Фан Клуб: Јувентус

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.994
Поени од реакции
5.610
Маркизио го продолжи договорот до 2016 година. Се очекува и негово официјално соопштување. линк

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Знае некој колку му е откупната клаузула на Агуеро?мислам беше околу 40 милиони,тука може да се вметне и Тиаго,па за 35 милиони би го земал одма,веќе е еден од најдобрите напаѓачи а има 22 години.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
момци шо има вести ???? не сум во тек со настаниве ај на кратко некој кажете

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
момци шо има вести ???? не сум во тек со настаниве ај на кратко некој кажете

Маркизио потпиша нов договор до 2016.Агентот на Сисоко и Агуеро е во преговори со нашиве.Сме биле блиску до потпис со Пирло,Лихштајнер,Циглер и Пациенца колку што разбрав али ова за трансвериве се чисти шпекулации па ке видиме што ке донесеме...За тренер наводно сме бирале меѓу Вилас Боас и Конте.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Монтоливо за Јуве - "Ми се допаѓа проектот на Јуве,стадионот е гаранција,знам дека треба да одлучам што поскоро.Сигурно Јувентус ќе се врати да победува".

мислам дека сме во предност за дечково(плус,италијанец е)и место Аквилани ќе ги земеме Пирло и Монтоливо,ќе видиме.Овие двајца ќе чинат колку што ќе не чини Аквилани.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Монтоливо за Јуве - "Ми се допаѓа проектот на Јуве,стадионот е гаранција,знам дека треба да одлучам што поскоро.Сигурно Јувентус ќе се врати да победува".

мислам дека сме во предност за дечково(плус,италијанец е)и место Аквилани ќе ги земеме Пирло и Монтоливо,ќе видиме.Овие двајца ќе чинат колку што ќе не чини Аквилани.
за конте е решено или се чека 23 ти ? а на 24 ти играме со манчестер

--- надополнето ---

F

FuckYouAll

Гостин

Јас би бил презадоволен со Монтоливо наместо Аквилани.

Иначе Конте сакам да ни е тренер, кај него најмногу ми се допаѓа што се нервирал и кога губел на тренинг, исти сме.:)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513

Мислам дека е решено се,останува уште потписот,ќе се почека да заврши првенството, 99% е решено.

Јас би бил презадоволен со Монтоливо наместо Аквилани.

Иначе Конте сакам да ни е тренер, кај него најмногу ми се допаѓа што се нервирал и кога губел на тренинг, исти сме.:)
За разлика од Ферара,Конте има поголемо искуство,и Бари а сеа и Сиена ги внесе у Серија А,што не е мала работа,плус Сиена ги продаде најдобрите играчи ако не се лажам.

Моџи исто така го препорача Конте за тренер и изјави дека е самоуверен за изборот на Конте ако има поддршка од управата,Ањели си го знае тоа.

еве поддршка-АГУЕРО:)

F

FuckYouAll

Гостин
За разлика од Ферара,Конте има поголемо искуство,и Бари а сеа и Сиена ги внесе у Серија А,што не е мала работа,плус Сиена ги продаде најдобрите играчи ако не се лажам.
Да, а на овај Јуве му треба само тренер со карактер, со овие играчи мојме да ја ораме Сериа А.

--- надополнето ---

Bastos bi u Juve, briga ga za ligu prvaka

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.169
Поени од реакции
12.973

Kajgana Shop

На врв Bottom