Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.916
Па затоа викам за 2 години ... Наредната ќе се пласираме а таа по неа ќе освоиме ...Чекај да се пласираме во ЛШ прво, после на тоа ќе мислиме:kesa:
Па затоа викам за 2 години ... Наредната ќе се пласираме а таа по неа ќе освоиме ...Чекај да се пласираме во ЛШ прво, после на тоа ќе мислиме:kesa:
Боас прв тренер а Конте помошникПортугалскиот весник А Бола, пишува дека Јуве му понудил на Вилас Боас 5 годишен договор, со плата од 3 милиони по сезона. Португалскиот весник пишува дека иако во Италија веќе се шпекулира дека Антонио Конте ќе биде следниот тренер на Јуве,сепак постои можност и Вилас Боас да седне на клупата, а тоа ќе се знае после завршувањето на финалето во Лига Европа помеѓу Порто и Брага. линк
После Недвед, уште една легенда на Јуве,Такинарди застана позади Антонио Конте да биде назначен за тренер на Јувентус. Такинарди изјави дека треба многу работа,но дека Конте е правиот човек за тренер на Јуве. линк
Според Football-Italia Конте веќе ги има договорено условите да седне на клупата на Јуве. Двегодишен договор, со 1.5 милиони плата по сезона.
стискај палци .Во моментов агентот на Агуеро е на состанок во Торино со Марота и Паратичи. На состанокот присуствуваат и Андреа Ањели и Павел Недвед. линк
Да да имаше и на скај сега,мора да мрдаат уште од сега со потези немаат каде во мат позиција се!Сон да не ги фати цело лето !
Tokmu taka vredi za sekoj cent i parite ke se vratat odma samo od prodazba na dresovi mislam deka nema da ima fan na Juve sto ne bi posakal da kupi dres od Aguero (normalno vo slucaj da stane Fudbaler na Juventus)^ вреди за секој цент!
Парите вложени за него ќе се вратат одма :wink:
50% посто завршена е.Уште пари да имаме...до кај е работава со агуеро?
Чекав еден другар денес на битпазар и гледам дресови во 26 јули продавницата, влегувам и му викам на тој типот - шефе од јувентус имаш нешто? Чисто онака сакав да прашам до кај се со цените, мада се шкарт.И овој ми се гази од смеење у фаца и ми вика дечко Јувентус дресови одамна не донасаме никој не ни ги купува више.Што ке ти е дрес од нив да ти се смејат ли другарите ми вика..Ке те заебаваат по улица само.Да ми го речеше ова пред година-две би се степал мајке ми или бар би му вратил некако да не претерувам, ама кога ми го рече ова немав срце да му преречам нешто у право си е човекот.Дупки сме невидени.Се испосраа по името Јувентус и дочекавме цигани да не заебаваат и сеир да си тераат со нас.До каде дојдовме човечееее.Уште сум горд што навивам за овој тим и секогаш ке бидам без разлика што се случува со тимот ама срамота е тоа што се случува.Разочарување големо е ова.Се надевам дека летово планираат нешто да направат сериозно и да донесат некои саглам играчи и да ја видиме конечно таа нивна амбициозност на дело и да ги видиме нивните вистински планови со Јувентус.Зошто ова до сега не ми кажува дека се нешто посебно заинтересирани да го вратат клубот на патот на успехот..
--- надополнето ---
А ова за Агуеро у право е Влатче ама исто е и за сите други.Ние сакаме уште тие да сакаат..
Odma dres kupuvam samo da dojdeTokmu taka vredi za sekoj cent i parite ke se vratat odma samo od prodazba na dresovi mislam deka nema da ima fan na Juve sto ne bi posakal da kupi dres od Aguero (normalno vo slucaj da stane Fudbaler na Juventus)