да му преречам нешто у право си е човекот.Дупки сме невидени.Се испосраа по името Јувентус и дочекавме цигани да не заебаваат и сеир да си тераат со нас.До каде дојдовме човечееее.Уште сум горд што навивам за овој тим и секогаш ке бидам без разлика што се случува со тимот ама срамота е тоа што се случува.Разочарување големо е ова.Се надевам дека летово планираат нешто да направат сериозно и да донесат некои саглам играчи и да ја видиме конечно таа нивна амбициозност на дело и да ги видиме нивните вистински планови со Јувентус.Зошто ова до сега не ми кажува дека се нешто посебно заинтересирани да го вратат клубот на патот на успехот..

--- надополнето ---

А ова за Агуеро у право е Влатче ама исто е и за сите други.Ние сакаме уште тие да сакаат..

Не бе те лажел човекот одма му се продале па мора некако да се вади :)

Kajgana Shop

На врв Bottom