С
сашенко
Гостин
Да, сигурен сум.Можеби 2006?Не бе те лажел човекот одма му се продале па мора некако да се вади
Да, сигурен сум.Можеби 2006?Не бе те лажел човекот одма му се продале па мора некако да се вади
Се надевам сликата е од овај потписМаркизио го продолжи договорот до 2016 година. Се очекува и негово официјално соопштување. линк
момци шо има вести ???? не сум во тек со настаниве ај на кратко некој кажете
Mnogu sebiciПирло,Циглер и Пациенца се првите засилувања,сите се без пари
http://www.juventusmk.com/juve/index.php?option=com_content&view=article&id=164:-q-&catid=1:latest-news&Itemid=50
прав бјанконеро!!! кога го глеаш вака уште од мал со дрес на јуве уште подлабоко е чувството,емоционе тотале!
за конте е решено или се чека 23 ти ? а на 24 ти играме со манчестерМонтоливо за Јуве - "Ми се допаѓа проектот на Јуве,стадионот е гаранција,знам дека треба да одлучам што поскоро.Сигурно Јувентус ќе се врати да победува".
мислам дека сме во предност за дечково(плус,италијанец е)и место Аквилани ќе ги земеме Пирло и Монтоливо,ќе видиме.Овие двајца ќе чинат колку што ќе не чини Аквилани.
за конте е решено или се чека 23 ти ? а на 24 ти играме со манчестерМонтоливо за Јуве - "Ми се допаѓа проектот на Јуве,стадионот е гаранција,знам дека треба да одлучам што поскоро.Сигурно Јувентус ќе се врати да победува".
мислам дека сме во предност за дечково(плус,италијанец е)и место Аквилани ќе ги земеме Пирло и Монтоливо,ќе видиме.Овие двајца ќе чинат колку што ќе не чини Аквилани.
Јас би бил презадоволен со Монтоливо наместо Аквилани.Монтоливо за Јуве - "Ми се допаѓа проектот на Јуве,стадионот е гаранција,знам дека треба да одлучам што поскоро.Сигурно Јувентус ќе се врати да победува".
за конте е решено или се чека 23 ти ? а на 24 ти играме со манчестер
За разлика од Ферара,Конте има поголемо искуство,и Бари а сеа и Сиена ги внесе у Серија А,што не е мала работа,плус Сиена ги продаде најдобрите играчи ако не се лажам.Јас би бил презадоволен со Монтоливо наместо Аквилани.
Иначе Конте сакам да ни е тренер, кај него најмногу ми се допаѓа што се нервирал и кога губел на тренинг, исти сме.
Да, а на овај Јуве му треба само тренер со карактер, со овие играчи мојме да ја ораме Сериа А.За разлика од Ферара,Конте има поголемо искуство,и Бари а сеа и Сиена ги внесе у Серија А,што не е мала работа,плус Сиена ги продаде најдобрите играчи ако не се лажам.
За која серија А збориш?Да, а на овај Јуве му треба само тренер со карактер, со овие играчи мојме да ја ораме Сериа А.
--- надополнето ---
Bastos bi u Juve, briga ga za ligu prvaka